cak sam se i ja syebao kako su nas poslusali. video, marketing jucer i danasskoroalen je napisao/la:Je l' moguće da su priče s foruma urodile plodom? Pogledajte video na oficijalnoj FB stranici kluba. Nevjerovatno :O SVI NA KOŠEVO U NEDJELJU!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
cak sam se i ja syebao kako su nas poslusali. video, marketing jucer i danasskoroalen je napisao/la:Je l' moguće da su priče s foruma urodile plodom? Pogledajte video na oficijalnoj FB stranici kluba. Nevjerovatno :O SVI NA KOŠEVO U NEDJELJU!
AJ KLIPA DEDE MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIhapuc je napisao/la:![]()
Sta im je?hapuc je napisao/la:![]()
Pljuvacima su nas nazvali oni koji vole da zabijaju glavu u pijesak! Kada treba da se kritikuje kritikujemo, a kada treba da se hvali, kao sada, hvalimo. Sto znaci da nismo pljuvaci vec objektivna kosevska publikaSarajlijica1946 je napisao/la:De su pljuvaci.![]()
Kako se osjeti to neko jedinstvo, najedanput.
FrancescoTotti je napisao/la:Pljuvacima su nas nazvali oni koji vole da zabijaju glavu u pijesak! Kada treba da se kritikuje kritikujemo, a kada treba da se hvali, kao sada, hvalimo. Sto znaci da nismo pljuvaci vec objektivna kosevska publikaSarajlijica1946 je napisao/la:De su pljuvaci.![]()
Meni je srce obasjala cinjenica da prate sta pricamo i to sto su nas poslusali sa ovim blickrigom od marketinga.Sarajlijica1946 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Pljuvacima su nas nazvali oni koji vole da zabijaju glavu u pijesak! Kada treba da se kritikuje kritikujemo, a kada treba da se hvali, kao sada, hvalimo. Sto znaci da nismo pljuvaci vec objektivna kosevska publikaSarajlijica1946 je napisao/la:De su pljuvaci.![]()
Tako i treba, neki dan sam kukao kao ss klub udaljio. Svega mi kao da pratim Barselonu. Tako sam se osjecao.
Moramo biti jedno!
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Mahalac7, rimljanin90, tajsamja i 58 gostiju.