Pocni odmah.High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pocni odmah.High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Derdiyok je napisao/la:Kad ujutru osvane na zvaničnoj nagradna igra, ko pogodi tačan rezultat osvaja dresPitarBordo je napisao/la:Mogu misliti na onoj skupštini se čitali moji postovi oko marketinga što sam dušio ovdje raju cjelodnevno dosadio i Titu i narodu.
High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Vjeruj mi. Ne bih se igrao s tim.MortemHz je napisao/la:Pocni odmah.High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Yebat cemo mi njega opet sto nas je nalozio, pa nas euforia uhvatilaSarajlijica1946 je napisao/la:Jest se neko naljutio. Kao da sam procitao da je uhljeb neko u ovom marketing sektoru. Frajer je pobijesnio.
STAAAAAA JEEEE OVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOhapuc je napisao/la:![]()
Derdiyok je napisao/la:Kad ujutru osvane na zvaničnoj nagradna igra, ko pogodi tačan rezultat osvaja dresPitarBordo je napisao/la:Mogu misliti na onoj skupštini se čitali moji postovi oko marketinga što sam dušio ovdje raju cjelodnevno dosadio i Titu i narodu.
Hahahahahahahahahaha kad se ne udavih je8enom Septoletom.Derdiyok je napisao/la:Kad ujutru osvane na zvaničnoj nagradna igra, ko pogodi tačan rezultat osvaja dresPitarBordo je napisao/la:Mogu misliti na onoj skupštini se čitali moji postovi oko marketinga što sam dušio ovdje raju cjelodnevno dosadio i Titu i narodu.
Samo da se ne naklate tribine na nase igrace i to je kao bombona.Zip je napisao/la:Yebat cemo mi njega opet sto nas je nalozio, pa nas euforia uhvatilaSarajlijica1946 je napisao/la:Jest se neko naljutio. Kao da sam procitao da je uhljeb neko u ovom marketing sektoru. Frajer je pobijesnio.
High je napisao/la:Vjeruj mi. Ne bih se igrao s tim.MortemHz je napisao/la:Pocni odmah.High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!![]()
PitarBordo je napisao/la: @hilmo imam osjećaj da se zaje8aješ. Učestvuj u nagradnoj igrici.
Sad reci "Samo da što više ućeramo u njihovu mrežu a što manje dobijemo u svoju", aka Izet Fazlinović.PitarBordo je napisao/la:Pred Radnik sam rekao "da bi dat' gol što prije"... Nakon utakmice protiv Radnika strah me i to reći...
Ako damo više golova od Zrinjskog u nedjelju pobjeda je zagarantovana. - Safet Sušić Pape.skoroalen je napisao/la:Sad reci "Samo da što više ućeramo u njihovu mrežu a što manje dobijemo u svoju", aka Izet Fazlinović.PitarBordo je napisao/la:Pred Radnik sam rekao "da bi dat' gol što prije"... Nakon utakmice protiv Radnika strah me i to reći...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.