Pa sem gola Chelsi nije stvorio nijednu ozbiljnu priliku.brzi21 je napisao/la:oprosti,a sta rece????FRANK RIBERY je napisao/la:HSv nadigrao Chelsija 2:1.Hamburg je dominirao cijelu utakmicu kako u posjedu tako i u prilikama.Son još jednom pokazao da se radi o neviđenom talentu.
Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Hamburger Sport-Verein
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upravo tako. Odlicnu utakmicu su odigrali. Nekako me Guerrero zadivio svojom borbenoscu, takodjer i RvN, koji se nekoliko puta vracao po loptu do sredine terena........FRANK RIBERY je napisao/la:HSv nadigrao Chelsija 2:1.Hamburg je dominirao cijelu utakmicu kako u posjedu tako i u prilikama.Son još jednom pokazao da se radi o neviđenom talentu.
Danas je HSV izgledao odlicno, ne znam kako ce se ovo protumaciti, ali i meni su izgledali dosta kvalitetnije nego Chelsea, koji unatoc igranju skoro najjaceg sastava nije nista napravio.
Nas Besica nije igrao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izgleda da se nastavlja peh iz prošle sezone. Strijelac pobjedonosnog gola i najbolji golgeter Hamburga u pripremnom periodu, mladi Južnokorejanac Son slomio je nogu. Predviđa se pauza od nekih 8 sedmica.FRANK RIBERY je napisao/la:HSv nadigrao Chelsija 2:1.Hamburg je dominirao cijelu utakmicu kako u posjedu tako i u prilikama.Son još jednom pokazao da se radi o neviđenom talentu.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa ako je slomio nogu pauza može bit samo 8 mjeseci, a ne 8 sedmica.
Ma sve zavisi kakav je lom i na kojem mjestu. Ljudi iz Hamburga nisu još sigurni da li je operacija neminovna ili će "samo" gips nositi. Ali sa prognozama povratka su sasvim jasni.Bosco je napisao/la:Pa ako je slomio nogu pauza može bit samo 8 mjeseci, a ne 8 sedmica.
Ob er operiert wird, ist noch nicht entschieden. „Er fällt mindestens acht Wochen aus“, sagte HSV-Sprecher Jörn Wolf.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa ako bude 8 sedmica za slomljenu nogu to je ko na konju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve sto je lijepo kratko traje.
Steta za povredu Sona, ali sva sreca da nece dugo odsustvovati sa terena.
Steta za povredu Sona, ali sva sreca da nece dugo odsustvovati sa terena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisam gledao utakmicu protiv Chelsea, no ako je bilo kako Vi pricate odigrali smo odlicno i zsluzeno pobjedili. Sto se tice Son-a, imam osjecjaja da su i on i Besic platili danak neiskustvu i jacim duelima nego sto su vodili prosle godine, pa kao rezultat imamo sada ove povrede. Son ce biti veliki kvalitet, a isto vazi za Besica, jer su naisli na trenera koji se "ne boji" u vatru gurnuti mlade igrace, no ostaje da vidmo hoce li on svoj talenat i svoj potencijal koji posjeduju opravdati. Sto se tice cistke o kojoj sam pisao prosle sedmice izlazno pismo su dobili David Rozehnal i Mikael Tavares, pa tako da do kraja prelaznog roka mozemo ocekivati jos jedno pojacanje na poziciji stopera. Ostatak ekipe je odlicno popunjen, eh sada jedino preostaje da nas zaobidju teze povrede, koji ih je bilo dosta prosle sezone, i da jednom odigraju kako treba drugi/proljetni dio sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Za jedno 15 minuta pocinje posljednja utakmica u pripremnoj fazi gdje se sastajemo s ekipom Cottbusa. Ova utakmica dat ce odgovore na to ko ce biti kapiten i nakon nje ce Veh saopstiti ko ce biti prvi golman Drobny ili Rost.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Westermann ostaje kapiten a Rost prvi golman.
Ovo su samo nagadjanja novinara, Armin Veh ce tek u Petak odluciti ko ce biti kapiten, a ko prvi golman, ali reakcije i igraca pokazuju da ce biti ovaj pomenuti scenarij. Po mom skromnom misljenju Veh ukoliko Westermanna imenuje za novog kapitena napravit ce sebi jedan veliki problem, jer bih po meni traku trebao nositi Mathijsen, koji je dugo u klubu, koji cijeni i postuje klub, koji pokazuje identifikaciju s istim, koji takodjer kao Westermann ima liderske sposobnosti itd itd.Omerbavarac je napisao/la:Westermann ostaje kapiten a Rost prvi golman.
Dobro je rekao Beckebauer, HSV iza Bayerna ima najacu ekipu na papiru, ali oni sebe u odredjenim trenutcima sami sebe zahebu, sto ce biti slucaj ukoliko Westermann bude kapiten.
A Juve se i dalje bruka s ovim ponudama, Elia je prije par dana izjavio da ostaje u Hamburgu i da zeli da se dokaze, a HSV je za njega platio 10 miliona eura, i sada da ga prodaju za 11 miliona nema logike, jos ako na to dodamo izjavu Hoffmanna da ispod 20 miliona eura ne dize slusalicu sve govori.
Šta bi ovo jučer pa vas ''struja strese'' 4-2amerosm je napisao/la:Za jedno 15 minuta pocinje posljednja utakmica u pripremnoj fazi gdje se sastajemo s ekipom Cottbusa. Ova utakmica dat ce odgovore na to ko ce biti kapiten i nakon nje ce Veh saopstiti ko ce biti prvi golman Drobny ili Rost.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ma nase tradicionalno podcjenjivanje protivnika. U prvom poluvremenu je igrao prvi sastav i prema citanju izvjestaja tokom cijele utakmice smo dominirali, ali igrci su mislili da ne treba igrati odbranu i tako je doslo do pomenutog rezultata. Izjave trenera nakon utakmice govore sve:Hare_BvB je napisao/la:Šta bi ovo jučer pa vas ''struja strese'' 4-2amerosm je napisao/la:Za jedno 15 minuta pocinje posljednja utakmica u pripremnoj fazi gdje se sastajemo s ekipom Cottbusa. Ova utakmica dat ce odgovore na to ko ce biti kapiten i nakon nje ce Veh saopstiti ko ce biti prvi golman Drobny ili Rost....Kakav je sastav bio, vidim da vam je i onaj naš bivši mrljo Brzenska dao gol
Armin Veh: "U prvom poluvremenu trebamo voditi s 5-0, ali je gospoda mislila da je ovo egzibicija".
Claus Wollitz: "Imali smo srece sto nismo primili petardu u prvom poluvremenu".
Meni je licno drago zbog poraza da ekipa malo dodje sebi, vazno je da od Nedjelje u utakmice u Kupu pocnu prikazivati svoje pravo lice. Konacno u pripremnom periodu nismo osvojili neki Kup, pa se nadam da cemo to uraditi u prvenstvu, jer uvijek smo posljednjih godina osvajali neke nevazne turnire, a nikad one vazne i vrijednije, ja bih licno ove sezone bio zadovoljan kupom /no i to zavisi od zdrijeba/, jer tesko da ce i jedna ekipa pomrsiti Bayernu racune u prvenstvu.
Joj baš kad se sjetim, uvijek harate u predsezoni, pa onda kad krene sezona uvijek praznih ruku na kraju ....Jedne sezone ste ovako dobili sve tekme u predsezoni, i to dosta jakih ekipa, a u prevnstvu ste dobar dio sezone proveli na samom dnu, pa je onda Doll preporodio ekipu u proljetnom dijelu prvenstva....
Ma i ja na vas gledam kao najozbiljnijeg kandidata Bayernu (ako im neko uopšte ove godine može konkurirati), jer nema vas u euro-kupovima, možete se baciti samo na Bundesku i DFB Pokal, imate jak, dobro popunjen sastav i vrijeme da se neki važan trofej donese u Hamburg nakon 23 godine, ako izuzmemo Liga Kup iz 2003.
Ma i ja na vas gledam kao najozbiljnijeg kandidata Bayernu (ako im neko uopšte ove godine može konkurirati), jer nema vas u euro-kupovima, možete se baciti samo na Bundesku i DFB Pokal, imate jak, dobro popunjen sastav i vrijeme da se neki važan trofej donese u Hamburg nakon 23 godine, ako izuzmemo Liga Kup iz 2003.
Romeo Castelen opet dozivio povredu koljena i van terena ce biti pet mjeseci. Mislim da bi s njegove strane bilo fer da zatrazi raskid ugovora i da mu HSV da odredjeno obestecenje, jer je u tri godine odigrao samo 15 utakmica, i mozda grubo zvuci ali ne mozemo vise placati invalida.
Sto se tice Elie, mogu zaboraviti i Wolfsburg i Juventus na transfer, jedino ako dodje jedna ne moralna ponuda, a Reinhardt je izjavio da ce Wolfsburg morati u slucaju takve ponude jos doplatiti sto npr. u Spaniji ima neku tradiciju jer pojacavas svog konkurenta. Prema pisanju novinara koji se nalaze blizu kluba, HSV je spreman na prodaju od 30 miliona eura sto niko nece platiti. Sutra cemo konacno saznati novog kapitena i novog/starog cuvara mreze.
Sto se tice Elie, mogu zaboraviti i Wolfsburg i Juventus na transfer, jedino ako dodje jedna ne moralna ponuda, a Reinhardt je izjavio da ce Wolfsburg morati u slucaju takve ponude jos doplatiti sto npr. u Spaniji ima neku tradiciju jer pojacavas svog konkurenta. Prema pisanju novinara koji se nalaze blizu kluba, HSV je spreman na prodaju od 30 miliona eura sto niko nece platiti. Sutra cemo konacno saznati novog kapitena i novog/starog cuvara mreze.
- majestic24
- Kontakt:
Ja mislim da ce kapiten biti Ruud Van Nistelrooy. Sto se tice golmana,neznam koji je gori.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Krajnje je vrijeme da Castelen zavrsi sa karijerom, dok se totalno nije uhelacio. Od kako je dosao u HSV vrlo mali broj utakmica je odigrao a uz to i nije neke Bog zna partije pruzao, ali nije imao ni prilike.....
Ja ipak mislim da ce Westermann biti kapiten.
Ja ipak mislim da ce Westermann biti kapiten.
Opet sve po starom. Hebem ti reprezentacije i njihove treninge. Dennis Diekmeier se povredio i bit ce van terena cetiri sedmice. Mislim da bi i Hoffmann sada trebao progovoriti i da savezi placaju ceh za vracanje povrijedjenih igraca.
Ipak je Omerbavarac bio upravu. Heiko Westermann je novi kapiten, a Frank Rost ostaje prvi golman. Sto se tice Elia-e, danas je Bastian Reinhardt i Armin veh dali izjave po tom pitanju.
Bastian Reinhardt: "Juventus je poslao ponudu od 12 miliona eura, ja sam samo odgovorio da ukoliko zele ozbiljno razgovarati da posalju ozbiljnu ponudu. Elia je kostao 9 miliona eura, ukoliko bih ga prodavali, Juventus bih morao poslati ponudu da bi bez problema mogli kupiti tri igraca njegove kvalitete".
Sto u prevodu znaci, da tek pomisljaju iznad 25 miliona eura na prodaju. Takodjer se Reinhardt osvrnuo i na interesovanje Wolfsburga i rekao sljedece:
"Nema sanse da ga prodamo Wolfsburgu, no ukoliko nam prepisu VW mogli bih razgovarati".
Armin Veh je rekao sljedece: "Niko nas vise nece napustiti izuzev igraca koji su dobili zadataka da traze novi klub (Tavares, Ben-Hatira, Rozehnal). Ja ne mogu nista protiv pisanja medija u Italiji i Njemackoj, jedino cemo mozda dovesti jos jednog stopera koji ce biti back-up za Westermanna i Mathijsena".
Bastian Reinhardt: "Juventus je poslao ponudu od 12 miliona eura, ja sam samo odgovorio da ukoliko zele ozbiljno razgovarati da posalju ozbiljnu ponudu. Elia je kostao 9 miliona eura, ukoliko bih ga prodavali, Juventus bih morao poslati ponudu da bi bez problema mogli kupiti tri igraca njegove kvalitete".
Sto u prevodu znaci, da tek pomisljaju iznad 25 miliona eura na prodaju. Takodjer se Reinhardt osvrnuo i na interesovanje Wolfsburga i rekao sljedece:
"Nema sanse da ga prodamo Wolfsburgu, no ukoliko nam prepisu VW mogli bih razgovarati".
Armin Veh je rekao sljedece: "Niko nas vise nece napustiti izuzev igraca koji su dobili zadataka da traze novi klub (Tavares, Ben-Hatira, Rozehnal). Ja ne mogu nista protiv pisanja medija u Italiji i Njemackoj, jedino cemo mozda dovesti jos jednog stopera koji ce biti back-up za Westermanna i Mathijsena".
Šta je sa tim vašim stručnim štabomIpak je Omerbavarac bio upravu. Heiko Westermann je novi kapiten
Zašto ne Rost ili Jarolim koji je već ''vječnost'' u klubu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.