HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

keno83
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la keno83 » 06 apr 2017, 22:37

ALOBOLA je napisao/la:
keno83 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Ma naravno oni samo pjevaju svom Zelji "Gazi ustase" i "Ubij ustase" i to cijeli stadion.Sine moj bio sam nekoliko puta na grbavici i to na onoj sklepanoj vip tribini i neke od uvreda koje sam tada cuo su odvratne ali da se ne lazemo toga ima svugdje a ti malo pogledaj i poslusaj na grbavici pa onda komentiraj.
sto ti smeta ako neko psuje ustase i ti bi trebao, ili se deklarises kao ustasa, pu, pu, pu, problem je kad se psuju Hrvati,a to se rijetko desava.
recimo meni ne smeta kad me neko zove balijom, ne osjecam se tako, pa mi svejedno.
Pa u tom je problem sto nije ni bilo ustasa vec navijaca ali za vecinu sarajlija svi hrvati su ustase.I ultrasi pjevaju klubovima a ne narodu uostalom pjevaju pjesme i o skutorima koji su hrvati kao i mi.
Ja to shvatam kao zayebanciju ali neki ocito ne.
:thumbup:

brzi
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la brzi » 07 apr 2017, 00:24

HNKBranitelj je napisao/la:Sramota u režiji Valjića. Zaslužio je suspenziju do kraja sezone
Do kraja sezone,vrlo lako da vam je lik uzeo titulu

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 07 apr 2017, 10:23

KOLIKO KOŠTA OBRAZE OGNJENEEE? Nema veze idemo dalje, doći će on opet u Mostar..

Protiv Sarajeva nema Todora, Tomić upitan, Blaić upitan
Pošto smo odigrali dobro protiv želje pogotovo obrana promjene će vjv biti samo prinudne (Peko ili Filipović umjesto Todora i Pehar ili Jamak umjesto Tome)
Neka je drugi derbi u par dana, neka smo umorni i fizički i psihički, ali idemo po pobjedu.. SAMO JAKO!!

Džaba im turski avioni (al u curku) i malezijski milioni (isto u curku) hahahah
HŠKZ!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2017, 15:19

Niste se zadnji put žalili nakon očite pljačke, nama nije sviran penal a vama nepostojeći.

Sreća pregazismo vas 0_4 pa se greške gurnule u drugi plan. :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 15:30

Neandertalac je napisao/la:Niste se zadnji put žalili nakon očite pljačke, nama nije sviran penal a vama nepostojeći.

Šta je sručnjak za moral? Zagađuješ nam temu. Idi prosipaj svoje šupljake tamo gdje i pripadaš.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2017, 15:35

miki651 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Niste se zadnji put žalili nakon očite pljačke, nama nije sviran penal a vama nepostojeći.

Šta je sručnjak za moral? Zagađuješ nam temu. Idi prosipaj svoje šupljake tamo gdje i pripadaš.
Nebo i zemlja dvije utakmice. U jednoj dvije greške očite, katastrofalne, namjerne.

U drugoj dvije diskutabilne koje više naginju da je sudija dobro postupio.

Ishod znamo. Kratka vam pamet pojedincima.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 15:41

Neandertalac je napisao/la:
miki651 je napisao/la:

Nebo i zemlja dvije utakmice. U jednoj dvije greške očite, katastrofalne, namjerne.

U drugoj dvije diskutabilne koje više naginju da je sudija dobro postupio.

Ishod znamo. Kratka vam pamet pojedincima.
Ti bi već tražio intervenciju sfora, visokog predstavnika , turske da vam ne dosude dva očigledna penala na grbavici. I opet govorim zagađuješ nam temu..Idi svojima naporan si svakome na forumu, nebitno ko koga simpatizira.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2017, 15:42

Navijaci ostalih klubova imaju temu Opste diskusije HSK Zrinjski.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 07 apr 2017, 19:25

Nek i vi vidite kako je nama bilo u 2 hercegovacka derbija ;)

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 19:36

sb1996 je napisao/la:Nek i vi vidite kako je nama bilo u 2 hercegovacka derbija ;)
misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 07 apr 2017, 20:10

misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?[/quote]
Nabijem te na ku*** 5 penala u 6 utakmica vam svirano,od tog 3 ili 4 nisu bila..nemoj te vi pricat o sucima samo,od Pecare prosle godine,Travnika i ostalih da ne pricam kad vam je se davalo da na silu osvojite titulu
Samo jedno ime

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 20:16

penke je napisao/la:misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?
Nabijem te na ku*** 5 penala u 6 utakmica vam svirano,od tog 3 ili 4 nisu bila..nemoj te vi pricat o sucima samo,od Pecare prosle godine,Travnika i ostalih da ne pricam kad vam je se davalo da na silu osvojite titulu[/quote]
**** ga nismo mi režimski klub kao što je široki od početka.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 07 apr 2017, 20:38

miki651 je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:Nek i vi vidite kako je nama bilo u 2 hercegovacka derbija ;)
misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?
Kako ne plačeš kada sada kmečiš na ovog Valjica...

Misliš na one penale: prvi koji je zabio vaš ljubimac Crnov
i onaj u 3:4 utakmici? ;) Tako je, sve nam izgradila, naši poduzetnici nisu zasluzni ni za NK ni HKK ni stadion ni dvoranu?

Hahah smiješan si brate ;)

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 07 apr 2017, 20:55

miki651 je napisao/la:
Bi li ti smetalo da na naljepnicama​ nije bio vaš predsjednik, nego neki drugi politicar?
...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 07 apr 2017, 21:00

Orjuna je napisao/la:
miki651 je napisao/la:
Bi li ti smetalo da na naljepnicama​ nije bio vaš predsjednik, nego neki drugi politicar?
Pa sve predsjednike su šiŕokobriježani postâvili. Baš sve. A opet kad vam je reprezentativni predstavnik grada odnosno osoba koja najviše podsjeća na vas Lijanović, sve je rečeno.

superhamid
Kontakt:

Post Postao/la superhamid » 07 apr 2017, 21:53

Pozdrav, Zrinjski sampion!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 07 apr 2017, 22:00

Ovaj Janjos je gospodin covo i uvijek biranim rijecima prica o Zrinjskom ,svaka mu cast i da smo mi primjer kako se treba u BiH raditi bas se nebi slozio sa njima,nakon epizode sa Barbaricem titulu smo doveli u pitanje i nakon poraza moguceg na Kosevu past na trece mjesto sve zahvaljujuci glupiranju sa trenerima oko Bozicnih blagdana!
Na Kosevu smo cesto gubili tako da se nekom spektakularnom rezultatu i ne nadam jer gore uvijek odigramo pickasto.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 07 apr 2017, 22:06

Izgleda Sula obavio razgovor sa Stevanovicem iz Zelje oko moguceg prelaska,desni krilni nam bas kvalitetan fali a onaj lik nije los.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 07 apr 2017, 22:12

sb1996 je napisao/la:
miki651 je napisao/la:
Kako ne plačeš kada sada kmečiš na ovog Valjica...

Misliš na one penale: prvi koji je zabio vaš ljubimac Crnov
i onaj u 3:4 utakmici? ;) Tako je, sve nam izgradila, naši poduzetnici nisu zasluzni ni za NK ni HKK ni stadion ni dvoranu?

Hahah smiješan si brate ;)
Majstore jedno je kad ti daje lovu privatnik a drugo kad ti npr.Gilja daje iz EP HZ HB ili HT-a sto je bio tada slucaj kod vas.Vi ste pravili dvoranu i stadion i od te love a mi nismo imali za germe,vodio nas je covjek (Bata Puljic)bez noge koji je imao obican kafic a dvorana je samo misaona imenica.
Stovse tice sudaca hajmo onda se vratiti jos natrag kad na Pecari Siroki daje gol u 90+ za 1-1 nakon faula koji se desio 20 metara na polovini Sirokog a izveden 10 metara u polju Zrinje.I tada nikom nista cak i novinari ni da spomenu.
Ja mogu razumjeti greske sudaca i one su normalne i bilo ih je i u nasu korist.I prvi ja sam sa tribina bio uvjeren da je penal na Todoru bio a na Mesi nije ali ispade obrnuto.S tim da se na TV vidi da je ocit faul na Todoru van 16 m ali je za crveni karton .Kaze Valjic grac pokupio loptu ispred Todora a lopta nije uopce promjenila smjer uz cisto podapinjanje.Ja bih cak i vise kaznio pomocnog suca koji je bio bukvalno na 2 metra kad je Mesanovic srusen i ni pocesao se nije.Da je on reagovao Valjic bi morao svirati penal.
U Tuzli nam Sloboda daje gol nakon ragbijaskog faula i gubimo 2 boda,u Bjeljini cist gol ponisten zbog nepostojeceg zaledja opet gubimo 2 boda ,penal za Celik na BP protiv nas bi bio smjesan da nije zalostan i jos -2 boda a protiv Metaleghea sudija ponistava cist gol ne pustivsi prednost iako nije stigso ni pistaljku stavit u usta a pomocni je vec trcao na centar,doduse tu tekmu nismo ni zasluzili ni bod ali da je bilo 1-1 tko zna kako bi zavrsilo,pa onda ovo protiv Zelje.Ja sam o sucima ovako pisao i kad smo dobijali npr Krupu 3-1 jer je preocito sta rade.Mi mozemo i hocemo i protiv sudaca ali bola dosta vise suplje o sudjenju u korist Zrinje.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 07 apr 2017, 22:16

ALOBOLA je napisao/la:I jos da se dotaknem sudjenja.Dobili smo utakmicu ali bas zato.U prvom poluvremenu onaj igrac sa brojem 13 nakon 3 faula jedva dobije zuti a onda na centru izuje Petraka iz kopacki a sudac eto pusta prednost.Katanec gradi loptu u nasem sesnaestercu ovaj ga rusi grcko rimskim stilom a glavni sudac gleda pomocnog i nista ne sviraju.Malo poslije aut,opet se suci gledaju jedno 10 sekundi i opet lopta gostima.Necu da pravdam nasu glupost kod gola ali lopta nije mirovala kad je Jakovljevic igrao petom.Ista situacija na centru Tomic ns brzinu izvodi ali sudac prekida akciju jer nije lopta mirovala.Toliko o domacinskom sudjenju .
Evo post nakon Krupe i pobjede 3-1
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.