Od mene ima desetogodišnju za istok na sergijici.Evolution87 je napisao/la:Ako ubode ima i od mene dres
I odigraj ligu franceskooo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Od mene ima desetogodišnju za istok na sergijici.Evolution87 je napisao/la:Ako ubode ima i od mene dres
I odigraj ligu franceskooo
I njih u zdenku strpalisarajevo46 je napisao/la:Što je ograda fina![]()
isto sam pomislio kad sam ovo gledaobroj6 je napisao/la:I njih u zdenku strpalisarajevo46 je napisao/la:Što je ograda fina![]()
Evolution87 je napisao/la:Svi na sjever braco da ispotujemo ovo do kraja! I ja prvi sam u zadnje vrijeme bio daleko od sjevera i kopa, ali protiv madjara sam opet na sjeveru.
perfekcijamirzatele je napisao/la:hapuc je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MCMXLVI je napisao/la:2-0 (Hebibovic i Duljevic)![]()
hahahhahs kralju hahahhahahaPitarBordo je napisao/la:Ako damo više golova od Zrinjskog u nedjelju pobjeda je zagarantovana. - Safet Sušić Pape.skoroalen je napisao/la:Sad reci "Samo da što više ućeramo u njihovu mrežu a što manje dobijemo u svoju", aka Izet Fazlinović.PitarBordo je napisao/la:Pred Radnik sam rekao "da bi dat' gol što prije"... Nakon utakmice protiv Radnika strah me i to reći... [emoji38]
biblija 2xPitarBordo je napisao/la:Za dres:Duplirani:Nepotpuni:
TobeYarabi je napisao/la:biblija 2xPitarBordo je napisao/la:Za dres:Duplirani:Nepotpuni:
Trenutno korisnika/ca: Lecler, TheTruth34, Vanja8 i 41 gost.