To Reufe.ReufHerco je napisao/la:Udarac u kuk...nista strasno, trebao bi biti spreman i za kup i derbi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa Mihojevicem? Marko jedini igrac u ekipi koji ima mozga. Pomalo nevjerovatno.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To Reufe.ReufHerco je napisao/la:Udarac u kuk...nista strasno, trebao bi biti spreman i za kup i derbi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa Mihojevicem? Marko jedini igrac u ekipi koji ima mozga. Pomalo nevjerovatno.
Ima se sta zamjerit,na stranu sto je Cala jedan od nas al ovo sto on radi nocas je ziheraski,izbacuje Ahmeta i ubacuje Bekica,pa odigraj sa dva napadaca,ja sam izgubio zadnji atom snage nocas i vjere,tablete za smirenje lagano i iskljucit se do kraja sezone,odem u Tuzlu sok 3-0,dodje Radnik opet sok pa sad i ova predstava nocas,al eto sigurna je evropa kako kazu pa kel stid te ljude nesto tako izjavit od uprave do trenera do igraca? Recite napadamo titulu a ne ko misevi nekakvu eveopu spominjemo ja sa tim nisam zadovoljan nit cu ikada bit. Derbi poraz pa onda nek zvanicno kazu da smo u evropi,i nek podnose pstavke lagano jer jos jedna ocajna sezonaOrangina85 je napisao/la:Nema se sta zamjeriti veceras. Od dolaska Cale ova ekipa pruza vise nego sto realno moze i treba ih podrzati zajedno sa Calom.
Ma mi moramo dobiti derbi ako hocemo da ostanemo u utrci za titulu. Remi znaci -4 u odnosu na Zrinjski a idemo im dole. Dakle samo pobjeda nam donosi nastavak borbe za titulu.SiouxLukavac je napisao/la:Ja se bojim sljedece tekme, derbija.. ne vjerujem u ovu ekipu, a poraz bi nas eliminisao iz borbe za titulu.
Ja baš zbog toga jedva čekam tu utakmicu. Da se zna na čemu smo. Ako izgubimo ok, bacmo se na kup i to je to, Čali prepustit da napravi ekipu za sljedeću sezonu. Ako dobijemo još bolje, onda se ovo ludilo nastavlja do samog krajaSiouxLukavac je napisao/la:Ja se bojim sljedece tekme, derbija.. ne vjerujem u ovu ekipu, a poraz bi nas eliminisao iz borbe za titulu.
On je kreirao prvu sansu za Zrinjski u 80 minuti, iz cista mira!Evolution87 je napisao/la:Hodzic i Rustemovic najbolji danas![]()
Ova ekipa jednostavno moze dobiti svakog, ali isto tako i izgubiti od svakog. Neka je Evropa tu, a za kup i titulu se potuci pa sta bude.SiouxLukavac je napisao/la:Ja se bojim sljedece tekme, derbija.. ne vjerujem u ovu ekipu, a poraz bi nas eliminisao iz borbe za titulu.
100%ElCartel11 je napisao/la: Ova ekipa jednostavno moze dobiti svakog, ali isto tako i izgubiti od svakog.
Hajde realno,al realno reci sta ti je kriv Rustemovic danas,imao je onu izgubljenu loptu kod kontre,sem toga bio vise nego solidan!husE je napisao/la:Saric nije trebao izvoditi penal, mozda nije neki bitan faktor ali on i piric se znaju iz slobode a Saric je u Slobodi bio zaduzen za prekide koliko su ovih situacija imali na treninzima.
Steta, imali su strasnu podrsku, odlican ambijent ali igraci su nam losi i bez pobjednickog mentaliteta sto moze i derbi odluciti.
Kada nam u 11 igraju Bekici i Rustemovic mi tesko da mozemo bilo koju utamicu odraditi bez problema..
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, plisek i 51 gost.