Hajmo FaZe sad, momentum je na vašoj strani

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
jos mi se ne svidja kako igraju protiv force buya i eco rundeBijelaCokolada je napisao/la:Kakav mec![]()
Babuka napokon![]()
U fazeu svaki igrac uradio brutalno dobro svoj posao,strasan tim imaju
turniraIk17 je napisao/la:Čekaj, MVP turnira ili finalne serije? xD
Pa dobro,meni se isto nije svidio double awp na infernu sa Nikom na B pogotovo kad ostane onako sam na vjetrometrini kao u zadnjoj rundi na CT strani,ali sve u svemu dobro su odradili turnir.miki_92 je napisao/la:jos mi se ne svidja kako igraju protiv force buya i eco rundeBijelaCokolada je napisao/la:Kakav mec![]()
Babuka napokon![]()
U fazeu svaki igrac uradio brutalno dobro svoj posao,strasan tim imaju
jako lose setupe imaju za te situacije
![]()
To već ima smisla, 1.14 rating za turnir, najbolji u FaZe-umiki_92 je napisao/la:turniraIk17 je napisao/la:Čekaj, MVP turnira ili finalne serije? xD
da, molotovima ga je lako pomjeriti iz primarne pozicije i onda jako mali prostor za manevar ima, a Astralis ima jako dobre i eksplozivne stratove i uvijek je to one and doneBijelaCokolada je napisao/la: Pa dobro,meni se isto nije svidio double awp na infernu sa Nikom na B pogotovo kad ostane onako sam na vjetrometrini kao u zadnjoj rundi na CT strani,ali sve u svemu dobro su odradili turnir.
allu je master trollIk17 je napisao/la:
Edit: Najbolja scena na turniru bez sumnje (pogledati dole chat) https://clips.twitch.tv/CallousGiftedBu ... estructoid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.