Ne bi me čudilo. Da li je uopšte usvojen budžet grada? Mislim, od toga im i zavisi tranša.ultrasstyle_tz je napisao/la:izgleda da nije za cijeli periodsolinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
Znaci ti tvrdis da odbor i UO sada,nisu dobili ni jednu transu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Sta nije za cijeli period,podnesen izvjestaj,ili cijelo vrijeme nemaju transe ovi od gradaultrasstyle_tz je napisao/la:izgleda da nije za cijeli periodsolinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nisu ni jednu dobili,jbt,lijepo ti kazem,Azmir sve ima sto je izjavio,ali papirici Djolesolinas je napisao/la:Sta nije za cijeli period,podnesen izvjestaj,ili cijelo vrijeme nemaju transe ovi od gradaultrasstyle_tz je napisao/la:izgleda da nije za cijeli periodsolinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom

Zlatan Nalić sin tuzlanski
De bolan ti naso ismijavat nekog,jel te stid,haj sto ne smijes ruku dignut,vec te ljoSu prozva pa ga ne smijes vise ni spomenutProbisvjet je napisao/la:Haj ba. Malo se zapetljao u lazi kao i poslovodja mu.solinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom

Ti naso nekom nesto spocitavat

Jos clan skupstine kluba,veze nema sta se desava u klubu

- tuzlak1987
- Kontakt:
Emire, a to u Fukarama nema ljigavaca? Ima itekako, samo sto im vi sve tolerisete i ne smijete ih sankcionisati. Nema tu nikakve slobode misljenja niti pokretanja za grad ove velicine dok takvi ljudi imaju glas koji se cuje, sve sto znaju po internetu je vrijedjati, govoriti drugima da nemaju pojma, da sute, da su derbi navijaci, da su negativci, seljaci i to je to u biti sto rade. Nisu mrdnuli nista kako bi pokusali ujediniti navijace sto treba u biti da urade kako bi bili jaka skupina, a ne da vecinu sikaniraju, a da prihvataju samo manjinu koja ce da se slozi sa njihovim misljenjem koje je manje vise gotovo uvijek sovinistickog karaktera.
Ja kako citam,ovdje je vecina zaduzena za ljaganje svega oko kluba i u klubu te radovanja porazu.(tipa znao sam,nisam ni ocekivao nista drugo itd)
Niko ne pise o utakmici narednoj nista posebno samo je vazno jel ko sta pokrao kad ce smjene biti,ko ce koga i kad....
Kritika je odlicna kad je na mjestu,ali ovo ispade utakmica za Azmira i Jasmina
Niko ne pise o utakmici narednoj nista posebno samo je vazno jel ko sta pokrao kad ce smjene biti,ko ce koga i kad....
Kritika je odlicna kad je na mjestu,ali ovo ispade utakmica za Azmira i Jasmina
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Druze,koga ti poredis???tuzlak1987 je napisao/la:Emire, a to u Fukarama nema ljigavaca? Ima itekako, samo sto im vi sve tolerisete i ne smijete ih sankcionisati. Nema tu nikakve slobode misljenja niti pokretanja za grad ove velicine dok takvi ljudi imaju glas koji se cuje, sve sto znaju po internetu je vrijedjati, govoriti drugima da nemaju pojma, da sute, da su derbi navijaci, da su negativci, seljaci i to je to u biti sto rade. Nisu mrdnuli nista kako bi pokusali ujediniti navijace sto treba u biti da urade kako bi bili jaka skupina, a ne da vecinu sikaniraju, a da prihvataju samo manjinu koja ce da se slozi sa njihovim misljenjem koje je manje vise gotovo uvijek sovinistickog karaktera.
Covjek clan skupstine kluba,pojma nema sta se desava u klubu i oko kluba...haman pa ja vise informacija imam!!!Ne smije bit suzdrzan,a kamoli bit protiv na glasanju za predsjednika,covjek ga spomenu na facebooku,on promjeni plocu,sad ga vise ne smije spomenut,a ismijavo ga do besvjesti...
A ja sa grupom veze nemam,samo sam clan ko i vecina...jedino po nalogu jasmina dejstvujem al kad ispostuje cvaju
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa tebi se ne moze cent u glavu, a da se moze Jasminu, Bevbi i ostalim uhljebima. Ti uopste nisi navijac, nego si samo tu da branis poteze onoga iz cije viris guzice.emirzlaTu je napisao/la:De bolan ti naso ismijavat nekog,jel te stid,haj sto ne smijes ruku dignut,vec te ljoSu prozva pa ga ne smijes vise ni spomenutProbisvjet je napisao/la:Haj ba. Malo se zapetljao u lazi kao i poslovodja mu.solinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
Znaci ti tvrdis da odbor i UO sada,nisu dobili ni jednu transujos satro hvalis ga,dobar potez...e ljigavci,daleko vam kuca bila od kluba...vi skupstinari niste se sjetili momcima kupit gajbu soka kad je Azmir bio na celu kluba,da se zahvalite za borbu predsjednika i igraca...
Ti naso nekom nesto spocitavat
Jos clan skupstine kluba,veze nema sta se desava u kluburasirite muda istomisljenici iz skupstine,ukazite na nepravilnosti koje se desavaju u klubu,nisu se nesto clanovi skupstine mijenjali od proslog predsjednika,tako da vas ima dobar broj u skupstini koji se ne slazete sa ovim UO...ma ja cekate vi da UG,Fukare ili neko treci pokrene nesto,da se samo prikljucite kako ste i naucili
Svi vide da ocajno branis postupke vozda. Ne mos biti van svog svijeta, a da vidis ispravno.
Ovaj NJUO ne valja, klub tone, mnogo je lazi, igraci najbolji odlaze, sve je manje gledalaca...
Hoces da kazes suprotno?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja samo znam da klub nema nijedne titule i da je treci klub iz Sarajeva i Modrica koja ima stanovnika kao jedno naselje u Tuzli imaju jednu titulu.. tu sva prica zavrsava 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Druze imaju papirici,i to sve slozeni po datumima.emirzlaTu je napisao/la:Druze,koga ti poredis???tuzlak1987 je napisao/la:Emire, a to u Fukarama nema ljigavaca? Ima itekako, samo sto im vi sve tolerisete i ne smijete ih sankcionisati. Nema tu nikakve slobode misljenja niti pokretanja za grad ove velicine dok takvi ljudi imaju glas koji se cuje, sve sto znaju po internetu je vrijedjati, govoriti drugima da nemaju pojma, da sute, da su derbi navijaci, da su negativci, seljaci i to je to u biti sto rade. Nisu mrdnuli nista kako bi pokusali ujediniti navijace sto treba u biti da urade kako bi bili jaka skupina, a ne da vecinu sikaniraju, a da prihvataju samo manjinu koja ce da se slozi sa njihovim misljenjem koje je manje vise gotovo uvijek sovinistickog karaktera.
Covjek clan skupstine kluba,pojma nema sta se desava u klubu i oko kluba...haman pa ja vise informacija imam!!!Ne smije bit suzdrzan,a kamoli bit protiv na glasanju za predsjednika,covjek ga spomenu na facebooku,on promjeni plocu,sad ga vise ne smije spomenut,a ismijavo ga do besvjesti...
A ja sa grupom veze nemam,samo sam clan ko i vecina...jedino po nalogu jasmina dejstvujem al kad ispostuje cvaju

Evo da nas dvojica javno pozovemo gradskog oca,da skupa sa sve pravnim timom i odborom za hitnost,tuzi covjeka za te transe,pa neka se popitaju,mi cemo kokice i uzivat

Yebem ja njima mater sve desetorici oko kojih se sve vrti.

Igrao sam loto,75 milki jacpot moli boga da dobijem,da ih pometemo sve iz kluba

Harry to je to,mater im yebem nesposobnu svima.
"Modra boja,na bijelome platnu,
I ovaj bi iz dijaspore da vodi kolo u klubu ako dobije dzekpot
Neces moci razbojnice

Neces moci razbojnice

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
NedostatakZnanja je napisao/la:Samo da podsjetim da je protiv pravila foruma kultase podsjecati na istinu
Manite vi mlacenja prazne slame, zna li ko kakav nam je roster za sutra?
Ko damu!

DRŽAVA TUZLA!!
Pozdrav Slobodasi, pratim ovaj forum vec nekih 5-6 godina al eto tek sad odlucih da se i registrujem. Glupo mi je odma napadat nekog, al de ljudi odvadite malo zivi bili. Azmiru hvala za sve, ali covjeka vise nema tu. Zar neko fkt vjeruje u onu pricu o zubaru, pa da se tad rodila ljubav prema Slobodi?! Hahahahahahahaha
Covjek je biznismen, vidio je potencijal u nama, probao i nije uspio. Idemo dalje. Ne vidim razlog da ga se vise toliko spominje i forsira. Za ovaj NJUO kako ga prozvaste, ne znam sta bi reko, najbolje je strpit se do kraja sezone pa onda dati sud. S obzirom koliko se pisalo o gasenju nakon sto Azmir ode, ovo je za sad sasvim korektno. Pravi se po meni dobar tim sastavljen od mahom mladjih igraca ii ovo sto su do sada pokazali, ja im skidam kapu. Neki prave poredjenja izmedju Husrefa i Vlade, sto mi ne ide u glavu, pa jbt sa onakvim timom se morao makar jedan trofej uzet, a na kraju ostadosmo bez iceg. Iskreno po meni ona evropa i nije uspjeh kad se uporedi i tim kakav smo imali aa i pare od te evrope i nisu nesto spram toga koliko je ulozeno bilo u sam taj tim. Vlado Jagodic je em bolji trener, em GOSPODIN spram onog smrada kojeg smo imali i on i igraci od mene imaju punu podrsku, a ovaj NJUO ne bih komentarisao dok se sezona ne zavrsi. Zao mi je, sto ultrasstyle ja mislim rece.poslije pobjede nad Sarajevom, ovih "navijaca" koji su navijali za poraz, pa im propadose vec iskucani postovi. Izvinjavam se na malo duzem postu, ima se jos mnogo toga za rec al polako
Covjek je biznismen, vidio je potencijal u nama, probao i nije uspio. Idemo dalje. Ne vidim razlog da ga se vise toliko spominje i forsira. Za ovaj NJUO kako ga prozvaste, ne znam sta bi reko, najbolje je strpit se do kraja sezone pa onda dati sud. S obzirom koliko se pisalo o gasenju nakon sto Azmir ode, ovo je za sad sasvim korektno. Pravi se po meni dobar tim sastavljen od mahom mladjih igraca ii ovo sto su do sada pokazali, ja im skidam kapu. Neki prave poredjenja izmedju Husrefa i Vlade, sto mi ne ide u glavu, pa jbt sa onakvim timom se morao makar jedan trofej uzet, a na kraju ostadosmo bez iceg. Iskreno po meni ona evropa i nije uspjeh kad se uporedi i tim kakav smo imali aa i pare od te evrope i nisu nesto spram toga koliko je ulozeno bilo u sam taj tim. Vlado Jagodic je em bolji trener, em GOSPODIN spram onog smrada kojeg smo imali i on i igraci od mene imaju punu podrsku, a ovaj NJUO ne bih komentarisao dok se sezona ne zavrsi. Zao mi je, sto ultrasstyle ja mislim rece.poslije pobjede nad Sarajevom, ovih "navijaca" koji su navijali za poraz, pa im propadose vec iskucani postovi. Izvinjavam se na malo duzem postu, ima se jos mnogo toga za rec al polako
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da covjek ne navija za Slobodu ne bi isao po gostovanjima putovao i sada kada nema nikakvu funkciju u klubu ili dolazio u B sektor nervirao se sa ostalima.
- Beduin
- Kontakt:
5000 ljudi je jedno veliko tijelo, relativno jako i moze uticati na mnogo toga, kako na same izbore gradske uprave, tako i organizovati svaki vid protesta protiv grada, Uprave i svakoga ko je protiv Slobode i sporta u Tuzli. Protiv hiljade ljudi je daleko lakse, a pogotovo razjedinjene grupe ljudi.tuzlak1987 je napisao/la:Moze nas biti 5000 na stadionu ali je opet uprava kluba podlozna gradskoj upravi, uprava u konacnici kada je skupstina ide na ruke lesinarima iz skupstine.ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo,
kad imas na stadionu 5000 ljudi onda i oni koji vode imaju i neku odgovornost prema svemu tome i nije svejedno. Nije isto kao kad je 1000.
a sto vise skaces u stomak upravi koja trenutno vodi Slobodu, otezavas i ono sto ceka nekog ko dodje sutra, bio to ponovo Azmir ili opet neki milioner.
Npr dodje nas 5000 i trazimo Evropu. gasenje Slobode 1919 za omladinski i promjenu statuta, sta tu Mujkanovic moze za nas uraditi. Mi njegovoj upravi damo 10 KM po utakmici ali on se ne smije posvadjati sa gradskom upravom koja mu sigurno nece dozvoliti neke promjene u ustroju kluba.
Znaci Senad nama zeli dobro u odredjenim stvarima ali covjek i da zeli nema tu moc da odradi ono sto bi ljudi trazili vec mora da plese na liniji izmedju naseg covjeka i marionete.
Neko je pisao da je Kurevic rekao jednom da nece nikada u nasem klubu biti moguce clanske karte, eto npr jedan slucaj to se ne moze uvesti.
Takodjer, uz cifru od 5000 ljudi bi neko i stao kao podrska, pomoc, shvatao grupu, klub ozbiljnim, a ovako... sve je jasno svima, nazalost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jarane pricas o tribini a ne o drustvu pcelara i malinara.tuzlak1987 je napisao/la:Emire, a to u Fukarama nema ljigavaca? Ima itekako, samo sto im vi sve tolerisete i ne smijete ih sankcionisati. Nema tu nikakve slobode misljenja niti pokretanja za grad ove velicine dok takvi ljudi imaju glas koji se cuje, sve sto znaju po internetu je vrijedjati, govoriti drugima da nemaju pojma, da sute, da su derbi navijaci, da su negativci, seljaci i to je to u biti sto rade. Nisu mrdnuli nista kako bi pokusali ujediniti navijace sto treba u biti da urade kako bi bili jaka skupina, a ne da vecinu sikaniraju, a da prihvataju samo manjinu koja ce da se slozi sa njihovim misljenjem koje je manje vise gotovo uvijek sovinistickog karaktera.
Ti fakat pojma nemas.a izgleda ni muda.
Zato je solinas baba ove teme.slago se ja s njim ne slago.

@Solinas nemam ja koga pozivat,ja sam niko i nista...mozda i imaju papiri ne interesuje me,nek refu povlaci ko treba da povlaci...
Al pojedinci branit ne odbranjeno je presmjesno,ljudi potvrde sta i kako,opet se jedna strana brani i svaljuje na drugu...bit clan skupstine kluba a neznat sta se desava u klubu je van pameti...
Nemogu da svatim da odlucujes o klubu a ne znas sta se desava,ismijavas ljude,prozivas a nemas ni jedan dokaz,vec sve rekla kazala ovde na forumu...
Al pojedinci branit ne odbranjeno je presmjesno,ljudi potvrde sta i kako,opet se jedna strana brani i svaljuje na drugu...bit clan skupstine kluba a neznat sta se desava u klubu je van pameti...
Nemogu da svatim da odlucujes o klubu a ne znas sta se desava,ismijavas ljude,prozivas a nemas ni jedan dokaz,vec sve rekla kazala ovde na forumu...
- tuzlak1987
- Kontakt:
@Sariel posjeta sve govori, kada je bila normalna situacija i dobro raspolozenje medju ljudima znao biti tamo sjever popunjen, znalo je biti sigurno i po 1000 ljudi koji navijaju 90 minuta, a sad ima 100.Sariel je napisao/la:Jarane pricas o tribini a ne o drustvu pcelara i malinara.tuzlak1987 je napisao/la:Emire, a to u Fukarama nema ljigavaca? Ima itekako, samo sto im vi sve tolerisete i ne smijete ih sankcionisati. Nema tu nikakve slobode misljenja niti pokretanja za grad ove velicine dok takvi ljudi imaju glas koji se cuje, sve sto znaju po internetu je vrijedjati, govoriti drugima da nemaju pojma, da sute, da su derbi navijaci, da su negativci, seljaci i to je to u biti sto rade. Nisu mrdnuli nista kako bi pokusali ujediniti navijace sto treba u biti da urade kako bi bili jaka skupina, a ne da vecinu sikaniraju, a da prihvataju samo manjinu koja ce da se slozi sa njihovim misljenjem koje je manje vise gotovo uvijek sovinistickog karaktera.
Ljudi su se razocarali u grupu, pricaj sta hoces ali tamo 2014. je bilo ekipa tona nekih na sjeveru, a sada su se svi ti povukli i ne dolaze.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 apr 2017, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ko sa drinom i sirokim za titulu jel to?tuzlak1987 je napisao/la:@Sariel posjeta sve govori, kada je bila normalna situacija i dobro raspolozenje medju ljudima znao biti tamo sjever popunjen, znalo je biti sigurno i po 1000 ljudi koji navijaju 90 minuta, a sad ima 100.Sariel je napisao/la:Jarane pricas o tribini a ne o drustvu pcelara i malinara.tuzlak1987 je napisao/la:Emire, a to u Fukarama nema ljigavaca? Ima itekako, samo sto im vi sve tolerisete i ne smijete ih sankcionisati. Nema tu nikakve slobode misljenja niti pokretanja za grad ove velicine dok takvi ljudi imaju glas koji se cuje, sve sto znaju po internetu je vrijedjati, govoriti drugima da nemaju pojma, da sute, da su derbi navijaci, da su negativci, seljaci i to je to u biti sto rade. Nisu mrdnuli nista kako bi pokusali ujediniti navijace sto treba u biti da urade kako bi bili jaka skupina, a ne da vecinu sikaniraju, a da prihvataju samo manjinu koja ce da se slozi sa njihovim misljenjem koje je manje vise gotovo uvijek sovinistickog karaktera.
Ne seri ba.
E jbg ba tuzlak imal ovdje koga da nisi isprozivo care? Kreno si protiv krdze pisat pa se momak registrova ovdje, ostavio ti cak i brpj telefona da se nadjete na kafi, al izbrisa mu moderacija post. Ljudi iz UG ne ujedaju druze nit ce ti nesto bit ako im kazes svoje sugestije, saslusat ce sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.