FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

catalonia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la catalonia » 11 avg 2010, 17:10

nezz maskerano i nebi bio los izbor covjek moze trcati ima odlican i precizan pas dok sergio je jos mlad i nema tu neku sigurnost kao maskerano ;)
.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 11 avg 2010, 17:17

Romariooo je napisao/la:Po nekoj mojoj logici, mislim da bi za nekih 30 miliona mogli dovesti i Maskerana i Ozila, nije to za Barcu puno para i finansije mislim nisu problem, samo sto mislim da nema mjesta za obojicu, i pitanje je kako bi se to odrazilo na afmosferu u timu. Jedan od njih dvojice ce sigurno biti doveden, a Pep ce odluciti ko. I ja simpatisem vise Ozila, Makerano je mozda i kvalitetniji i polivalentniji, pogotovo u defanzivi, ali ni meni se njegov karakter ne svidja, mada stoji to da je sjajan fajter i vjerovatno bi nam bio od velike pomoci. Vidjecemo sta ce biti, Pep je vec zelio Maskerana, vidjecemo zeli li ga i sad, a ja bi bio najsretniji da obojicu dovedemo, a Tiaga i Dos Santosa posaljemo na posudbu neku da se prekaljuju, ili mozda i prodamo al uz klauzulu da ih ponovo mozemo kupiti vrlo jeftino, veliki su talenti, steta bi bilo da presjede na klupi.
Treba ti 30 mil. samo za Masca, pa nije niko siso vesla, a sto se tice Ozila, ne znam koliko bi kostao
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 17:20

25-30 mil. za Mascherana,a nekih 12-15 mil za Ozila.To su samo sifre,naravno da se nece obojica dovoditi,a vjerovatno nijedan od njih.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2010, 17:22

catalonia je napisao/la:nezz maskerano i nebi bio los izbor covjek moze trcati ima odlican i precizan pas dok sergio je jos mlad i nema tu neku sigurnost kao maskerano ;)
Dijelim tvoje mišljenje samo za trku Mascherana i to je to. O njegovoj pas igri i ofanzivnoj orijentiranosti bi se dalo diskutovati. Dalje, Mascherano je momak koji u toku utakmice napravi 10 glupih i 3 brutalna prekršaja.

Za Barcin stil igre, Busquets je "n" puta bolji igrač. Prije svega, prodali su Yayu koji je bolji od Mascherana, da bi napravili mjesto Sergiu. Ponavljam se, po ko zna koji put, ali Sergio je jedan od boljih defanzivnih veznih. Činjenica je da je njegovo samo da se što prije riješi lopte te da istu prenese do Xavija ili Inieste i to je to. No, njegovo postavljanje u odbrani je jednako onom koje je imao veliki i neponovljivi Makelele. Možda vi mislite da ja pretjerujem, ali je SErgio jedan od najinteligentnijih DM-ova na svijetu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 avg 2010, 17:24

NIje medju najboljim , ali se slazem da je jedan od najintelignetnijih !
Kada je veliki Del osque na pitanje koji bi zelio biti igrac odgovorio : Busquets. svatio sam da od tog momka nesto i hoce bit :)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 17:26

Upravo to i ja govorim.Proda se jedan Toure samo zbog toga da se ostavi prostora Busquetsu za napredak.Covjek je jako dobar i sve vise napreduje.Uopste ne pretjerujes,to je sve istina.Znam da je i Del Bosque govorio nesto za njega.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 avg 2010, 17:36

Unforgotten je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Po nekoj mojoj logici, mislim da bi za nekih 30 miliona mogli dovesti i Maskerana i Ozila, nije to za Barcu puno para i finansije mislim nisu problem, samo sto mislim da nema mjesta za obojicu, i pitanje je kako bi se to odrazilo na afmosferu u timu. Jedan od njih dvojice ce sigurno biti doveden, a Pep ce odluciti ko. I ja simpatisem vise Ozila, Makerano je mozda i kvalitetniji i polivalentniji, pogotovo u defanzivi, ali ni meni se njegov karakter ne svidja, mada stoji to da je sjajan fajter i vjerovatno bi nam bio od velike pomoci. Vidjecemo sta ce biti, Pep je vec zelio Maskerana, vidjecemo zeli li ga i sad, a ja bi bio najsretniji da obojicu dovedemo, a Tiaga i Dos Santosa posaljemo na posudbu neku da se prekaljuju, ili mozda i prodamo al uz klauzulu da ih ponovo mozemo kupiti vrlo jeftino, veliki su talenti, steta bi bilo da presjede na klupi.
Treba ti 30 mil. samo za Masca, pa nije niko siso vesla, a sto se tice Ozila, ne znam koliko bi kostao

Maskerano nije vise skup ko nekada, tako rece agent njegov , i naravno ako je istina to sto on govori mogli bi ga dobiti za dvadesetak miliona plus Hlebara, naravno ja se pozivam na njegovu izjavu, tj. ako je tacno to sto on govori. Bez Hleba bi transfer kostao sigurno 30 miliona ili vise, jer je Maskeranu tu negdje vrijednost. Ozil ako dodje, kako se prica, transfer bi iznosio 10 miliona.

Ako dodje Maskerano, vjerovatno ce ga Pep koristiti u rotaciji sa Sergiom na zadnjem veznom, i sa Xavijem i Iniestom na CM . Zato je njegovo dovodjenje cini mi se realnije nego Ozilovo, koji je samo ofanzivni veznjak, a takvih imamo dosta. Na krilima imamo Messija, Vilju, Pedra i Iniestu ili Bojana kad zatrebaju,i meni se cini kako bi se Ozil nasjedio na klupi, a previse je dobar igrac da bi bio klupiran.

Sto se tice Sergia, on je izrastao u sjajnog igraca, pogotovo za Barcin stil igre, al meni se opet cini kako je on u vecini utakmica skoro i nepotreban, jer se protvnik zatvara u bunker i onda nam tu treba malo ofanzivniji zadnji vezni, koji se zna ubaciti dobro naprijed i dobro opaliti, a tu je Maskerano bolji, tj u ofanzivi generalno je bolji od Sergia.

Ja bi najvise volio Ozila vidjeti, a Xavija na mjestu zadnjeg veznog kad protivnik igra bunker, gledao sam toliko puno nasih utakmica kad Sergio nema nikakvog posla, i to me zivcira, zato sam zagovorik tako neke jos ofanzivnije postavke.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 avg 2010, 17:39

Romariooo je napisao/la:
Unforgotten je napisao/la:

Maskerano nije vise skup ko nekada, tako rece agent njegov , i naravno ako je istina to sto on govori mogli bi ga dobiti za dvadesetak miliona plus Hlebara, naravno ja se pozivam na njegovu izjavu, tj. ako je tacno to sto on govori. Bez Hleba bi transfer kostao sigurno 30 miliona ili vise, jer je Maskeranu tu negdje vrijednost. Ozil ako dodje, kako se prica, transfer bi iznosio 10 miliona.

Ako dodje Maskerano, vjerovatno ce ga Pep koristiti u rotaciji sa Sergiom na zadnjem veznom, i sa Xavijem i Iniestom na CM . Zato je njegovo dovodjenje cini mi se realnije nego Ozilovo, koji je samo ofanzivni veznjak, a takvih imamo dosta. Na krilima imamo Messija, Vilju, Pedra i Iniestu ili Bojana kad zatrebaju,i meni se cini kako bi se Ozil nasjedio na klupi, a previse je dobar igrac da bi bio klupiran.

Sto se tice Sergia, on je izrastao u sjajnog igraca, pogotovo za Barcin stil igre, al meni se opet cini kako je on u vecini utakmica skoro i nepotreban, jer se protvnik zatvara u bunker i onda nam tu treba malo ofanzivniji zadnji vezni, koji se zna ubaciti dobro naprijed i dobro opaliti, a tu je Maskerano bolji, tj u ofanzivi generalno je bolji od Sergia.

Ja bi najvise volio Ozila vidjeti, a Xavija na mjestu zadnjeg veznog kad protivnik igra bunker, gledao sam toliko puno nasih utakmica kad Sergio nema nikakvog posla, i to me zivcira, zato sam zagovorik tako neke jos ofanzivnije postavke.
Pukne kontra i sta poslije?
Sergio je idealan za Barcu. Glupo bi bilo prodat Yayu a dovest Javiera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 avg 2010, 17:44

...........Valdez...........
Alves.Puyol.Pique.Abidal
...........Sergio...........
.....Xavi.......Iniesta.....
Messi.......Ibro.......Villa

Šta će vam više iko. Klupa isto tako respektabilna sa odličnim mladim igračima. ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 18:58

Ma treba jedan veznjak samo.Ali ne mora se kupovati,vec se prebaciti neki od canterana koji sigurno imaju kvalitet.

Jedna zanimljivost.Znam da je i jedan igrac Rubina dao ime svom sinu Barcelona.

Belgijski bračni par Wesley Beeckman i Anneke Maes, su odlučili da svom tek rođenom djetetu daju ime Barça! Roditelji, koji su inače oboje zagriženi fanovi Barcelone su ovu ideju dobili jednu večer gledajući igrače Barcelone kako svojim majstorijama uveseljavaju navijače, pa su odlučili da svom, tada još nerođenom sinu, dadnu ime Barça! Majka Barçe [ :) ], Anneke Maes je izjavila: "Iznenada sam rekla svom mužu da ako budemo imali djete i bude muško, da bih volila da mu damo to ime. On mi je u tom trenutku samo namignu i rekao " Da, to će biti ime moga sina." Mladi par je potvrdio da, ako bi ipak bila djevojčica da bi joj dali ime Lona.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 avg 2010, 20:55

Moze li mi neko dati link utakica Irska- Argentina i Mexico- Espanna !?!?!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 21:06

Andres je napisao/la:Moze li mi neko dati link utakica Irska- Argentina i Mexico- Espanna !?!?!
http://atdhe.net/22338/watch-ireland-vs-argentina

Ako ne moze,idi na atdhe.net ili iraqgoals.net pa probaj naci nesto

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 avg 2010, 22:26

nidjo nidjo upo ti ridjo

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 22:31

Brnjoo je napisao/la:nidjo nidjo upo ti ridjo
E stvarno :evil:

:lol:

-------------

[youtube][/youtube]

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2010, 23:25

Sto nam se Zlatan raspuco nakon 2 gola u prijateljskim, veceras jos jedan za Svedsku,uf stroj ce to biti kad pocne prvenstvo kad zagrmi Zlatan,Villa,Leo da se useres samo kad procitas :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 23:35

miky_hz je napisao/la:Sto nam se Zlatan raspuco nakon 2 gola u prijateljskim, veceras jos jedan za Svedsku,uf stroj ce to biti kad pocne prvenstvo kad zagrmi Zlatan,Villa,Leo da se useres samo kad procitas :mrgreen:
Da,ali pored golova mi se svidja i njegova igra,tj. kretanje najvise.Sad koliko ce to trajati,ne znam :D Nadam se da ce ove godine da trpa ako Bog da.

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2010, 23:41

hahaha :D 8-) usput gledam Svedsku sta Ibra radi :o
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2010, 23:52

Nisam bas gledao Svedsku danas.Jel Ibra dominiro :mrgreen:

Usput,i Bojan je zabio gol za mlade.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 12 avg 2010, 00:22

nidjo_barca je napisao/la:
E stvarno :evil:

:lol:

-------------

[youtube][/youtube]
prelijep video :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 avg 2010, 00:50

nidjo_barca je napisao/la:Nisam bas gledao Svedsku danas.Jel Ibra dominiro :mrgreen:

Usput,i Bojan je zabio gol za mlade.
dominirao je skoro kao Bendtner :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.