Kako ce ovo tek biti ludo doigravanje..
Jesmo li mi ovo veceras stadion otvorili.

Horde zadale domaci

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije on birao igrace brate na ljeto. Nije on kriv sto su nas izdali said i radovac. Da on nije odradio tekmu kako je odradio ispusili bi gore nego protiv slobode. Nista nije gotovo, ima jos sanse za titulu!zagor1987 je napisao/la:Svako svoje misljenje ima,n8kad mu nebi ni a rekao na stadionu nedaj boze psovo,svaka mu cast nas covjek,al Sarajevo ne smije 2 tekme na svom stadionu da igra nerijeseno,i ova sezona ce bit neuspjeh pa nek svi odgovaraju boli me neka stvar,majka mu stara branimo se na svom terenu napadni i pet komada primi bolje nego ovo danas,nervozan sam ko pas pa mozda i nebuloze pisem al on igra ziheraski tj totalno ziheraski,evropa nam.je cilj kako mi to smeta kad pricaju odma.bi se ubioSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko Cali prigovara! Upucajte se, ovaj Duljevic najbolji igrac lige, zvani vanjski, kapiten. Yebem ti profit!
Imali smo je ove sezone prilicnoEvolution87 je napisao/la:Ne moze pitar imati ni mrvu nafake... Jednostavno ne moze...
Pa nije ti Cala kriv sto upravlja sa 11 balvana na terenu.zagor1987 je napisao/la:Svako svoje misljenje ima,n8kad mu nebi ni a rekao na stadionu nedaj boze psovo,svaka mu cast nas covjek,al Sarajevo ne smije 2 tekme na svom stadionu da igra nerijeseno,i ova sezona ce bit neuspjeh pa nek svi odgovaraju boli me neka stvar,majka mu stara branimo se na svom terenu napadni i pet komada primi bolje nego ovo danas,nervozan sam ko pas pa mozda i nebuloze pisem al on igra ziheraski tj totalno ziheraski,evropa nam.je cilj kako mi to smeta kad pricaju odma.bi se ubioSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko Cali prigovara! Upucajte se, ovaj Duljevic najbolji igrac lige, zvani vanjski, kapiten. Yebem ti profit!
Sta je sa Saidom?Lakoste je napisao/la:Ponosan na sjever, na borbu igraca. Idemo dalje, nista nije izgubljeno.
Sjever mangupski, prava navijacka skupina, pravi ultra mentalitet, koreografija, dimovi, b
aklje, parola, vatromet, navijanje. Sarajevo ste vi momci, mangupi.
Stipu to de ti nama kaži šta će Said večerat?Lakoste je napisao/la:Ponosan na sjever, na borbu igraca. Idemo dalje, nista nije izgubljeno.
Sjever mangupski, prava navijacka skupina, pravi ultra mentalitet, koreografija, dimovi, baklje, parola, vatromet, navijanje. Sarajevo ste vi momci, mangupi.
High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Bravo fico! Potpisujem od A do Ž. Mehmed Janjos jedan je od nas!fico je napisao/la:Cuj bolje da je napao, pa primio 5 komadaHaj prvo ohladite glavu pa pisite na forumu.
Mehmed Janjos nije dovodio ove igrace proslo ljeto.
Mehmed Janjos nas je spasio od Lige za opstanak.
Mehmed Janjos nema Jajala i Stojceva pa da moze napasti koga hoce.
Mehmed Janjos ima ogranicene igrace sa kojima mora pazljivo i cesto defanzivno igrati.
Mehmed Janjos da je napao Zrinjski primio bi 2 komada sigurno.
Mehmed Janjos jedan je od nas!!!
Nisam nezadovoljan, ali ni zadovoljan. Bio sam spreman na sve. Isto tako na derbiju me ne moze nista iznenaditi. Ali hajmo prvo dobiti Mladost!
Udarac u kuk...nista strasno, trebao bi biti spreman i za kup i derbi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa Mihojevicem? Marko jedini igrac u ekipi koji ima mozga. Pomalo nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.