FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
svidja mi se sto je rekao da ne zivimo od donacija.popravilo mi je dan to.i raja 1090 karata okruglo tako sam cuo je za derbi nama
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- Orangina85
- Kontakt:
To ja odmah napisah. Sve isto. Imam osjecaj da je ovaj intervju i onaj Hujica izasao samo zbog ovih tekstova u avazu kako nema nikakvih izjava celnika kluba.PitarBordo je napisao/la:Ova Valentinova priča... Jesam li ja jedini koji je na trenutak mislio da čita Kusturičin intervju ponovo?
Natovario je na sebe Valentin sad kvalitetan teret. Prvi ispit ce biti Duljevic, ako ode dzaba onda sve pade u vodu i zavrsice kao i Kusturica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zalosnobaboatif je napisao/la:svidja mi se sto je rekao da ne zivimo od donacija.popravilo mi je dan to.i raja 1090 karata okruglo tako sam cuo je za derbi nama
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja još uvijek ne vidim pomak da bih išta mi značio Valentin. Tako sam i sa Dinom i Edisom, pa za razliku od mnogih meni nisu bili heroji pa pali u očima, nego se nikada nisu dokazali. A ovo sve što je rekao Valentin je gotovo prečišćen tekst prethodnih intervjua.MortemHz je napisao/la:Sta su oni izjavljivali, sad Valentin da dođe i da kaze kako cemo pokoriti svijet bolje bi bilo..PitarBordo je napisao/la:Ova Valentinova priča... Jesam li ja jedini koji je na trenutak mislio da čita Kusturičin intervju ponovo?
Samo Saraj'vo.
Dosta je umjeren bio. Ono sto nije rekao ali se moze naslutiti je odgovor na pitanje : Do kada se ocekuje da se stvari dogode ?PitarBordo je napisao/la:Ova Valentinova priča... Jesam li ja jedini koji je na trenutak mislio da čita Kusturičin intervju ponovo?
Po meni bar 2-3 godine, sto je presporo za vecinu raje. Ali bar da iduce godine vidimo da se ide u planiranom smjeru bi raji bilo golemo i nadali bi se.
- PitarBordo
- Kontakt:
Za dres:
BelimnM23 je napisao/la:0:0
High je napisao/la:1:0, Ahmetović
joker90 je napisao/la:1:0, Sarić
Derdiyok je napisao/la:1:0 Hebibović
MortemHz je napisao/la:1:0, Husejinović
Bordomen je napisao/la:1:0, Rustemović
Evolution87 je napisao/la:1:0, Crnkić
revolt je napisao/la:1:0, Kovačević
franklampard8 je napisao/la:1:0, Duljević
19FKS46 je napisao/la:1:1, Barić (o.g.), Bilbija
hrn je napisao/la:2:0, Hebibović, Ahmetović
Lakoste je napisao/la:2:0, Duljević, Husejnović
Esport je napisao/la:2:0, Hebibović, Lelić
Lik je napisao/la:2:0, Hebibović, Crnkić
Mokes je napisao/la:2:0, Ahmetović, Sarić
sjever je napisao/la:2:0, Ahmetović 2x
unBx je napisao/la:2:0, Hebibović, Mihojević
collector je napisao/la:2:1, Hebibović, Ahmetović, Bilbija
f0rest1946 je napisao/la:2:1, Duljević, Crnkić, Mešanović
kengur je napisao/la:2:1, Hebibović, Husejinović, Bilbija
moj uzor-S.G je napisao/la:2:1, Duljević, Hebibović, Bilbija
Sarajlijica1946 je napisao/la:3:0, Ahmetović, Duljević, Hebibović
Capodecina je napisao/la:3:0, Ahmetović, Duljević, Hadžić
DBR1987 je napisao/la:3:1, Ahmetović, Hebibović 2x, Bilbija
zagorski je napisao/la:3:2, Ahmetović, Hebibović, Husejinović, Bilbija, Mešanović
RN87 je napisao/la:5:0, Hebibović 5x
Duplirani:SiouxLukavac je napisao/la:0:1, Mešanović
sonpenn je napisao/la:2:0, Hebibović, Ahmetović
Nepotpuni:Evander je napisao/la:0:0
adem993 je napisao/la:3:1, Hebibović, Duljević 2x, XXXXXXX
Samo Saraj'vo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ime djevojke u crnom?MortemHz je napisao/la:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
TAKO JE VALENTINE SLIKU TI LJUBIM

"FK Sarajevo je ozbiljan perspektivan nogometni klub sa izuzetnom tradicijom i velikim mogućnostima. Mislim da i u svojim najtežim danima, ovaj klub nije prestao to i biti. Ja sam sebi postavio ciljeve, kratkoročne i dugoročne, kako to i rade oni koji se bave upravljanjem. Nismo nikad favorizirali samo izlazak u Evropu, on će doći na osnovu rezultata, i to s velikom vjerovatnoćom. Ali, pitanje je, kako izaći u Evropu, kako se predstaviti, gdje leže naše stvarne mogućnosti, možemo li dalje od pretkola? Naš primarni cilj je osvojiti bosanskohercegovačko prvenstvo. Klub kao što je FK Sarajevo sebi ne može dozvoliti taj luksuz, da pored sve logistike, jako dobrih uvjeta za treniranje i kvalitetnih trenera i igrača, ne bude prvi na ljestvici domaćeg šampionata. To će uvijek biti primarni cilj, a kada to postignemo, onda se otvaraju i veće ambicije. Dakle, prvi cilj je biti dominantan u BiH!"
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
S. Williams.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ime djevojke u crnom?MortemHz je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Eto te ko Saric, ganjas maloljetnice cccmoj uzor-S.G je napisao/la:
Morto ko je ta crnka da je ozenim vidi meleka![]()

1946~
Za trenutak mi se učinila jedna iz SFK 
Hajde, dajte nam rodni list pa da ''onjanjišemo" svi.

Hajde, dajte nam rodni list pa da ''onjanjišemo" svi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne znam kakve bi vi pomake da vidite od covjeka koji dosao prije par mjeseci, zatekao tudji usvojen i potrosen budzet? Pa nije Harry Potter. Sto se tice makedonceta, njemu se treba suditi po iducoj sezoni. Ono sto mi se svidja, ko zna citati, covjek je svjestan sta klub treba da bude, ali isto tako i da to ne moze postati sutra. Za razliku od proslih koji zamazase oci velikoj velicini sa dva trofeja, pa sad ispastaj zbog njihovih troskova.
Samo mislim da pored ovog "finansijskog" dijela, njemu treba neko ko zna ovaj sportski. Mora se pojaviti neko ko ce uvesti red od pjetlica do juniora (prvi tim je problem SS), dakle mora doci neko ko ce se pobrinuti da u OS i Akademiji radi samo stroga struka, bez uhljeba. Onda se moze i ocekivati nesto vise od momaka koji predju u prvi tim, ovako svi znamo da su potencijal, al kad istrce gube se.
Samo mislim da pored ovog "finansijskog" dijela, njemu treba neko ko zna ovaj sportski. Mora se pojaviti neko ko ce uvesti red od pjetlica do juniora (prvi tim je problem SS), dakle mora doci neko ko ce se pobrinuti da u OS i Akademiji radi samo stroga struka, bez uhljeba. Onda se moze i ocekivati nesto vise od momaka koji predju u prvi tim, ovako svi znamo da su potencijal, al kad istrce gube se.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 07 apr 2017, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Čelja Đenita na fb, dijete nekakvo, krvoločne zvijeri ste 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne znam za Sarica al ja ne biramThrillerHz je napisao/la:Eto te ko Saric, ganjas maloljetnice cccmoj uzor-S.G je napisao/la:
Morto ko je ta crnka da je ozenim vidi meleka![]()

ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam stvarno..QUARESMA 18<<< je napisao/la:ime djevojke u crnom?MortemHz je napisao/la:
Xhenitazlo87 je napisao/la:Čelja Đenita na fb, dijete nekakvo, krvoločne zvijeri ste

® GONGASHI POWERHOUSE ®
@pasica,
To oko Akademije treba pokupiti znaje od stranaca pa mozda i dovesti par iz Belgije, Holandije ili Portugala. Sistem razmjene ali i neke placene aranzmane.
To oko Akademije treba pokupiti znaje od stranaca pa mozda i dovesti par iz Belgije, Holandije ili Portugala. Sistem razmjene ali i neke placene aranzmane.
Slazem se, al to treba neko ko zna nesto oko toga. Nece ni Valentin ni kenco dovesti te ljude, jer to nije njihova struka. Zato sam se pravo obradovao kad je neko provalio onu pricu oko Slavise, al izgleda da je to bila suplja.kengur je napisao/la:@pasica,
Koliko se sjecam da smo mi i slali ljude vani na edukaciju, al izgleda da su oni to vise shvatili kao odmor i turisticki obilazak tih klubova, nego kao priliku za usavrsavanje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

I prosla titula je poslije utakmice sa zrinjskim postala izvjesna...
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.