Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

CashMan
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la CashMan » 08 apr 2017, 02:50

RafaGarros9 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
-kaze ne morate odigrati ovako kao sto ja igram... pa care necu nikako... :D
-joj on napominje da je zabranjeno kladjenje mladjima od 18g. pa uglavnom raja ispod 18 i igra... :D :facepalm:
-kaze zbog velikog broja vasih zahtjeva... :D :roll:

@krmpotich koliko god zaradis od njegovog kladjenja ja ti dajem duplo... :rol: :rol: :rol:

Ovaj me podsjeća na Vojislava Koštunicu. Priča k'o on i plus je neobavješten :rol:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 08 apr 2017, 08:54

Zna li netko mozda kolika je granica na LeBrona bila sinoc?26.5 iki 27.5, u pitanju je PSK.Zagubio sam listic pa da vidm jel vrijedno trazenja.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 apr 2017, 09:51

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 08 apr 2017, 11:35

Reds1234 je napisao/la:Zna li netko mozda kolika je granica na LeBrona bila sinoc?26.5 iki 27.5, u pitanju je PSK.Zagubio sam listic pa da vidm jel vrijedno trazenja.
Pogledaj na njihovoj stranici pod rezultati ili tako nesto. Moguce da ima tamo navedena i granica ali nisam siguran.
Edit, evo ga:
slika

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 08 apr 2017, 12:16

HNL 19:00
Rijeka - Dinamo
Crveni karton DA
3.20

Ako Vesovic ne dobije danas crveni onda nece nikad.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 apr 2017, 12:33

slika

Danas počinju kvalifikacije za Europsko prvenstvo u futsalu. Odabrao sam ova tri po meni jako sigurna para. Igram i našu reprezentaciju koja je veliki autsajder u današnjem meču protiv domaćina grupe Azerbejdžana. Kada pogledamo sastave i kvalitet naše i njihove reprezentacije onda je razlika ogromna. Mislim da nam danas slijedi jedan težak poraz od Azera i zato sam se odlučio da igram ovaj hendikep. Po meni bi ovo trebalo glat da dođe.

Mađari igraju protiv Albanaca koji su za mene velika nepoznanica bez obzira na solidne rezultate u posljednjim mečevima. Mađari svoje pripremne mečeve igrali bez dva najvažnija igrača koja će igrati danas tako da sve manje od 2 razlike za Mađare je iznenađenje.

Kazahstan jako dobra reprezentacija protiv Makedonaca koji imaju jednog dobrog igrača dok su ostali čisti prosjek. Očekujem da će Kazahstanci dati 4/5 golova, a da će Makedonci uspjeti dati bar gol na meču.

Još mi se sviđa od ostalih parova:
Ukrajina - Belgija z2
Portugal - Latvija z2
Španija - Moldavija z2
Poljska - Srbija 2
Rusija - Francuska z2

SuperCars
Kontakt:

Post Postao/la SuperCars » 08 apr 2017, 12:46

1 FC Cologne - Monchengladbach - 12 (1,33)
Wolfsberger AC - SCR Altach - 12 (1,33)
Sporting Lokeren - KV Kortrijk - 12 (1,29)
ukupna kvota : 2,28 wwin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 apr 2017, 12:51

Tottenham- Watford 1 1.25 - iskreno, kad razmislim, sad bi ga izbacio, al gotovo. Em rani termin, 'em je Watford poprilcno nezgodan, 'em se samo ceka neki kis Tottenham i njihov vec tradicionalni pad pred kraj sezone, al nema veze. Kec k'o vrata :mrgreen:
Freiburg- Mainz ddg 1.35 - domacin je u proslom kolu pobijedio Wolfsburga vani, iako su tradicionalno domacinska ekipa. Mainz, s druge strane, u velikoj krizi rezultata i sad su vec ugrozili status prvoligasa i pod sve vecim su pritiskom. Prednost opustenom domacinu.
RB Leipzig- Leverkusen gdg 1.35 - Bayer je napokon upisao pobjedu u prvenstvu, i mozda ovo bude naznaka nesto boljih rezultata u buducnosti. Danas idu na tesko gostovanje u Leipzig, ali ja fakat ne vidim potrebu da se nesto bunkeraju ili pokusavaju izvuci remi jer im je poprilicno svejedno. Ocekujem dosta golova, a po ovoj kvoti se isplati probati na gol gostiju
WBA- Southampton ddg 1.40 - Wba je fakat sila kuci i moze postici gol bilo kome. Southampton ima dosta dugu listu povrijdjenih igraca, posebno u odbrani, i mislim da ce tesko uzeti ista danas na ovom gostovanju. Kvota za respekt
Stoke- Liverpool ddg 1.40 - skoro pa preslikana situacija, Stoke prava domacinska ekipa, opjevani Britannia Stadium, a Liverpool dosta ranjiv, posebno u gostima i sa dosta izostanaka danas.
Middlesbrough- Burnley ddg 1.35 - prva u nizu must win tekmi za Middlesbrough jer su ozbiljnim problemima, ali su u proslom kolu barem pokazali da znaju gdje je protvnicki gol. Protivnik im nije mogao biti bolji, jer Burnley na gostovanja ode samo da vidi kakva je hrana i atmosfera kod domacina, a poneko im pokloni i bod. Kad ce ako nece sad.
Real Madrid- Atletico Madrid odg 1.70 - za kraj madridski derbi i tekma koju valja ispratiti. Ovo igram najvise zbog Reala, jer su u proslom kolu odmorili najvaznije igrace i danas ocekujem da lete po trerenu, i mislim da su spremni i dobiti ovo. S druge strane, odbrana im je fakat smijesna ove godine, i gol im nije dao samo ko bi se usrao velikog Reala. To sigurno nece biti slucaj sa Ateticom, i fakat ocekujem dobru i efikasnu tekmu. Ovo jedino moze pasti ako se krenu tuci od prve minute, pa da bude vise valjanja od igre, al nece valjda...

Kvota oko 10... Ja sam ga do 60 nagur'o. S obzirom da je subota i vikend, dosta. :salut:

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 08 apr 2017, 13:57

Korpatsch vs Solovyeva 1
Freiburg vs Mainz ps1
Fulham vs Ipswich 1
Bournemouth vs Chelsea 2
Podorska vs Mrdeza 1
Zeljeznicar vs Krupa 1

kv.14,31
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 apr 2017, 13:59

Dunajska Streda - Slovan B - 2 , 2,30

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2017, 14:34

Za danas jedna utakmica, opet ganjam "iznenađenje".

Real - Atletico 2 (5)

Zidaneov Real je ove sezone odigrao nekoliko utakmica gdje ni sami ne znaju kako su upisali bod(ove). Istina, tu sreću treba zaslužiti, utakmica traje 90 minuta i gol u posljednjim trenucima se isto vrednuje kao onaj na samom početku utakmice. No, Real ima dosta problema. Odbrana ne ulijeva povjerenje, u posljednje vrijeme i Navas pokazuje zašto su sve češći natpisi kako Real traži novog golmana, a Atletico je ekipa koja se ne boji pobjede i koja će iskoristiti sve ono što protivnička ekipa ponudi. Griezmann, Gameiro, Carasco sigurno mogu zadati dosta problema Realu, a znamo kol'ko je Atletico oštar, koliko dobro trče i rade presing, tako da tu vidim njihovu prednost. Zidane jeste odmarao neke igrače upravo zbog ovog meča, ali i Griezmanna je Simeone izveo u drugom poluvremenu kako bi ga sačuvao. Simeone obožava ovakve utakmice, gradski je derbi, sezona još nije završena, a znamo kako je izgledala španska liga prije tri godine kada je Atletico dobio bukvalno u posljednjim trenucima. Ja sam se odlučio za Atletico, zato što smatram da su izuzetno podcijenjeni (kvota to pokazuje) i da je niža kvota - sigurno bih 'ladno preskočio ovaj par, ali ovako moram probati sa ovim traženjem duhova.

Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 08 apr 2017, 14:59

Evo i od mene jedan pokušaj iznenađenja.

Stoke- Liverpool

Danas od 16h na Britanija stadionu sastaju se domaći Stoke koji je osigurao opstanak, a šansi za Europu nema i igra rasterećeno protiv gosta sa Anfielda ekipe L'poola koja se bori za to mjesto u Ligi Prvaka. Domaćini su u maloj krizi rezultata jer su vezali 3 poraza, dok gosti nisu poraženi na zadnjih 5 utakmica. Što se tiče izostanaka u ekipi Stoke možda neće biti Šačirija, Muniense i Mame Diofa, dok u L'poolu sigurno nema Hendersona, Lallane, Ingsa i možda najbitnijeg igrača Manea koji je out do kraja sezone, dok je Kutinjo upitan. Stoke je ove sezone na svom stadionu jako tvrd orah i vole se nadigravati sa protivnicima, dok je L'pool u gostima jako dobar po tabeli na strani i tu su čak 5. gost, ali najviše zbog prvog dijela sezone, tako poslije Nove godine imaju samo jednu pobjedu i to u okviru kupa protiv slabašnog Plymoutha i to mlitavih 0:1, u svim ostalim utakmicama ili su gubili ili dijelili bod sa protivnikom, Zanimljivo u svakoj od tih utakmica su primili barem jedan gol. Napomenuo sam da danas nema Lallane, Manea i Kutinja vjerovatno to su 3 najbolja L'poola igrača,a bez Manea se vidjelo u januaru gdje i šta je L'pool. Do kraja sezone očekujem da se L'pool pofino namuči sa svojim protivnicima. Vidio sam jedan podatak koliko je procenat pobjea sa Maneom i bez njega u ekipi L'poola i razlika je zaista ogromna. Tako da danas Stoke kao jedan dobar domaćin koji se voli nadmetati na svom terenu kojeg je kompletni Čelzi u zadnjim minutama meča dobio, očekujem da danas neće biti poražen pred svojim navijačima. Te zbog toga ja tipujem sljedeće:

Domaćin daje gol 1,40, 1X 1,78, I Za nekog sistema ko ganja 1 3,78.
Tako blizu, a tako daleko.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 08 apr 2017, 15:00

Ja bi i keca na Stoke odigrao, ali ne smijem. Sve mislim da kad ja odigram protiv njih da ce dobiti a oni iznova gube.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 08 apr 2017, 16:40

krmpotich je napisao/la:
Ni ovog haman ne zanima porez, yebo 10%, nece jaro da se pegla s razdvajanjem na dva ili vise tiketa. Moze mu se izgleda.

Samo sad sam skeptican za Bordeaux kad sam vidio da je i on igrao. :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 apr 2017, 16:44

bvb je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Ni ovog haman ne zanima porez, yebo 10%, nece jaro da se pegla s razdvajanjem na dva ili vise tiketa. Moze mu se izgleda.

:urnebes: :rol:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 apr 2017, 18:07

SlevinKelevra je napisao/la:Tottenham- Watford 1 1.25 - iskreno, kad razmislim, sad bi ga izbacio, al gotovo. Em rani termin, 'em je Watford poprilcno nezgodan, 'em se samo ceka neki kis Tottenham i njihov vec tradicionalni pad pred kraj sezone, al nema veze. Kec k'o vrata :mrgreen:
Freiburg- Mainz ddg 1.35 - domacin je u proslom kolu pobijedio Wolfsburga vani, iako su tradicionalno domacinska ekipa. Mainz, s druge strane, u velikoj krizi rezultata i sad su vec ugrozili status prvoligasa i pod sve vecim su pritiskom. Prednost opustenom domacinu.
RB Leipzig- Leverkusen gdg 1.35 - Bayer je napokon upisao pobjedu u prvenstvu, i mozda ovo bude naznaka nesto boljih rezultata u buducnosti. Danas idu na tesko gostovanje u Leipzig, ali ja fakat ne vidim potrebu da se nesto bunkeraju ili pokusavaju izvuci remi jer im je poprilicno svejedno. Ocekujem dosta golova, a po ovoj kvoti se isplati probati na gol gostiju
WBA- Southampton ddg 1.40 - Wba je fakat sila kuci i moze postici gol bilo kome. Southampton ima dosta dugu listu povrijdjenih igraca, posebno u odbrani, i mislim da ce tesko uzeti ista danas na ovom gostovanju. Kvota za respekt
Stoke- Liverpool ddg 1.40 - skoro pa preslikana situacija, Stoke prava domacinska ekipa, opjevani Britannia Stadium, a Liverpool dosta ranjiv, posebno u gostima i sa dosta izostanaka danas.
Middlesbrough- Burnley ddg 1.35 - prva u nizu must win tekmi za Middlesbrough jer su ozbiljnim problemima, ali su u proslom kolu barem pokazali da znaju gdje je protvnicki gol. Protivnik im nije mogao biti bolji, jer Burnley na gostovanja ode samo da vidi kakva je hrana i atmosfera kod domacina, a poneko im pokloni i bod. Kad ce ako nece sad.
Real Madrid- Atletico Madrid odg 1.70 - za kraj madridski derbi i tekma koju valja ispratiti. Ovo igram najvise zbog Reala, jer su u proslom kolu odmorili najvaznije igrace i danas ocekujem da lete po trerenu, i mislim da su spremni i dobiti ovo. S druge strane, odbrana im je fakat smijesna ove godine, i gol im nije dao samo ko bi se usrao velikog Reala. To sigurno nece biti slucaj sa Ateticom, i fakat ocekujem dobru i efikasnu tekmu. Ovo jedino moze pasti ako se krenu tuci od prve minute, pa da bude vise valjanja od igre, al nece valjda...

Kvota oko 10... Ja sam ga do 60 nagur'o. S obzirom da je subota i vikend, dosta. :salut:
Potop, yebote :? Odigram dva tiketa. Ovaj mi se ucini sigurniji, padne hladno, a drugi prodje bez problema.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 08 apr 2017, 18:37

CashMan je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
-kaze ne morate odigrati ovako kao sto ja igram... pa care necu nikako... :D
-joj on napominje da je zabranjeno kladjenje mladjima od 18g. pa uglavnom raja ispod 18 i igra... :D :facepalm:
-kaze zbog velikog broja vasih zahtjeva... :D :roll:

@krmpotich koliko god zaradis od njegovog kladjenja ja ti dajem duplo... :rol: :rol: :rol:

Ovaj me podsjeća na Vojislava Koštunicu. Priča k'o on i plus je neobavješten :rol:
Primjetio sam da bi vecina na forumu voljela da su pisci ali nije to za svakoga... :urnebes:
Tebe lose dobro zna... :?

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 08 apr 2017, 21:25

bvb je napisao/la: Angers - Monaco 2 @1.75
Bordeaux - Metz 1 @1.49 (hendikep 0:1 1 @2.21 )

2.61 (3.87)
wwin
Monaco jedva, a Bordeaux lagano. :kafa:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 09 apr 2017, 10:29

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Effenberg » 09 apr 2017, 11:15

samirr je napisao/la:
bvb je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:

:urnebes: :rol:
:rol: :rol:

Joj Formula je najjaci, kud da 80% pogresan tip i to na max 1.70 kvotu kud i ono sto bi pogodio unesiguri covjeka.

Boli formule rinaka on se kladi na unite a mi ispusimo pare hehhehhhe.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.