Još jedan do kraja.Willy je napisao/la:+1arelinho je napisao/la:Nagy dva gola u drugom![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Još jedan do kraja.Willy je napisao/la:+1arelinho je napisao/la:Nagy dva gola u drugom![]()
Dobro sveznajući igraču igara na sreću i voditelju dnevne statistike igrača za Premier kladionice na Općini (Opštini) Kakanj, ako si ti tako reko svaka ti častkiki26 je napisao/la:brate ništa zlonamjerno al ako mi rod rođeni kaze da nema posla onda TI POJMA NEMAS tj VEZE S VEZOM NEMAŠ I NISI UPUCEN VJEROVATNOCiva je napisao/la:Đe bolan nema posla? Premieri u Kaknju zarade sigurno više para nego sve ostale kladionice na komplet gradu.kiki26 je napisao/la:Većinom raja igra binga u premieru vjeruj mi,
da bar u mom kraju 50 ljudi je u roku 4 pet dana prešlo u druge kladionice
jer nece ljudi ZA SVOJE PARE NEKO DA IH PRAVI BUDALAMA!
Kaže mi i radnica jucer da nemaju posla kolko su imali
Dovoljan ti je dokaz BHPlay I Premier u centru grada da vidiš realnu sliku Kaknja i klađenja bez obzira na ponudu i sve ostalo.
Mislim, ništa zlonamjerno ali loša ti je statistika ta.!
Trebalo bi da se računa. Samo je problem da li će zabiti. Imao je šut za pobjedu i čovjek doda pa su im svirali pasivno jer je bio posljednji pass prije pasivnog.Willy je napisao/la:Računaju li se produžeci za igrače u rukometu?
I ja evo gledam.Willy je napisao/la:Komentator kaže igra se produžetak, kad ono odmah sedmerci.
Holiday bi trebao jer će biti tekma sa over poena.arelinho je napisao/la:Holiday over
Gobert over
Schroder over
To mi ostalo na velikom narodnom od jutros. Šta mislite može li ovo doći?
Hvala na mišljenju.gaston je napisao/la:Holiday bi trebao jer će biti tekma sa over poena.arelinho je napisao/la:Holiday over
Gobert over
Schroder over
To mi ostalo na velikom narodnom od jutros. Šta mislite može li ovo doći?
Obzirom da se vraćaju Favours i Hood, teško će Rudy over 17.5, ako je ta granica.
Dennis pod povredom igra i neće startati večeras, mada i dalje nije 100% siguran njegov nastup.
Sretno u svakom slučaju.
Edit: Dennis ne igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.