Osim izgleda ne miruje, ocekujem još koju vijest do sutra

Baljić ako bude barem na 30% od kvaliteta svog babe ,bice extra pojacanje.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I Colic moze igrati i lijevog bekaŽeljovac je napisao/la:Elvir Čolić je prošli mjesec napunio 24, a već 5 godina igra Premijer ligu. Došlo je vrijeme i da je prekuca, uz trofej!
Na desnom beku mogu igrati: Čolić, Čolić, Stanić, Marković i Gančev(pitanje koliko kvalitetno).
Na lijevom beku: Radovanović.
i na lijevom moze Colic igrati, cak i u Velezu, ako se ne varam, igrao par utakmica kao lijevi bocni i lijevo krilo...Ali u svakom slucaju moze igrati i kao lijevi i kao desno bocni, i kao lijevo i kao desno krilo a i kao poluspic ( naravno to je opcija ukoliko bi igrali sa 2 napadaca npr. Rovcanin/Colic, ili neko drugi sa Colicem kao drugim napadacem )Željovac je napisao/la:Elvir Čolić je prošli mjesec napunio 24, a već 5 godina igra Premijer ligu. Došlo je vrijeme i da je prekuca, uz trofej!
Na desnom beku mogu igrati: Čolić, Čolić, Stanić, Marković i Gančev(pitanje koliko kvalitetno).
Na lijevom beku: Radovanović.
Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
nedaTM87 je napisao/la:hahahaha, dobraseha je napisao/la:Treba ga *ebat da se razmnozi .... Hehe salim se! Sir Amar Osimsjecali se ko kako ide ono pjevanje za Osima na zadnjoj tekmi je bilo protiv Zvijezde, nesto se pjeva "gospodaru familije", tako nesto ne sjecam se bas, jeli se sjeca neko ko je bio na jugu ?
A ovo za ove mlade igrace, ja sam fasciniran, jednostavno nemam rijeci, AMARA ZA SELEKTORA, AMINE MI !!!![]()
homer simpsonpile87 je napisao/la:Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
mozes li barem reci s kojeg je kontinentapile87 je napisao/la:Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
daj ne zavlaci nas, sta moramo izvlaciti iz tebe imena, bekni vec jednompile87 je napisao/la:Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
SLAVIT CEMO TVOJE IMEnedaTM87 je napisao/la:hahahaha, dobraseha je napisao/la:Treba ga *ebat da se razmnozi .... Hehe salim se! Sir Amar Osimsjecali se ko kako ide ono pjevanje za Osima na zadnjoj tekmi je bilo protiv Zvijezde, nesto se pjeva "gospodaru familije", tako nesto ne sjecam se bas, jeli se sjeca neko ko je bio na jugu ?
A ovo za ove mlade igrace, ja sam fasciniran, jednostavno nemam rijeci, AMARA ZA SELEKTORA, AMINE MI !!!![]()
e joooooj pile sada i mene zanima necu moci oka sklopiti a postim ima da umrem sutra citav danpile87 je napisao/la:Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
Jel nas to lozis za ove mubarec dane Allaha ti? Ne valja ti to, gdje ces grijeh na dusu, podijeli sa nama tu radosti i zaradi sevappile87 je napisao/la:Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.
e jbga nisam znao za to :/samir_tm87 je napisao/la:SLAVIT CEMO TVOJE IMEnedaTM87 je napisao/la:hahahaha, dobraseha je napisao/la:Treba ga *ebat da se razmnozi .... Hehe salim se! Sir Amar Osimsjecali se ko kako ide ono pjevanje za Osima na zadnjoj tekmi je bilo protiv Zvijezde, nesto se pjeva "gospodaru familije", tako nesto ne sjecam se bas, jeli se sjeca neko ko je bio na jugu ?
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE !!!
i to nije novo :s
fanatic1991 je napisao/la:e joooooj pile sada i mene zanima necu moci oka sklopiti a postim ima da umrem sutra citav danpile87 je napisao/la:Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.![]()
Pa gdje ce taj dzeturum biti atrakcija ahahaha. Nemoj Boga ti da nam on dolazi. Neka mu je sretan i lijep penzionerski zivot.oldman je napisao/la:Pile, da nije Hota, nije htjeo u pitara.
AzijaDR.HOUSE je napisao/la:mozes li barem reci s kojeg je kontinentapile87 je napisao/la:Ne zezam majke mi i ja sam se ibretio do besvejesti, taj ako dodje bice atrakcija ligemuXmania je napisao/la:daj pile reci koje taj još jedan, nemoj nas zezati, nisi nam trebo ništa ni govoriti.![]()
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25, zeljovolimte i 61 gost.