FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
****, zamalo da Krupa izvuce bod. Zeljina igra je cista 0, a pogotovo im je odbrana losa. Volio bih da Bekic pocne u napadu 15.4.
Amer Dupovac!
Vama uvijek tako malo treba da poletite. Dobili slobodu i opet se sampioni svemira i divovi itd. Ko i uvijek prica bez imalo respekta, zgazicete Zelju itd. Veceras je Zeljo igrao samo koliko im je trebao da izvuku 3 boda, da se vec umorni igraci ne prefirsiranu i da ovom pobjedom prebace pritisak na vas i Zrinjski. Vidjecemo na derbiju kakva ce situacija biti, ali realno sanse za pobjedu su 60% za Zelju a 40% za vas.
Zadnja izmjena: zlatandr, dana/u 08 apr 2017, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Zeljo!!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Ovo ce osvojiti tko bude najmanje los!Rahma je napisao/la:****, zamalo da Krupa izvuce bod. Zeljina igra je cista 0, a pogotovo im je odbrana losa. Volio bih da Bekic pocne u napadu 15.4.

Sutra mi bez Todorovica i Graovca.
Jel Sarajevo kompletno?
Sportski pozdrav.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Hilmo reaguj.
Niti smo šampioni svemira, niti potcjenjujemo bilo koga. Hajcamo raju da dođe i pruži podršku igračima koji se bore, a posebno Čali koji je postao mađioničar.
Niti smo šampioni svemira, niti potcjenjujemo bilo koga. Hajcamo raju da dođe i pruži podršku igračima koji se bore, a posebno Čali koji je postao mađioničar.
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nema Balića i Novakovića, Saida ne moram ni spominjati, to se podrazumjeva. Rustem se oženio, tako da je i on upitan..hskzmostar je napisao/la:Ovo ce osvojiti tko bude najmanje los!Rahma je napisao/la:****, zamalo da Krupa izvuce bod. Zeljina igra je cista 0, a pogotovo im je odbrana losa. Volio bih da Bekic pocne u napadu 15.4.![]()
Sutra mi bez Todorovica i Graovca.
Jel Sarajevo kompletno?
Sportski pozdrav.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nema sta niko reagovati, samo fino kazem, vama sekunda fali da se nafurate. Treba stvari sagledati realno.
Volim te Zeljo!!!
- Orangina85
- Kontakt:
Pun istok veceras, jelde?zlatandr je napisao/la:Nema sta niko reagovati, samo fino kazem, vama sekunda fali da se nafurate. Treba stvari sagledati realno.
Realno smjesna posjeta, ali i vremenski uslovi su ucinili svoje. Opet kazem moglo je biti bar 5,6 hiljada a veceras ne znam je li i 3 hiljade bilo.Orangina85 je napisao/la:Pun istok veceras, jelde?zlatandr je napisao/la:Nema sta niko reagovati, samo fino kazem, vama sekunda fali da se nafurate. Treba stvari sagledati realno.
Volim te Zeljo!!!
Ako se neko nafura onda ste to vi. Gdje su ljubav i filozofija večeras na istoku?zlatandr je napisao/la:Nema sta niko reagovati, samo fino kazem, vama sekunda fali da se nafurate. Treba stvari sagledati realno.
Mi smo pobjedili Slobodu koja nam nije ležala zadnje dvije sezone i dolazi nam aktuelni prvak. Šta je problem što hajcamo raju?
SARAJEVO
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 08 apr 2017, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da vidimo ko ima hrabrosti da odbije poziv Lava Benke i Gojkara na utakmicu 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
svaku stranicu ovak post ponavljati.najezio sam seLakoste je napisao/la:
svi u napad jedan je Hase
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Torlak nikad izdao nije!
FK Sarajevo Velike pozdrave i riječi podrške su nam prenijeli i Jajalo, Berberović, Džakmić, Pantić, Haris Handžić, Ščepanović, Belošević, Kojašević i mnogi drugi. #SviNaKoševo
Asmir Suljić