Tottenham- Watford 1 1.25 - iskreno, kad razmislim, sad bi ga izbacio, al gotovo. Em rani termin, 'em je Watford poprilcno nezgodan, 'em se samo ceka neki kis Tottenham i njihov vec tradicionalni pad pred kraj sezone, al nema veze. Kec k'o vrata
Freiburg- Mainz ddg 1.35 - domacin je u proslom kolu pobijedio Wolfsburga vani, iako su tradicionalno domacinska ekipa. Mainz, s druge strane, u velikoj krizi rezultata i sad su vec ugrozili status prvoligasa i pod sve vecim su pritiskom. Prednost opustenom domacinu.
RB Leipzig- Leverkusen gdg 1.35 - Bayer je napokon upisao pobjedu u prvenstvu, i mozda ovo bude naznaka nesto boljih rezultata u buducnosti. Danas idu na tesko gostovanje u Leipzig, ali ja fakat ne vidim potrebu da se nesto bunkeraju ili pokusavaju izvuci remi jer im je poprilicno svejedno. Ocekujem dosta golova, a po ovoj kvoti se isplati probati na gol gostiju
WBA- Southampton ddg 1.40 - Wba je fakat sila kuci i moze postici gol bilo kome. Southampton ima dosta dugu listu povrijdjenih igraca, posebno u odbrani, i mislim da ce tesko uzeti ista danas na ovom gostovanju. Kvota za respekt
Stoke- Liverpool ddg 1.40 - skoro pa preslikana situacija, Stoke prava domacinska ekipa, opjevani Britannia Stadium, a Liverpool dosta ranjiv, posebno u gostima i sa dosta izostanaka danas.
Middlesbrough- Burnley ddg 1.35 - prva u nizu must win tekmi za Middlesbrough jer su ozbiljnim problemima, ali su u proslom kolu barem pokazali da znaju gdje je protvnicki gol. Protivnik im nije mogao biti bolji, jer Burnley na gostovanja ode samo da vidi kakva je hrana i atmosfera kod domacina, a poneko im pokloni i bod. Kad ce ako nece sad.
Real Madrid- Atletico Madrid odg 1.70 - za kraj madridski derbi i tekma koju valja ispratiti. Ovo igram najvise zbog Reala, jer su u proslom kolu odmorili najvaznije igrace i danas ocekujem da lete po trerenu, i mislim da su spremni i dobiti ovo. S druge strane, odbrana im je fakat smijesna ove godine, i gol im nije dao samo ko bi se usrao velikog Reala. To sigurno nece biti slucaj sa Ateticom, i fakat ocekujem dobru i efikasnu tekmu. Ovo jedino moze pasti ako se krenu tuci od prve minute, pa da bude vise valjanja od igre, al nece valjda...
Kvota oko
10... Ja sam ga do 60 nagur'o. S obzirom da je subota i vikend, dosta.