FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
imal informacija o utakmici ?? u kakvom smo sastavu igrali i to ??
- theprodigy
- Kontakt:
izgleda ove godine borba za opstanak..vidjecemo..valjda cemo se popraviti..
http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=19almin HZ je napisao/la:imal informacija o utakmici ?? u kakvom smo sastavu igrali i to ??
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
theprodigy je napisao/la:izgleda ove godine borba za opstanak..vidjecemo..valjda cemo se popraviti..

Ja bio realana na pocetku i govorio ne nadajte se previse ove godine !theprodigy je napisao/la:izgleda ove godine borba za opstanak..vidjecemo..valjda cemo se popraviti..

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
- theprodigy
- Kontakt:
digla se euforija previse..jos nedo bog da nam igraju juniori kako su neki pisali..tad bi tek bili katastrofa..nema veze, nek se stabilizuje stanje u klubu, pa onda ici na rezultate..naravno necemo se ljutiti i ako ostvarimo dobar rezultat ove godine..al tesko bgm
Boga mi,malo ste se spustili na zemlju u posljednje vrijeme.Čestitam!!! Na početku svi govorili kako ce te titulu osvojiti,a sad vidim drugačija priča.
Brate, ja prvi nisam govorio za titulu,uvijek sam govorio da nam je ove godine VRH evropa !r_emir je napisao/la:Boga mi,malo ste se spustili na zemlju u posljednje vrijeme.Čestitam!!! Na početku svi govorili kako ce te titulu osvojiti,a sad vidim drugačija priča.

Zivili vi meni, ne budite toliko euforicni, spustite lopticu na zemlju ! Samo realno !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Zna li neko je li igrao Hilmo i kakav je bio.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Iznad prosjekarumbalija je napisao/la:Zna li neko je li igrao Hilmo i kakav je bio.

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
ma , osvajamo 100 %

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
MOZELI MI NEKO RECI JELI JOS ZIVA ONA NASA VELIKA ZASTAVA STO JE NEKAD KRASILA CITAV SJEVER???? 

Ova utakmica jest nas malo usporila al ipak mislim da smo najveci konkurent za titulu sa ovom ekipom i ledetom i brazilcem kad se sve ukomponuje i ako bog da ove sezone kupi neka utakmica titula je neizbjezna il bar 2-3 mjesto.
Bolje je vako kad se ne nadamo...
Bolje je vako kad se ne nadamo...

Benajon,daj se izjasni za sta si, dobro procitaj sta si napisao..."ipak mislim da smo najveci konkurenti
za titulu...sa Ledetom i brazilcem i kada se kupi neka utakmica TITULA JE NEIZBJEZNA" .
Pa onda nastavljas "bolje vako nego da se ne nadamo"
za titulu...sa Ledetom i brazilcem i kada se kupi neka utakmica TITULA JE NEIZBJEZNA" .
Pa onda nastavljas "bolje vako nego da se ne nadamo"
Ma kakva titula.Ako bude i Evropa dobro će biti.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
E jbt nemozete bosnu visocku uzeti,cuj najveci konkurenti za titulu sto me nasmija pa bolan ako i ove godine evropu vidite bit ce dobro a ne titulu da osvojite kad vam u klubu sjede sve lopov do lopova vec sam jednom pisao ova ce vas uprava zaviti u crno docekali ste sudbinu zelje prije par godina. trebace vremena da se vratite na pravi put sretno 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
Sad moram pitati ima li neko da je dobar sa ovom upravom i da ih pita za ovu utakmicu u Subotu.
Zašto, ljudi moji , utakmica u 20 časova????????
Jeli neko zna da je mjesec RAMAZAN i da je u to vrijeme iftar.
Zašto nismo pomjerili utakmicu kao Široki u 21 čas ili u 17.
Od utakmice sa širokim nisam gledao Sarajevo na Koševu i sad opet nemogu gledati pa neznam zašto nam to rade.
Znam minimum 10 ljudi koji neće moći na utakmicu iz istog razloga a koliko ih je tačno neznam???
Zašto, ljudi moji , utakmica u 20 časova????????
Jeli neko zna da je mjesec RAMAZAN i da je u to vrijeme iftar.
Zašto nismo pomjerili utakmicu kao Široki u 21 čas ili u 17.
Od utakmice sa širokim nisam gledao Sarajevo na Koševu i sad opet nemogu gledati pa neznam zašto nam to rade.
Znam minimum 10 ljudi koji neće moći na utakmicu iz istog razloga a koliko ih je tačno neznam???
-
- Kontakt:
Hairlija jarane,
ima li treme??

ima li treme??

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
E moj zalizani nije sve ni do tebe al'jeste barem 90 %
Ebo te Avdic povedi ga kuci pa nek ti pere sudje kad ti je tako zanimljiv.
Ja tebi nebio dao da cuvas ovce a kamoli da vodis FK Sarajevo
I Cala je bolji od njega

I Cala je bolji od njega

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Tarpi do bagro
- Kontakt:
cala je babo za njegaHairlija je napisao/la:E moj zalizani nije sve ni do tebe al'jeste barem 90 %
I Cala je bolji od njega
![]()
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers