Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smiju ali samo 7% Sergijice.Lakoste je napisao/la:Smiju li manijaci paliti baklje bez misketove dozvole![]()
Neandertalac je napisao/la:1. NK SDA Željezničar
2. Fk Dr Dragan Čović
3. Fk Torpedo
Alipasino je napisao/la:Moram malo al sta da se radi,ni mi tj Zeljini navijaci nebi trebali ismijavat kosevo jer tu se otvarala Olimpijada dakle nasa i vasa naseg grada dalje nisu navijaci Sarajva ni ludjaci ni primitivci nego nase komsije a dosta i u nasim porodicama imas navijaca suprotnog tima e sad to vazi i za drugu stranu tj da mi nismo papci da nas stadion nije sugavica jer svaki pravi Sarajlija zna sta se desavalo 1992 sa nasim stadionom i to ko ne postuje taj i ne zasluzuje da se sanjim raspravlja,ja znam kompletnu postavu Hordi Zla staru generaciju dakle od Dzineta Puze Sirka Ramljaka Droge Jadranka Kice Campe brace Sok da ne nabrajam dalje dakle to nisu nikakvi papci ni budale nego Sarajevska raja iz Pofalica Alipasina,DobRinje Koseva i ostalo kao sto smo i mi imali Djildu Tarika i ostale isto tako gradsku raju iz Sarajevskih naselja ove vase zajebancije ja nekad isti pretjeram ali to je samo odgovor na ove sto vrjedjaju Grbavicu i ime naseg kluba.Znam ja za rivalitet i sta derbi znaci ali cu opet prije stat uz Hordasa nego uz neku Fukaru Skripara i slicno.Pozdrav.
Ako nije problem da staviš profilnu na kojoj nije gey osoba.DenchiNL je napisao/la:
Kad strumf pise o agenturiNeandertalac je napisao/la:Prodao se i EvanderEvander je napisao/la:Za tvoj info, Tan pojacava investicije.Neandertalac je napisao/la:Tan pojačava investicije, šalje još dva kineza.
Jedan će raditi na roštilju, začinjeni specijaliteti a drugi sa plastikom.
Vi ste Divovi, vaše su dvije sobe u Titovoj.
Znas i sam koliko sam protiv njega, ali ovo sto je sad uradio i sto ce na ljeto uraditi, kapa do poda. Necu vise A napisati protiv njega.
Svjestan si da vam je ovo zadnja sansa za titulu, u narednih par godina![]()
![]()
Pitari= Agentura
Skini tu zastavu sa avatara i stavi hrvatsku ili srpsku, one koji su ti klub osnovalisamirr je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:1. NK SDA Željezničar
2. Fk Dr Dragan Čović
3. Fk Torpedo
Stroj1946 je napisao/la:Skini tu zastavu sa avatara i stavi hrvatsku ili srpsku, one koji su ti klub osnovalisamirr je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:1. NK SDA Željezničar
2. Fk Dr Dragan Čović
3. Fk Torpedo
Mogao bi tebi prozor razbijen biti večeras ako se ostvare te prognoze!Zeljo92 je napisao/la:Veceras X ko kuca pa da se na derbiju dobro pobijemo na terenui naravno pobjeda Zeljeznicara na kraju. Veceras nek vas sudija unisti zutim kartonima po mogucnosti koji crveni i bit ce top
Više nisi stream navijač?joker90 je napisao/la:Mogao bi tebi prozor razbijen biti večeras ako se ostvare te prognoze!Zeljo92 je napisao/la:Veceras X ko kuca pa da se na derbiju dobro pobijemo na terenui naravno pobjeda Zeljeznicara na kraju. Veceras nek vas sudija unisti zutim kartonima po mogucnosti koji crveni i bit ce top
Stream do bagro! Jedino protiv vas dolazim, samo još ne znam da li sa našim navijačima ili na nekoj od tribina gdje su domaći.arelinho je napisao/la:Više nisi stream navijač?joker90 je napisao/la:Mogao bi tebi prozor razbijen biti večeras ako se ostvare te prognoze!Zeljo92 je napisao/la:Veceras X ko kuca pa da se na derbiju dobro pobijemo na terenui naravno pobjeda Zeljeznicara na kraju. Veceras nek vas sudija unisti zutim kartonima po mogucnosti koji crveni i bit ce top
![]()
15.04.2017 - svi na istok!! To za Stanića ću se praviti da nisam vidio! I valjda Zulić ovo ne čita..Zeljo92 je napisao/la:Joker ide sa mnom na istok za derbi, hoce da ponese bijelu stolicu sa sobom kuci
Jos ako Stanic dadne gol da moze sic do aut linije da mu hebe sve redom
Lako ti je doći, smiješ li se radovatijoker90 je napisao/la:ili na nekoj od tribina gdje su domaći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.