FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
POLAHKO ME HVATA BLAGA EUFORIJA...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
On vjerovatno misli da ne treba davati veliku lovu za pojacanja, nego sa odlicnim skautingom pokupiti lokalne igrace izuzetno jeftino. I po tome gledano jesu od nicega napravili nesto ("visak vrijednosti" po kapitalizmu). A za ostalo si u pravu a vjerovatno tako misli i Cala, ali kao nas trener moze pricati samo o ovome prvom. Bilo bi malo previse da Cala kaze - trebao je Alagic sve smradove ganjati do Neuma pa bi nam Vedran bio ziv.High je napisao/la:Što je prihvatljivo, ali ne i to da su oni ikakav primjer nečeg dobrog.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Primorac je napisao/la:I danas ko je glasao za Hadzica moze ponoviti glas, smiješno je kako srbi pogurase malog Joveljica serem ti se na nas mentalite. Da ne možemo skupiti 1000 glasova 500 ljudi da glasa po 2 puta. . . Hoćemo li se animirati malo...
Baci link da se igramo.
http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... preferito/
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@PitarBordo
Koliko si kukao na stadion urodilo je plodom. Cista ga, ali ne oni koji su placeni za to!
Koliko si kukao na stadion urodilo je plodom. Cista ga, ali ne oni koji su placeni za to!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ako u naredna 2 kola uzmemo 4 boda, prvaci smo.Evolution87 je napisao/la:POLAHKO ME HVATA BLAGA EUFORIJA...

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa imas jos 1 krug prijatelju, nista nije gotovo, nit ce bit do zadnjeg kola.betrezengorbachev je napisao/la:Ako u naredna 2 kola uzmemo 4 boda, prvaci smo.Evolution87 je napisao/la:POLAHKO ME HVATA BLAGA EUFORIJA...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()
1946~
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Brate, to bi bila najsladja titula ikad, fakticki mi smo svoj cilj ispunili, a to je evropa. Bez ikakvog pritiska treba ici iz utakmice u utakmicu, prebacivat ulogu favorita na druge i mudro cekat svoju priliku.moj uzor-S.G je napisao/la:Kako bismo se svima posrali u usta ako bi ove godine uzeli titulu![]()

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Balić, Novaković, Radovac nece sigurno igrati, za Husejinovića cemo vidjeti veceras na treningu.
Pricat ce seHigh je napisao/la:Kakav se ovo šou na sjeveru sprema?
Moj Mehmede, kako ti oni primjer mogu biti. Igrali u NDH ligi, oteli stadion, kapilarno se povezali s HDZ-om, etc.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo organizova je danas zajedničku akciju čišćenja tribina Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase". FOTOGALERIJA Učešće su uzeli uposlenici FK Sarajevo, polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase", Akademije FK Sarajevo, SFK 2000 Sarajevo, a cilj je bio navijačima obezbijediti što bolje uslove za praćenje utakmice u nedjelju, u kojoj FK Sarajevo u nedjelju na Koševu dočekuje Zrinjski sa početkom u 19 sati. Ovu akciju FK Sarajevo je realizovao povodom dana grada Sarajeva 6. aprila, obzirom da je stadion Koševo jedna od znamenitosti grada i ponajveći sportski kompleks. Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače na utakmicu u nedjelju, te da zajedničkim snagama klub ostvari pobjedu na utakmici protiv Zrinjskog.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mozemo mi pricat nema pritiska, igraci i Cala znaju da se uprkos svemu od njih ocekuje ono glavno. Sa ovim ekipama smo u par deka, niko posebno ne odskace iz ovog sivila. Sreca, sudije ko zna sta ce odluciti u borbi za titulu.ThrillerHz je napisao/la:Brate, to bi bila najsladja titula ikad, fakticki mi smo svoj cilj ispunili, a to je evropa. Bez ikakvog pritiska treba ici iz utakmice u utakmicu, prebacivat ulogu favorita na druge i mudro cekat svoju priliku.moj uzor-S.G je napisao/la:Kako bismo se svima posrali u usta ako bi ove godine uzeli titulu![]()
![]()
![]()
Morto ko je ta crnka da je ozenim vidi meleka

ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Modernizacija stadiona Koševo: Kineski investitori uručili pismo namjere
Dominique M. Saatenang, zastupnik kineskih kompanija Powerchina (Power Construction Corporation of China) i China Construction je u petak, 7. aprila 2017. godine u Općini Centar uručio Mustafi Resiću, savjetniku općinskog načelnika dr. Nedžada Ajnadžića za investicije, pismo namjere koju su ove dvije kompanije uputile na adresu Općine Centar za projekt modernizacije stadiona "Asim Ferhatović Hase" na Koševu sa pratećim sadržajima.
Resić je svojim gostima prezentirao predidejni projekt kako bi u budućnosti trebalo da izgleda modernizovan stadion i njegova okolina. Predstavljena je ideja da se napravi stadion po svim svjetskim standardima, kapaciteta do 35.000 gledalaca, bez atletske staze i sa natkrivenim tribinama i stolicama sa unutarnjim grijanjem.
"Sam stadion ne može ekonomski vratiti ulaganja u njegovu modernizaciju, pa je stoga potrebno uz stadion napraviti i hotel, tržni centar, podzemne garaže i druge prateće objekte koji donose finansijsku dobit. Stadion na Koševu predstavlja objekat koji ima izuzetno povoljan položaj u ovom gradu i stoga je jako interesantan za ulaganje. Riječ je o projektu koji ne predstavlja samo modernizaciju stadiona nego i razvoj privrede i nova zapošljavanja", objasnio je Resić.
Gost je ovom prilikom naglasio da je za njih posebno bitno da Općina Centar uradi model finansiranja ovog projekta te finansijsku konstrukciju sredstava koja su potrebna potencijalnim investitorima. S tim u vezi Općini je ponuđeno iskustvo ovih kineskih kompanija u izradi takvih dokumenata, jer iza sebe imaju dosta velikih infrastrukturnih projekata.
Općina Centar je pokrenula aktivnosti na objavi javnog konkursa za izradu arhitektonsko-urbanističkog rješenja za izmjene i dopune Regulacionog plana Zetra, što je prvi korak ka realizaciji ovog projekta.
Predstavnik kineskih kompanija je prije sastanka u Općini Centar posjetio i obišao stadion Koševo i područje oko njega gdje su mu sve relevantne podatke oko ovog projekta i sadašnjeg stanja stadiona predočili Mustafa Mulić, dopredsjedavajući Općinskog vijeća Centar i Muhamed Alaim iz Javne ustanove Centar za sport i rekreaciju, koja upravlja stadionom na Koševu u ime Općine Centar kao vlasnika.
Prilikom obilaska stadiona na Koševu Mulić je kazao da u junu ove godine u Sarajevu treba biti održan biznis forum azijskih ulagača gdje će potencijalnim investitorima biti prezentiran, pored ostalih, i projekt modernizacije stadiona na Koševu sa izgradnjom prateće infrastrukture.
Današnjem sastanku je, osim predstavnika općinskih službi za privredu, za prostorno uređenje i komunalne poslove te za imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina, prisustvovao i Jean-Paul Pointetn, koji je povezao predstavnike Općine Centar i zastupnike kineskih kompanija.
Dominique M. Saatenang, zastupnik kineskih kompanija Powerchina (Power Construction Corporation of China) i China Construction je u petak, 7. aprila 2017. godine u Općini Centar uručio Mustafi Resiću, savjetniku općinskog načelnika dr. Nedžada Ajnadžića za investicije, pismo namjere koju su ove dvije kompanije uputile na adresu Općine Centar za projekt modernizacije stadiona "Asim Ferhatović Hase" na Koševu sa pratećim sadržajima.
Resić je svojim gostima prezentirao predidejni projekt kako bi u budućnosti trebalo da izgleda modernizovan stadion i njegova okolina. Predstavljena je ideja da se napravi stadion po svim svjetskim standardima, kapaciteta do 35.000 gledalaca, bez atletske staze i sa natkrivenim tribinama i stolicama sa unutarnjim grijanjem.
"Sam stadion ne može ekonomski vratiti ulaganja u njegovu modernizaciju, pa je stoga potrebno uz stadion napraviti i hotel, tržni centar, podzemne garaže i druge prateće objekte koji donose finansijsku dobit. Stadion na Koševu predstavlja objekat koji ima izuzetno povoljan položaj u ovom gradu i stoga je jako interesantan za ulaganje. Riječ je o projektu koji ne predstavlja samo modernizaciju stadiona nego i razvoj privrede i nova zapošljavanja", objasnio je Resić.
Gost je ovom prilikom naglasio da je za njih posebno bitno da Općina Centar uradi model finansiranja ovog projekta te finansijsku konstrukciju sredstava koja su potrebna potencijalnim investitorima. S tim u vezi Općini je ponuđeno iskustvo ovih kineskih kompanija u izradi takvih dokumenata, jer iza sebe imaju dosta velikih infrastrukturnih projekata.
Općina Centar je pokrenula aktivnosti na objavi javnog konkursa za izradu arhitektonsko-urbanističkog rješenja za izmjene i dopune Regulacionog plana Zetra, što je prvi korak ka realizaciji ovog projekta.
Predstavnik kineskih kompanija je prije sastanka u Općini Centar posjetio i obišao stadion Koševo i područje oko njega gdje su mu sve relevantne podatke oko ovog projekta i sadašnjeg stanja stadiona predočili Mustafa Mulić, dopredsjedavajući Općinskog vijeća Centar i Muhamed Alaim iz Javne ustanove Centar za sport i rekreaciju, koja upravlja stadionom na Koševu u ime Općine Centar kao vlasnika.
Prilikom obilaska stadiona na Koševu Mulić je kazao da u junu ove godine u Sarajevu treba biti održan biznis forum azijskih ulagača gdje će potencijalnim investitorima biti prezentiran, pored ostalih, i projekt modernizacije stadiona na Koševu sa izgradnjom prateće infrastrukture.
Današnjem sastanku je, osim predstavnika općinskih službi za privredu, za prostorno uređenje i komunalne poslove te za imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina, prisustvovao i Jean-Paul Pointetn, koji je povezao predstavnike Općine Centar i zastupnike kineskih kompanija.
MortemHz je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo organizova je danas zajedničku akciju čišćenja tribina Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase". FOTOGALERIJA Učešće su uzeli uposlenici FK Sarajevo, polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase", Akademije FK Sarajevo, SFK 2000 Sarajevo, a cilj je bio navijačima obezbijediti što bolje uslove za praćenje utakmice u nedjelju, u kojoj FK Sarajevo u nedjelju na Koševu dočekuje Zrinjski sa početkom u 19 sati. Ovu akciju FK Sarajevo je realizovao povodom dana grada Sarajeva 6. aprila, obzirom da je stadion Koševo jedna od znamenitosti grada i ponajveći sportski kompleks. Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače na utakmicu u nedjelju, te da zajedničkim snagama klub ostvari pobjedu na utakmici protiv Zrinjskog.

Jel Potura uzela metlu u ruku? Ili ona Trbic mozda? Da makar neke koristi od njih bude.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ova Valentinova priča... Jesam li ja jedini koji je na trenutak mislio da čita Kusturičin intervju ponovo?
Samo Saraj'vo.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Znam brate, al' reko malo pozitive i euforije pred tezak raspored ne bi skodilo..ThrillerHz je napisao/la:Pa imas jos 1 krug prijatelju, nista nije gotovo, nit ce bit do zadnjeg kola.betrezengorbachev je napisao/la:Ako u naredna 2 kola uzmemo 4 boda, prvaci smo.Evolution87 je napisao/la:POLAHKO ME HVATA BLAGA EUFORIJA...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
PitarBordo je napisao/la:Ova Valentinova priča... Jesam li ja jedini koji je na trenutak mislio da čita Ku(stu)r(i)čin intervju ponovo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta su oni izjavljivali, sad Valentin da dođe i da kaze kako cemo pokoriti svijet bolje bi bilo..PitarBordo je napisao/la:Ova Valentinova priča... Jesam li ja jedini koji je na trenutak mislio da čita Kusturičin intervju ponovo?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.