FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas19xx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas19xx » 07 apr 2017, 12:36

greska.
Zadnja izmjena: Hordas19xx, dana/u 07 apr 2017, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 apr 2017, 12:36

ThrillerHz je napisao/la:Kako mozemo upravi dati do znanja da se skretnicarima daje koliko i oni nama?
Ne zanima nas zarada uopšte, nije milionska pa da žalimo! Svake godine im se dopušta da kao gospoda gledaju derbi, a mi bukvalno kao da igramo na neutralnom terenu. A kad treba ići na golubarnik, sto nekakvih prepreka za ulazak, jedan ulaz, i kad uđeš ko sardine budemo, bez zraka.

Treba apelirati i sad na upravu, kad budemo išli na golubarnik, da se uradi nešto po tom pitanju boljitka za nas koji dolazimo! Yebo im jedan ulaz majku onu šugavu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 07 apr 2017, 12:36

Evander je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:Ma nema tu puno filozofije, oko ovoga trebamo svi da se slažemo. Ajax je prije 20 godina bio prvak Evrope sa Akademijom.
Ne znači da mi sad trebamo pucati visoko, bićemo skromni, želimo 'samo' u grupnu fazu, a to ćemo jedino postići sa našim
dječacima iz Akademije.
Kakav je tvoj stav po pitanju derbija i karata skretnicarima?
Čitam pažljivo postove na tri foruma vezano za tu temu i čekam da vidim hoće li se neko sjetiti njihove priče unazad nekoliko
godina. Uglavnom priča je bila da će nam ustupiti više prostora na sjeveru onda kad izgrade istok. Jer kao do tada nije moguće itd.
Ali evo izgleda ništa od toga, zaboravili šta su obećali, pa su još i pohlepni, malo im sad i ovo, daj još...
Realno, ko još priča o precentima osim njih. kakvi ba procenti...
Ne znam fakat, ali ako nam ne prošire kapacitet na pola sjevera, ne bi imao ništa protiv da mi na Koševu zatvorimo zapad,
osim onima sa sezonskim i mogućnost kupovine ulaznice sa članskom FKS. Otvoriti im jug i to je to... Nema smisla više ovako.
Nemam sad vremena ali biće prilike da o ovome diskutujemo.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 07 apr 2017, 12:36

skoroalen je napisao/la:@Silkoni slažem se za sjever mada bi trebalo posmatrat stadion kao cjelinu. Ja lično sam prestao ići na sjever, od zadnjih 10ak tekmi samo sam protiv Viteza bio na sjeveru. Raja ima X razloga što više ne ide gore. U mom slučaju, prvo zbog dječurlije koja se nabije u kop i glumi neku ultra grupu, a drugo zbog incidenata s pirotehnikom (bacanje topovskih s vrha tribine među raju). Vala hoću rahat da tekmu pogledam. A ovo protiv Borca su ipak bila druga vremena, dvije godine nakon povratka na sjever, prva generacija koja se riješila agenture itd. Ni blizu današnjoj situaciji.
Sve te razumijem..I ne mogu ja sa 35 godina skakati po sjevjeru odem sa malcem na zapad da gledam tekmu...Ima sad mlada raja koja ide na sjever...i ne moze mi niko pricati naprimjer..da su karte skupe kao sto je neko rekao...voli te sarajevo a nemate 5km??? A pola njih ima za kafu u gradu i cigare itd...Raja koja sjedi na zapadu i na istoku kad su bila mlada sjevjer je bio pun a sad...boze sacuvaj...Eto samo da jednom dozivim da na nasoj tekmi bar jednom vidim sjevjer pun...Da kazem mlacu e to su sine HORDE ZLA..DA LI CE ON TO DOCEKATI DA MU TATA KAZE :?: :?: :?:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 07 apr 2017, 12:46

Evander je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Kako mozemo upravi dati do znanja da se skretnicarima daje koliko i oni nama?
Da odu predstavnci navijaca kod uprave i zaprijete bojkotom derbija, ako se ne ispostuju uvijeti.
Kako doci do tih predstavnika, sumnjam da ce se sami sjetiti ista da urade. Definitivni treba to sto prije, inace ce kasno biti. Uz slogan ili mi, ili oni.
ledesma je napisao/la:
Ne zanima nas zarada uopšte, nije milionska pa da žalimo! Svake godine im se dopušta da kao gospoda gledaju derbi, a mi bukvalno kao da igramo na neutralnom terenu. A kad treba ići na golubarnik, sto nekakvih prepreka za ulazak, jedan ulaz, i kad uđeš ko sardine budemo, bez zraka.

Treba apelirati i sad na upravu, kad budemo išli na golubarnik, da se uradi nešto po tom pitanju boljitka za nas koji dolazimo! Yebo im jedan ulaz majku onu šugavu!
100% se slazem za sve napisano, vjerujem i ostali navijaci isto da misle, samo neko treba da to upravi prenese.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2017, 12:47

Ooooo volim te Sarajevooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2017, 12:49

Silkoni je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@Silkoni slažem se za sjever mada bi trebalo posmatrat stadion kao cjelinu. Ja lično sam prestao ići na sjever, od zadnjih 10ak tekmi samo sam protiv Viteza bio na sjeveru. Raja ima X razloga što više ne ide gore. U mom slučaju, prvo zbog dječurlije koja se nabije u kop i glumi neku ultra grupu, a drugo zbog incidenata s pirotehnikom (bacanje topovskih s vrha tribine među raju). Vala hoću rahat da tekmu pogledam. A ovo protiv Borca su ipak bila druga vremena, dvije godine nakon povratka na sjever, prva generacija koja se riješila agenture itd. Ni blizu današnjoj situaciji.
Sve te razumijem..I ne mogu ja sa 35 godina skakati po sjevjeru odem sa malcem na zapad da gledam tekmu...Ima sad mlada raja koja ide na sjever...i ne moze mi niko pricati naprimjer..da su karte skupe kao sto je neko rekao...voli te sarajevo a nemate 5km??? A pola njih ima za kafu u gradu i cigare itd...Raja koja sjedi na zapadu i na istoku kad su bila mlada sjevjer je bio pun a sad...boze sacuvaj...Eto samo da jednom dozivim da na nasoj tekmi bar jednom vidim sjevjer pun...Da kazem mlacu e to su sine HORDE ZLA..DA LI CE ON TO DOCEKATI DA MU TATA KAZE :?: :?: :?:
Docekat cemo svi abd, grupe i to..

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 apr 2017, 12:50

ThrillerHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Da odu predstavnci navijaca kod uprave i zaprijete bojkotom derbija, ako se ne ispostuju uvijeti.
Kako doci do tih predstavnika, sumnjam da ce se sami sjetiti ista da urade. Definitivni treba to sto prije, inace ce kasno biti. Uz slogan ili mi, ili oni.
:cool: :thumbup:
ZZ

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 apr 2017, 12:50

Ovo je utakmica isto protiv Zrinjskog, cini mi se Vucina zabio gol :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

High

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 12:52

Kakav se ovo šou na sjeveru sprema? :kafa:

Moj Mehmede, kako ti oni primjer mogu biti. Igrali u NDH ligi, oteli stadion, kapilarno se povezali s HDZ-om, etc.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 07 apr 2017, 13:32

volimo te sarajevo vec godinamaaaaaaaaaa
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 07 apr 2017, 13:58

High je napisao/la:Kakav se ovo šou na sjeveru sprema? :kafa:

Moj Mehmede, kako ti oni primjer mogu biti. Igrali u NDH ligi, oteli stadion, kapilarno se povezali s HDZ-om, etc.
Ti si hronicno opterecen etnicko-vjerskom i politickom pripadnosti i svijet dijelis na dzemate, dok Cala to posmatra kroz prizmu sporta, kako i treba. Sigurno je mislio na to da dovode igrace od konkurencije pa su nama uzeli Todorovica, Bilbiju, Barica...komsinicama Tomica i tako dalje...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 apr 2017, 14:04

:rol:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 14:05

bordoakapitar je napisao/la:
High je napisao/la:Kakav se ovo šou na sjeveru sprema? :kafa:

Ti si hronicno opterecen etnicko-vjerskom i politickom pripadnosti i svijet dijelis na dzemate, dok Cala to posmatra kroz prizmu sporta, kako i treba. Sigurno je mislio na to da dovode igrace od konkurencije pa su nama uzeli Todorovica, Bilbiju, Barica...komsinicama Tomica i tako dalje...

To se tiče etike, a ne pripadnosti, koje si ti naveo, jer bi to bio šovinizam i fašizam. Klub koji je igrao za ligu koja je proizvod ubilačke ideologije nije opterećenost ikakvim vjerskim urnecima. Takvim poput tebe bitnija je lopta od egzistencije. Bujrum s njima na Koševo.

Čuj otimanje stadiona etnička pripadnost. I NDH liga?! :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 apr 2017, 14:13

Cala zna sta prica. ;)

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 07 apr 2017, 14:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:Cala zna sta prica. ;)
E stvarno ne mogu da vjerujem sta mu se naslo prigovarati :)

High

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 14:18

Jučer forumaši podržavali uništavanje tuđeg stadiona, sad aplaudiraju na izjavu da je amoralni klub primjer kako raditi. Navijači FKS.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 apr 2017, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 07 apr 2017, 14:18

@high, djelomicno si u pravu i lopta mi jeste bitnija, ali ne od egzistencije(koju sam rijesio), nego od VJERE I POLITIKE!
FKS je moja religija a PITAR nacija!

High

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 14:25

Što je prihvatljivo, ali ne i to da su oni ikakav primjer nečeg dobrog.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2017, 14:28

Svi na Koševo!

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ventilateur i 33 gosta.