Znaju oni ba to sto si napisao. To vidi i corav, a i glup konta. Problem je sto vaja opravdati dnevnicu uvlakaca i ubiti cvaju.wobly92 je napisao/la:Emire, rekao je na početku da ne može pratiti, pa onda rekao da će grad stati ispred reprograma, zar nije tako bilo?
Zar nije rekao da će stadion biti uslovan do kraja sezone '15/'16 i da će se Evropa igrati na Tušnju?
Zar nije rekao da će poslati svoj pravni tim da se bori protiv svih podmetanja i svih silnih tužbi pa jel poslao???
Ko je tu taoc i budala???
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
e **** joj cvaju i majku vise...Probisvjet je napisao/la:Znaju oni ba to sto si napisao. To vidi i corav, a i glup konta. Problem je sto vaja opravdati dnevnicu uvlakaca i ubiti cvaju.wobly92 je napisao/la:Emire, rekao je na početku da ne može pratiti, pa onda rekao da će grad stati ispred reprograma, zar nije tako bilo?
Zar nije rekao da će stadion biti uslovan do kraja sezone '15/'16 i da će se Evropa igrati na Tušnju?
Zar nije rekao da će poslati svoj pravni tim da se bori protiv svih podmetanja i svih silnih tužbi pa jel poslao???
ja sam ponudio da kupim mjesto u skupstini kluba! koliko kosta?to je i solinas pito koliko kosta i ko o tom odlucuje,nemjte bit djeca..
kakav uvlakac. na prvom mjestu je sloboda..i sto je u njenom interesu, a u njenom interesu nije ni konstantno kukanje i prenemaganje po forumima.aj nesto konkretno predlozite.
azmir je svake hefte prijetio odlaskom i mijenjo pricu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo,
kad imas na stadionu 5000 ljudi onda i oni koji vode imaju i neku odgovornost prema svemu tome i nije svejedno. Nije isto kao kad je 1000.
a sto vise skaces u stomak upravi koja trenutno vodi Slobodu, otezavas i ono sto ceka nekog ko dodje sutra, bio to ponovo Azmir ili opet neki milioner.
kad imas na stadionu 5000 ljudi onda i oni koji vode imaju i neku odgovornost prema svemu tome i nije svejedno. Nije isto kao kad je 1000.
a sto vise skaces u stomak upravi koja trenutno vodi Slobodu, otezavas i ono sto ceka nekog ko dodje sutra, bio to ponovo Azmir ili opet neki milioner.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovdje to samo par ljudi konta, samo privatizacija. Ovi sto pametuju za punjenje stadiona su stvarno zalutali i ne kontaju kako danas stvari stoje u svijetu fudbala i show biznisa ....kakvo punjenje stadiona, pa do juce raja nije mogla vrsiti nuzdu na sjevernoj tribini i ko da ti dodje kad jednom vidi taj se ne vraca, zapadna tribina se raspada jer je iz doba mezozoika, ultrasstyle_tz pise o punjenju stadiona a bio glavni pesimista kad je taj isti bio pun, falio mu lijevi bocni, zadnji vezni, srednji nebeski, a ljudi se borili da se ne ugasimo od silnih dugova i potrazivanja.....Mozemo palamuditi do sutra, samo privatizacija kao sto ponavljam ko papagaj i sto dalje od raspalog Tusnja, pa nek tu organizuje poetske veceri i drzi mitinge na raspalom i ko zna koliko para opranom stadionu.....tuzlak1987 je napisao/la:Jesmo dusmani ali nije isto biti sada dusman i prije godinu dana, jednostavno nije isto. Dopustili smo da saka ljudi prevlada i to ista ona saka ljudi koja je tu 10 godina i koja ima slabo razumjevanje o fudbalu, ne konta ili nece da skonta.Sariel je napisao/la:
slazem se, sami smo sebi najveci dusmani...
i niko nas ne moze zaebat ko sami sebe...
nazalost![]()
Mi smo se sa Husicem mogli prilagoditi ovom novom dobu koje dolazi i modernizaciji PL da pratimo druge ali smo izabrali zastarjeli model.
Ovi iz Prijatelja jednostavno grijese, njihova filozofija ne moze proci u ovom vremenu, a da bude po mjeri Tuzlaka. I nismo se prilagodili sto ce za posljedicu imati da cemo za 10 godina kasniti miljama za onima koji se adaptiraju na danasnji svijet.
Klub mora napraviti novi statut, postati privatno vlasnistvo i imati svoj stadion. Svi klubovi koji u naprednijim drzavama imaju to imaju i pune stadione.
Sa Husicem neko ko je voljan je do sada mogao sjesti, dogovoriti se za stadion, dogovoriti se i da zbog stadiona on preuzme Slobodu na sebe i u konacnici Sloboda bi bila svemirski brod za sve klubove u BIH.
Neko ce me napasti sada pa reci stadion i Sloboda se ne smiju dati nekom, tu nema ne smije to se mora uraditi ako hoces da te ono sto dolazi kad tad u BIH ne pojede i da ne zaostanes za ostalima.
🔴⚫️
**** vise i azmira i jasmina i stadion i pare i sve...
**** me svak kad se logova na ovaj forum.
svijet nece na stadio0n je r je lijen,jer ima ligu prvaka na tv.u
jer nemaju u sebi te kulture ko prije 40 50 godina.
nece da daju sekund sebe a hoce sve i nesto zahtijevaju,sve im je puno i sve im je tesko.
cast pojedincima,al vecina se usmrdila.hodate svi po carsiji, zavidluk je glavna odlika,licemjerstvo i tastina.
**** me svak kad se logova na ovaj forum.
svijet nece na stadio0n je r je lijen,jer ima ligu prvaka na tv.u
jer nemaju u sebi te kulture ko prije 40 50 godina.
nece da daju sekund sebe a hoce sve i nesto zahtijevaju,sve im je puno i sve im je tesko.
cast pojedincima,al vecina se usmrdila.hodate svi po carsiji, zavidluk je glavna odlika,licemjerstvo i tastina.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 07 apr 2017, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze nas biti 5000 na stadionu ali je opet uprava kluba podlozna gradskoj upravi, uprava u konacnici kada je skupstina ide na ruke lesinarima iz skupstine.ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo,
Npr dodje nas 5000 i trazimo Evropu. gasenje Slobode 1919 za omladinski i promjenu statuta, sta tu Mujkanovic moze za nas uraditi. Mi njegovoj upravi damo 10 KM po utakmici ali on se ne smije posvadjati sa gradskom upravom koja mu sigurno nece dozvoliti neke promjene u ustroju kluba.
Znaci Senad nama zeli dobro u odredjenim stvarima ali covjek i da zeli nema tu moc da odradi ono sto bi ljudi trazili vec mora da plese na liniji izmedju naseg covjeka i marionete.
Neko je pisao da je Kurevic rekao jednom da nece nikada u nasem klubu biti moguce clanske karte, eto npr jedan slucaj to se ne moze uvesti.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 apr 2017, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne dam smradovima pola marke, jer su dosli da uzmu a ne da daju, a i to sto bi dobili od 5000 gledalaca bi zavrsili u njihovim dzepovima....ne idem vec dugo vremena ni sa sezonskom, nek im Fazla i ostali placaju ako placaju....ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo,
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Konkretno privatizacija. Nema druge ba.Sariel je napisao/la:e **** joj cvaju i majku vise...Probisvjet je napisao/la:Znaju oni ba to sto si napisao. To vidi i corav, a i glup konta. Problem je sto vaja opravdati dnevnicu uvlakaca i ubiti cvaju.wobly92 je napisao/la:Emire, rekao je na početku da ne može pratiti, pa onda rekao da će grad stati ispred reprograma, zar nije tako bilo?
ja sam ponudio da kupim mjesto u skupstini kluba! koliko kosta?to je i solinas pito koliko kosta i ko o tom odlucuje,nemjte bit djeca..
kakav uvlakac. na prvom mjestu je sloboda..i sto je u njenom interesu, a u njenom interesu nije ni konstantno kukanje i prenemaganje po forumima.aj nesto konkretno predlozite.
azmir je svake hefte prijetio odlaskom i mijenjo pricu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
eto brate predlozi negdje javno privatizaciju,jesi bio u skupstini?sto to tamo niste predlagali,nece? pa opet predlozi dok se nesto ne zakotrlja,nadjite nacin..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
desni bocni prije svegaSkver je napisao/la:Ovdje to samo par ljudi konta, samo privatizacija. Ovi sto pametuju za punjenje stadiona su stvarno zalutali i ne kontaju kako danas stvari stoje u svijetu fudbala i show biznisa ....kakvo punjenje stadiona, pa do juce raja nije mogla vrsiti nuzdu na sjevernoj tribini i ko da ti dodje kad jednom vidi taj se ne vraca, zapadna tribina se raspada jer je iz doba mezozoika, ultrasstyle_tz pise o punjenju stadiona a bio glavni pesimista kad je taj isti bio pun, falio mu lijevi bocni, zadnji vezni, srednji nebeski, a ljudi se borili da se ne ugasimo od silnih dugova i potrazivanja.....Mozemo palamuditi do sutra, samo privatizacija kao sto ponavljam ko papagaj i sto dalje od raspalog Tusnja, pa nek tu organizuje poetske veceri i drzi mitinge na raspalom i ko zna koliko para opranom stadionu.....tuzlak1987 je napisao/la:Jesmo dusmani ali nije isto biti sada dusman i prije godinu dana, jednostavno nije isto. Dopustili smo da saka ljudi prevlada i to ista ona saka ljudi koja je tu 10 godina i koja ima slabo razumjevanje o fudbalu, ne konta ili nece da skonta.Sariel je napisao/la:
slazem se, sami smo sebi najveci dusmani...
i niko nas ne moze zaebat ko sami sebe...
nazalost![]()
Mi smo se sa Husicem mogli prilagoditi ovom novom dobu koje dolazi i modernizaciji PL da pratimo druge ali smo izabrali zastarjeli model.
Ovi iz Prijatelja jednostavno grijese, njihova filozofija ne moze proci u ovom vremenu, a da bude po mjeri Tuzlaka. I nismo se prilagodili sto ce za posljedicu imati da cemo za 10 godina kasniti miljama za onima koji se adaptiraju na danasnji svijet.
Klub mora napraviti novi statut, postati privatno vlasnistvo i imati svoj stadion. Svi klubovi koji u naprednijim drzavama imaju to imaju i pune stadione.
Sa Husicem neko ko je voljan je do sada mogao sjesti, dogovoriti se za stadion, dogovoriti se i da zbog stadiona on preuzme Slobodu na sebe i u konacnici Sloboda bi bila svemirski brod za sve klubove u BIH.
Neko ce me napasti sada pa reci stadion i Sloboda se ne smiju dati nekom, tu nema ne smije to se mora uraditi ako hoces da te ono sto dolazi kad tad u BIH ne pojede i da ne zaostanes za ostalima.

ali eto ocito sam propustio D.Alvesa kojeg smo imali u ekipi, tj i sad imamo ali nece da produzi hahahah
a 100% si upravu za privatizaciju- to niko ne spori, samo nas je.e sto nam nedaju to
@tuzlak1987 i to sve stoji. nazalost sami sebe smo doveli u situaciju dam gradonacelnik koji veze nema o sportu i OKK lobi u gradskoj upravi kroji sudbinu. I tu ni ja ne vidim rjesenje. Privatizaciju svi hoce,ali na koji nacin da se izborimo za to, ja ne vidim nacin, pogotov ako nas nema na stadionu. Vjeruj mi da i ove jebu za transe ko i Azmira sto su, Faraon nece ugasiti FK, ali OKK lobi nece dozvoliti nikad da bude ispred OKK i da bude uspjesna. Tu se mi opet borimo za opstanak kluba, kao sto se Azmir borio, a mi im nasim podjelama olaksavamo sve to sto su radili Azmiru i sto sada rade. Jednostavno situacija je crna, al nama crna kojima je stalo do Slobode. Ovi koji je sad vode moraju plivati i mlatarati na sve strane da je spase od gasenja, jer ako ti je imalo stalo do kluba koji volis ugasit ga neces, i onda se nadati i cekati bolja vremena, promjenu vlasti i promjenu nacina razmisljanja, privatizaciju kako bi krenuli naprijed.
i u svemu tome mi samo odmazemo.
poenta je sto manje pomazes trenutnoj upravi vise ih dovodis u situaciju da ovise od grada, kosarkaskog lobija i faraona. I vjeruj mi ne zavise od njh zato sto zele nego zato sto moraju trenutno. I Azmir je mislio da moze bez njih pa sta bi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Ma ne dam smradovima pola marke, jer su dosli da uzmu a ne da daju, a i to sto bi dobili od 5000 gledalaca bi zavrsili u njihovim dzepovima....ne idem vec dugo vremena ni sa sezonskom, nek im Fazla i ostali placaju ako placaju....ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo,

Krivi su oni koji su gledali otimacinu u klubu i oni koji su aminovali ove sada u NJUO, a zna se ko su ti. Zna se ko nas laze godinama, zamrzava klubove i gasi.
Ja sam davao kada je bio Azmir. Za semafor, ulaznice, sezonske, prilozi jer sam vidio da on daje. Ovima cunavela od mene.

Mora pokusat uradit nesto,jer ako ja vrsim pritisak na tebe,mozda ti doqurci i kazes dobro evo idemo(mozda je to i iskreno bilo)al na terenu se ispostavilo drugacije,ti onda odma po meni udaras i kmecis svaka tri mjeseca???wobly92 je napisao/la:Emire, rekao je na početku da ne može pratiti, pa onda rekao da će grad stati ispred reprograma, zar nije tako bilo?
Azmir se ne bakce gradom i problemima grada,vjerovatno ga to i ne interesuje,al ne mozes ocekivat pomoc od mene kao sto si ti spreman dat.To je Azmir skonto,lupo cifre i tjero ovog da pristane na sve njegove uslove...
Glupost je se raspravljati uopste,kazem opet ima svega i nicije maslo nije za Ramazana..
Sad gledam press sa Vladom,covjek otvoreno prica o svemu,ekipi,igracima,ugovorima i mislim da prica iskreno i ne pod necijim uticajem,ko hoce nek vjeruje,ko nece,jbg,nek sanja Azmira,novog Azmira koji ce doci i udarit carobnim stapicem
Pa mi nismo ni svjesni kojw probleme klub ima iz proslosti pa ne moze se to za dvije,tri godine odradit i zatvorit.Pa drug mi je bio u klubu za vrijeme Azmira,kaze da su svaki dan,al bukvalno svaki dan 6,7 sati trosili vrijeme na papire,tuzbe itd...i nisu se izborili sa svime.Jos kad uzmes u obzir da mi nemamo zaposlenih koji ce radit svoj dio posla i da to ide brze,vec moraju uprava ili ko vec da se bakce tim,a gdje je tvoja porodica,gdje je firma itd...mi hocemo da znamo svaku sitnicu i sve da nam se kaze,ako se ne kaze odma je to lopovluk,nerad,kombinacije..
Opet ponavljam,pogledajte press sa Vladom i samo ce vam se kazat da to ne ide bas kako mi mislimo i zelimo...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Konkretno privatizacija. Nema druge ba.[/quote]Probisvjet je napisao/la:
A nema zakona koji ti to omogućava, šta ćemo sad? Upravljačka prava? Nemamo mi advokatski tim, a ni para za takvo što. Sloboda će zadugo biti u javnom vlasništvu, to jeste vlasništvu grada. Jednostavno je talac grada i tačka. Jedina opcija je da se okupe navijači i naprave rekonstrukciju kluba. Nešto slično Čeliku. Ili da dođe neka nova budala sa parama, rokne šakom od stol i potkupi koga sve treba da klub bude njegov. Ali, iskreno, da li neko može zamisliti to? Podjeljeno nas je ovo malo na forumu, a kamoli na ulici. I budala s parama više nema.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
A nema zakona koji ti to omogućava, šta ćemo sad? Upravljačka prava? Nemamo mi advokatski tim, a ni para za takvo što. Sloboda će zadugo biti u javnom vlasništvu, to jeste vlasništvu grada. Jednostavno je talac grada i tačka. Jedina opcija je da se okupe navijači i naprave rekonstrukciju kluba. Nešto slično Čeliku. Ili da dođe neka nova budala sa parama, rokne šakom od stol i potkupi koga sve treba da klub bude njegov. Ali, iskreno, da li neko može zamisliti to? Podjeljeno nas je ovo malo na forumu, a kamoli na ulici. I budala s parama više nema.[/quote]Rimes87 je napisao/la:Konkretno privatizacija. Nema druge ba.Probisvjet je napisao/la:
Kako nema,ja sam budala,ali nemam para jbg

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zemo al neko drugi da digne ruku za njegaSariel je napisao/la:eto brate predlozi negdje javno privatizaciju,jesi bio u skupstini?sto to tamo niste predlagali,nece? pa opet predlozi dok se nesto ne zakotrlja,nadjite nacin..

Ma znam da fazla nema veze sa stanjem u klubu, on mi je prvi pao na pamet, Fazla oprosti... 

🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli eto dodju jedni izbori i pobjedi ovdje neka sugava stranka desnicarska i to nas samo ukopa. Sve sto je bilo u rukama Jasmina padne njima u ruke i onda imaju i stadion i Slobodu. Mogli bi uraditi sta hoce, a sve zbog toga jer Jasmin smatra da ce biti vjecno na celu. To je mac sa dvije ostrice kada drzis toliko ovlasti na gradu, a sve to moze jedna izborna kampanja i raspolozenje gradjana promijeniti da ode sve u qrac. Promijenili bi skupstinare, direktore i sve iznova, a moguce i gore. Zato je najbolje rijestiit taj problem dok ima vremena da se takva stvar ne bi desila..
Ti si prvi digo rukuProbisvjet je napisao/la:Skver je napisao/la:Ma ne dam smradovima pola marke, jer su dosli da uzmu a ne da daju, a i to sto bi dobili od 5000 gledalaca bi zavrsili u njihovim dzepovima....ne idem vec dugo vremena ni sa sezonskom, nek im Fazla i ostali placaju ako placaju....ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo,
a sto vise skaces u stomak upravi koja trenutno vodi Slobodu, otezavas i ono sto ceka nekog ko dodje sutra, bio to ponovo Azmir ili opet neki milioner.![]()
![]()
Trebamo se ba ostaviti Fazle. Nije on kriv ama bas nista za stanje u Slobodi.
Krivi su oni koji su gledali otimacinu u klubu i oni koji su aminovali ove sada u NJUO, a zna se ko su ti. Zna se ko nas laze godinama, zamrzava klubove i gasi.
Ja sam davao kada je bio Azmir. Za semafor, ulaznice, sezonske, prilozi jer sam vidio da on daje. Ovima cunavela od mene.

A ti nastavi dalje sa cvajom,Fazlom,uvlakacima...

Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 07 apr 2017, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
jel ovo tema o fk slobodi il o izborima i izbornim pobjedma?odluci se vise?sta te vise zulja?tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli eto dodju jedni izbori i pobjedi ovdje neka sugava stranka desnicarska i to nas samo ukopa. Sve sto je bilo u rukama Jasmina padne njima u ruke i onda imaju i stadion i Slobodu. Mogli bi uraditi sta hoce, a sve zbog toga jer Jasmin smatra da ce biti vjecno na celu. To je mac sa dvije ostrice kada drzis toliko ovlasti na gradu, a sve to moze jedna izborna kampanja i raspolozenje gradjana promijeniti da ode sve u qrac. Promijenili bi skupstinare, direktore i sve iznova, a moguce i gore. Zato je najbolje rijestiit taj problem dok ima vremena da se takva stvar ne bi desila..
mislim **** ga jasmin u pakas...i njega obratno.al de malo ba
Eto i Vlado je rekao za Efendica...Veselinovica...planiras ici? Sretno, ali neces igrat 10 utakmica i cao. Pa da te vidimo onda. Sloboda nije zeljeznicka stanica. Od Sarica je napravila kakvo takvo ime u bh. fudbalu, a on je vratio na nacin koji je vratio. Ovdje je nenadoknadivo par pojedinaca u ekipi. Tipa Zebe, Ordagica, majstora. Ostalo je sve u pet deka, prevara koje samo kupe pare i cim zagusti hvata ih loza, malo zglob, malo prepona
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.