FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 09 apr 2017, 21:44

Neki mi dobri dolaze evo kako je pocela liga 6, ovaj put sam znao da ce karenjak fuliti penal. I isti "glas" za sugavicu kao i pred tz. Na nos bi im mogla izaci ona tribina i bahatost. :kafa:

Kako ce ovo tek biti ludo doigravanje..

Jesmo li mi ovo veceras stadion otvorili. :tokralju:

Horde zadale domaci :ljepota: :beba: :bow: :bow:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 apr 2017, 21:45

zagor1987 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko Cali prigovara! Upucajte se, ovaj Duljevic najbolji igrac lige, zvani vanjski, kapiten. Yebem ti profit!
Svako svoje misljenje ima,n8kad mu nebi ni a rekao na stadionu nedaj boze psovo,svaka mu cast nas covjek,al Sarajevo ne smije 2 tekme na svom stadionu da igra nerijeseno,i ova sezona ce bit neuspjeh pa nek svi odgovaraju boli me neka stvar,majka mu stara branimo se na svom terenu napadni i pet komada primi bolje nego ovo danas,nervozan sam ko pas pa mozda i nebuloze pisem al on igra ziheraski tj totalno ziheraski,evropa nam.je cilj kako mi to smeta kad pricaju odma.bi se ubio
Nije on birao igrace brate na ljeto. Nije on kriv sto su nas izdali said i radovac. Da on nije odradio tekmu kako je odradio ispusili bi gore nego protiv slobode. Nista nije gotovo, ima jos sanse za titulu!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 apr 2017, 21:46

Evolution87 je napisao/la:Ne moze pitar imati ni mrvu nafake... Jednostavno ne moze...
Imali smo je ove sezone prilicno ;)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 apr 2017, 21:47

zagor1987 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko Cali prigovara! Upucajte se, ovaj Duljevic najbolji igrac lige, zvani vanjski, kapiten. Yebem ti profit!
Svako svoje misljenje ima,n8kad mu nebi ni a rekao na stadionu nedaj boze psovo,svaka mu cast nas covjek,al Sarajevo ne smije 2 tekme na svom stadionu da igra nerijeseno,i ova sezona ce bit neuspjeh pa nek svi odgovaraju boli me neka stvar,majka mu stara branimo se na svom terenu napadni i pet komada primi bolje nego ovo danas,nervozan sam ko pas pa mozda i nebuloze pisem al on igra ziheraski tj totalno ziheraski,evropa nam.je cilj kako mi to smeta kad pricaju odma.bi se ubio
Pa nije ti Cala kriv sto upravlja sa 11 balvana na terenu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 apr 2017, 21:48

Pozdrav za kone koje citaju nas pdf. Cala nije pod pritiskom on nas vodi do kraja sezone, nismo u bedu zbog remija jos smo uvjek blizu vrha. Idite i ucite kako se navija, veceras ste dobili kvalitetno predavanje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 apr 2017, 21:50

Sta je sa Mihojevicem? Marko jedini igrac u ekipi koji ima mozga. Pomalo nevjerovatno.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 apr 2017, 21:51

Ponosan na sjever, na borbu igraca. Idemo dalje, nista nije izgubljeno.

Sjever mangupski, prava navijacka skupina, pravi ultra mentalitet, koreografija, dimovi, baklje, parola, vatromet, navijanje. Sarajevo ste vi momci, mangupi. :tokralju:

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 09 apr 2017, 21:52

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 09 apr 2017, 21:53

Nema se sta zamjeriti veceras. Od dolaska Cale ova ekipa pruza vise nego sto realno moze i treba ih podrzati zajedno sa Calom.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 apr 2017, 21:53

Lakoste je napisao/la:Ponosan na sjever, na borbu igraca. Idemo dalje, nista nije izgubljeno.

Sjever mangupski, prava navijacka skupina, pravi ultra mentalitet, koreografija, dimovi, b
aklje, parola, vatromet, navijanje. Sarajevo ste vi momci, mangupi. :tokralju:
Sta je sa Saidom?

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 apr 2017, 21:54

Pozdrav i od mene za strumfove koji citaju i nasladjuju se. Mi smo bili i ostali za vas institucija. Ljudi ako cete iskreno, ja bih volio da osvoje svinje ako vec ne mozemo mi, samo da oni klosari ne osvoje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 09 apr 2017, 21:54

Lakoste je napisao/la:Ponosan na sjever, na borbu igraca. Idemo dalje, nista nije izgubljeno.

Sjever mangupski, prava navijacka skupina, pravi ultra mentalitet, koreografija, dimovi, baklje, parola, vatromet, navijanje. Sarajevo ste vi momci, mangupi. :tokralju:
Stipu to de ti nama kaži šta će Said večerat? :)

Mislim da si i ti u ovom trenutku shvatio da si pretjerao sa tom pričom oko njega.
Svi bi mi volili da nije tako ali realnost je potpuno drugačija. On je sa ozbiljnijim fudbalom, gotov.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 apr 2017, 21:55

Lose smo odigrali pravo..
Opet kad nam najvise treba dobra igra i pobjeda, to izostane.
Najzalosnije, sto ovaj promasen penal moze znaciti i izgubljen trofej titule prvaka drzave :(

Al nista nije gotovo, izgurati ovo do kraja. Evropa je sigurna.

Samo, igraci su pali fizicki samo tako. Nazalost.
Zrinjski mnogo jaci u duelima.

Sad idemo dobiti derbi!!!

Sjever, navijaci, posjeta=Fenomenalno

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2017, 21:56

Ne mozemo mi spojiti dvije dobre tekme nema sanse a i uvijek zakazemo kad se raja nafura kad je dobra posjeta. Izvuci barem remi na grbavici da do kraja budemo u igri.

Bravo za Horde i koreografiju.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

High

Post Postao/la High » 09 apr 2017, 21:56

High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 apr 2017, 22:00

Cuj bolje da je napao, pa makar primio 5 komada :urnebes: Haj prvo ohladite glavu pa pisite na forumu.

Mehmed Janjos nije dovodio ove igrace proslo ljeto.
Mehmed Janjos nas je spasio od Lige za opstanak.
Mehmed Janjos nema Jajala i Stojceva pa da moze napasti koga hoce.
Mehmed Janjos ima ogranicene igrace sa kojima mora pazljivo i cesto defanzivno igrati.
Mehmed Janjos da je napao Zrinjski primio bi 2 komada sigurno.
Mehmed Janjos jedan je od nas!!!

Nisam nezadovoljan, ali ni zadovoljan. Bio sam spreman na sve. Isto tako na derbiju me ne moze nista iznenaditi. Ali hajmo prvo dobiti Mladost!
SARAJEVO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2017, 22:03

Saric da je zabio iz penala ovdje bi se pricalo Cala takticar ovo ono :mrgreen: Ma dobro je kako je moglo i zavrsiti. Sve pohvale Pavlovicu :clap:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 apr 2017, 22:03

fico je napisao/la:Cuj bolje da je napao, pa primio 5 komada :urnebes: Haj prvo ohladite glavu pa pisite na forumu.

Mehmed Janjos nije dovodio ove igrace proslo ljeto.
Mehmed Janjos nas je spasio od Lige za opstanak.
Mehmed Janjos nema Jajala i Stojceva pa da moze napasti koga hoce.
Mehmed Janjos ima ogranicene igrace sa kojima mora pazljivo i cesto defanzivno igrati.
Mehmed Janjos da je napao Zrinjski primio bi 2 komada sigurno.
Mehmed Janjos jedan je od nas!!!

Nisam nezadovoljan, ali ni zadovoljan. Bio sam spreman na sve. Isto tako na derbiju me ne moze nista iznenaditi. Ali hajmo prvo dobiti Mladost!
Bravo fico! Potpisujem od A do Ž. Mehmed Janjos jedan je od nas!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 09 apr 2017, 22:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa Mihojevicem? Marko jedini igrac u ekipi koji ima mozga. Pomalo nevjerovatno.
Udarac u kuk...nista strasno, trebao bi biti spreman i za kup i derbi.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 apr 2017, 22:04

Ja se bojim sljedece tekme, derbija.. ne vjerujem u ovu ekipu, a poraz bi nas eliminisao iz borbe za titulu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.