FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jin su park
honda,kavasaki,micibusi

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- fanatic1991
- Kontakt:
ja pileta sada se uobrazio pa nece da sa nama podijeli info iz prve ruke

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija lige
[/quote]
mozes li barem reci s kojeg je kontinenta
[/quote]
Azija
[/quote]
da nije Park JI Sung iz Man. Utd. ?? hahaha
daj ba bekni vise, eto ako ne dodje necemo tebe krivit sto si prosirio krivu vijest
:ugeek:

mozes li barem reci s kojeg je kontinenta

Azija

da nije Park JI Sung iz Man. Utd. ?? hahaha

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
pile ti nas malo aaa jel hehe haj fino kazi jel taj mali iz katara il nije nece veceras niko spavat covjeceee 

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Ma možemo sačekati sutra, mene šokiraše tri igrača za jedan dan
. I to jedan je još moj imenjak i veoma dobar igrač, drugi ponajbolji igrač PL-a prošle sezone...

Onaj sto su ga poredili sa Runijem :..
)

Pjong Jo Lee 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ahaa, bio onaj iz Sjeverne Koreje, sto je komentator reko ovo je njihov Rooney, ako si na njega mislio, hahahdamirfile je napisao/la:Onaj sto su ga poredili sa Runijem :..)

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- fanatic1991
- Kontakt:
zahvalljujuci piletu sada cemo ga moliti 5 stranica da nam kaze ko je u pitanju umjesto da kaze odmah ime i rijesi se
hajde pile molim te reci mi inace citavu noc nema spavanja

hajde pile molim te reci mi inace citavu noc nema spavanja

Can i have yours?
Can i have yours?
Pile šuti i uživa 

Nisam drug ubezobrazio nego ko zna kako to moze zavrsiti uostalom trebalo bi brzo biti, pregovarali smo mi sa dosta igraca u ovm prelaznom roku pa je propalo ili stopirano sa bivsim igracima partizana, bivsim igracem U21 srbije itd mogu ti potvrsiti i neki momci sa foruma zato je najbolje sacekati a svijet je pun dusmana pogotovo ih imaju uspjesni ljudi kakav je Amar treba imati povjerenja u njega i njegov rad.fanatic1991 je napisao/la:ja pileta sada se uobrazio pa nece da sa nama podijeli info iz prve ruke![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- cinclatorTM
- Kontakt:
hajde pile gukni hljeb ti se ogadio hahhhahahaaaa sala mala

Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
- fanatic1991
- Kontakt:
pile sada sam ozbiljan oka necu sklopiti dok ne cujem ko je u pitanjupile87 je napisao/la:Nisam drug ubezobrazio nego ko zna kako to moze zavrsiti uostalom trebalo bi brzo biti, pregovarali smo mi sa dosta igraca u ovm prelaznom roku pa je propalo ili stopirano sa bivsim igracima partizana, bivsim igracem U21 srbije itd mogu ti potvrsiti i neki momci sa foruma zato je najbolje sacekati a svijet je pun dusmana pogotovo ih imaju uspjesni ljudi kakav je Amar treba imati povjerenja u njega i njegov rad.fanatic1991 je napisao/la:ja pileta sada se uobrazio pa nece da sa nama podijeli info iz prve ruke![]()
![]()

Can i have yours?
Can i have yours?
HladnoUrban je napisao/la:pile ti nas malo aaa jel hehe haj fino kazi jel taj mali iz katara il nije nece veceras niko spavat covjeceee
Kina, Koreja, Japan?pile87 je napisao/la:HladnoUrban je napisao/la:pile ti nas malo aaa jel hehe haj fino kazi jel taj mali iz katara il nije nece veceras niko spavat covjeceee
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
ako nekazes ja cu cijeli komsiluk razbudit!!daj reci barem postedi te ljude walja im na posao!!nedaTM87 je napisao/la:Kina, Koreja, Japan?pile87 je napisao/la:HladnoUrban je napisao/la:pile ti nas malo aaa jel hehe haj fino kazi jel taj mali iz katara il nije nece veceras niko spavat covjeceee

- fanatic1991
- Kontakt:
jel naseg govornog podrucja ili stranac ???pile87 je napisao/la:HladnoUrban je napisao/la:pile ti nas malo aaa jel hehe haj fino kazi jel taj mali iz katara il nije nece veceras niko spavat covjeceee
Can i have yours?
Can i have yours?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pustite covjeka, sto bi govorio nesto sto nije 100% sigurno. Treba se strpiti nekoliko dana i saznat ce se 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ne znam ime samo znam da je iz azije i da je dobar igrac, inace colica su htjeli celik i maleni sreca dodje moamka gdje treba 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, Paromlinac i 39 gostiju.