FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 11 avg 2010, 23:43

Šta je sad ovo :shock: sve navalilo u Želju odmah, pa stanite malo u red momci :mrgreen: u dva dana vec nekoliko novih igraca.
Osim izgleda ne miruje, ocekujem još koju vijest do sutra 8-)
Baljić ako bude barem na 30% od kvaliteta svog babe ,bice extra pojacanje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 11 avg 2010, 23:44

Organizovana sa 2 autousa za Travnik.

Prijave i uplate su cetvrtak i petak u vremenu od 18.00 do 19.00

Cijena puta je 15KM po osobi.
...
Ogranicen je broj mijesta. Okupljanje u 14.00 a polazak za Travnik u 14.30.
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2010, 23:44

Željovac je napisao/la:Elvir Čolić je prošli mjesec napunio 24, a već 5 godina igra Premijer ligu. Došlo je vrijeme i da je prekuca, uz trofej!

Na desnom beku mogu igrati: Čolić, Čolić, Stanić, Marković i Gančev(pitanje koliko kvalitetno).
Na lijevom beku: Radovanović.
I Colic moze igrati i lijevog beka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 11 avg 2010, 23:46

Željovac je napisao/la:Elvir Čolić je prošli mjesec napunio 24, a već 5 godina igra Premijer ligu. Došlo je vrijeme i da je prekuca, uz trofej!

Na desnom beku mogu igrati: Čolić, Čolić, Stanić, Marković i Gančev(pitanje koliko kvalitetno).
Na lijevom beku: Radovanović.
i na lijevom moze Colic igrati, cak i u Velezu, ako se ne varam, igrao par utakmica kao lijevi bocni i lijevo krilo...Ali u svakom slucaju moze igrati i kao lijevi i kao desno bocni, i kao lijevo i kao desno krilo a i kao poluspic ( naravno to je opcija ukoliko bi igrali sa 2 napadaca npr. Rovcanin/Colic, ili neko drugi sa Colicem kao drugim napadacem )
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2010, 23:47

muXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija lige :D

Urban

Post Postao/la Urban » 11 avg 2010, 23:47

nedaTM87 je napisao/la:
seha je napisao/la:Treba ga *ebat da se razmnozi .... Hehe salim se! Sir Amar Osim :D
hahahaha, dobra :mrgreen: sjecali se ko kako ide ono pjevanje za Osima na zadnjoj tekmi je bilo protiv Zvijezde, nesto se pjeva "gospodaru familije", tako nesto ne sjecam se bas, jeli se sjeca neko ko je bio na jugu ?
A ovo za ove mlade igrace, ja sam fasciniran, jednostavno nemam rijeci, AMARA ZA SELEKTORA, AMINE MI !!! :mrgreen: :mrgreen:

zivio nam osim dragi gospodaru familije itd itd itd cesto to pjevaju momci sjede iza gola odma i "iritiraju nekad cijeli sjever hahah "
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 23:48

pile87 je napisao/la:
muXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija lige :D
homer simpson :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 11 avg 2010, 23:48

pile87 je napisao/la:
mozes li barem reci s kojeg je kontinenta :) ;)
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u 11 avg 2010, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 11 avg 2010, 23:49

pile87 je napisao/la:
daj ne zavlaci nas, sta moramo izvlaciti iz tebe imena, bekni vec jednom :mrgreen: :mrgreen:
odani! THE MANIACS 1987

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 11 avg 2010, 23:49

nedaTM87 je napisao/la:
seha je napisao/la:Treba ga *ebat da se razmnozi .... Hehe salim se! Sir Amar Osim :D
hahahaha, dobra :mrgreen: sjecali se ko kako ide ono pjevanje za Osima na zadnjoj tekmi je bilo protiv Zvijezde, nesto se pjeva "gospodaru familije", tako nesto ne sjecam se bas, jeli se sjeca neko ko je bio na jugu ?
A ovo za ove mlade igrace, ja sam fasciniran, jednostavno nemam rijeci, AMARA ZA SELEKTORA, AMINE MI !!! :mrgreen: :mrgreen:
SLAVIT CEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE !!!

i to nije novo :s

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 avg 2010, 23:50

pile87 je napisao/la:
e joooooj pile sada i mene zanima necu moci oka sklopiti a postim ima da umrem sutra citav dan :( :(
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 avg 2010, 23:50

Kako smo krenuli uskoro cemo se zvati Zeljeznicar City FC :mrgreen:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 11 avg 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 avg 2010, 23:51

Dobra stvar je ako Colic potpise a po svemu sudeci ce potpisati. On je univerzalac i siguran sam da se moze odlicno snaci i na poziciji napadaca jer se u Velezu nadavao golova i golova iz drugog plana. Treba nam jedan brz, prodoran igrac kakav je sigurno Elvir Colic, e ako Amar Osim bude pozitivno uticao na njegovo ponasanje i ako ga skloni od kafane sigurno ce nam biti od velike koristi...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 avg 2010, 23:53

pile87 je napisao/la:
Jel nas to lozis za ove mubarec dane Allaha ti? Ne valja ti to, gdje ces grijeh na dusu, podijeli sa nama tu radosti i zaradi sevap :D

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 11 avg 2010, 23:54

Pile, da nije Hota, nije htjeo u pitara.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 avg 2010, 23:54

Znaš šta bi sad reko dr.Arsla..?

Amar premier ligi dođe, ko šaka na oko... :lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 11 avg 2010, 23:55

samir_tm87 je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:
SLAVIT CEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE !!!

i to nije novo :s
e jbga nisam znao za to :/
Al se pile sad usutio hmmm... :? :? :arrow: :arrow:
odani! THE MANIACS 1987

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 11 avg 2010, 23:55

fanatic1991 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
e joooooj pile sada i mene zanima necu moci oka sklopiti a postim ima da umrem sutra citav dan :( :(

aj ti meni pile to na PM , znas ti kad sam ja tebi valjo , ono znas :D prosle godine :) sto si mi osto duzan , et kazes mi i zavrsili smo sa dugom :)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 avg 2010, 23:56

oldman je napisao/la:Pile, da nije Hota, nije htjeo u pitara.
Pa gdje ce taj dzeturum biti atrakcija ahahaha. Nemoj Boga ti da nam on dolazi. Neka mu je sretan i lijep penzionerski zivot.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2010, 23:59

DR.HOUSE je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
mozes li barem reci s kojeg je kontinenta :) ;)
Azija :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25, zeljovolimte i 61 gost.