PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 23:26

Raonffa je napisao/la:
Evander je napisao/la: Mozda ne cijene misljenje, ali ce cjeniti pare.
Mislim da ce prije uzeti pare od nas 10-12 000 plus vas 1750, nego samo od vas 8000.
Najprije da će izabrati onu opciju gdje mogu uzeti više para, ako se naravno pokrene ta priča o joj pričaš.

A ako misliš da vi možete nadoknaditi u parama tih 8 hiljada gostujućih navijača onda ok :)
Moze li vas na Kosevo doci vise nego nas? U istoriji se nije desilo, niti ce se kad desiti, a mozete kupiti karte isto kao i mi.
Ako mi zaprijetimo bojkotom, sta mislim onda da li ce pristati?

Zelite takav derbi, vec godinama radite na tome, nadam se da cete ga i dobiti.
Derbi ne moze biti samo na Kosevu. Ili ili. Ali jednom se te stvari moraju regulisari.

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 apr 2017, 23:26

Raonffa je napisao/la:
Mislim da ce prije uzeti pare od nas 10-12 000 plus vas 1750, nego samo od vas 8000.
Najprije da će izabrati onu opciju gdje mogu uzeti više para, ako se naravno pokrene ta priča o joj pričaš.

A ako misliš da vi možete nadoknaditi u parama tih 8 hiljada gostujućih navijača onda ok :)
Vidjet cemo to jos. Drago mi je sto se prva igra kod vas .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 06 apr 2017, 23:28

Mi koliko god da damo, dajemo zato jer se mi pitamo.
Vi koliko god da date, ne pitate se apsolutno nista.
Životni saputnik! 1921

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 apr 2017, 23:31

Eisenbahner1921 je napisao/la:Mi koliko god da damo, dajemo zato jer se mi pitamo.
Ko se ba ne pita. Imaju propisi saveza koji kazu da je domacin duzan osigurati 5% od ukupnog registrovanog kapaciteta stadiona na kom se igra. Do sad ste vi umjesto tih 5 dobijali 35%!

Ne mogu da vjerujem kako se niko korektan i objektivan sa vase strane ne javi i kaze tako je... fakat ste gamad jbt.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 apr 2017, 23:31

Evander je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Moze li vas na Kosevo doci vise nego nas? U istoriji se nije desilo, niti ce se kad desiti, a mozete kupiti karte isto kao i mi.

Derbi ne moze biti samo na Kosevu. Ili ili. Ali jednom se te stvari moraju regulisari.
Šanse da nas dođe više na Koševo su jednake onim da će vas doći 8 hiljada više ako mi ne budemo došli na Koševo, pa ti sad vidi.

Ne znam šta bi se desilo u datoj situaciji, al' znam da su šanse veoma male da do iste situacije dođe.

A šta bi vi konkretno htjeli na Grbavici?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 apr 2017, 23:33

Ovi navijači zaboravili da to nije njihov klub i da se ništa ne pitaju. :urnebes: :urnebes: Biće nama karti kako Tan i njegovi odluče. Vi kada se budete pitali onda nam dajte koliko vi hoćete, a do tada mi ćemo vama davati koliko mi hoćemo jer je ovo naš klub i biće kako mi kažemo. :) :) ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 23:35

FrancescoTotti je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Vidjet cemo to jos. Drago mi je sto se prva igra kod vas .
Apsulutno.
Ovaj put zaista ocekujem reakciju HZ i ostalih navijaca.
Nema sanse da ce se preci preko toga da nas opet sikaniraju i tretiraju kao stoku na Grbavici. Sigurno nece proci bez poslijedica ovaj put.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 apr 2017, 23:36

A jesu se digli otkako su istok napravili, pa i što bi nešto normalno rekli, neće namjerno, ljepše im prcati :mrgreen:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 06 apr 2017, 23:37

BelminM23 je napisao/la:A jesu se digli otkako su istok napravili, pa i što bi nešto normalno rekli, neće namjerno, ljepše im prcati :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen:
FrancescoTotti je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Mi koliko god da damo, dajemo zato jer se mi pitamo.
Ko se ba ne pita. Imaju propisi saveza koji kazu da je domacin duzan osigurati 5% od im registrovanog kapaciteta stadiona na kom se igra. Do sad ste vi umjesto tih 5 dobijali 35%!

Ne mogu da vjerujem kako se niko korektan i objektivan sa vase strane ne javi i kaze tako je... fakat ste gamad jbt.
U Maleziji ce se odrzati referendum, sa pitanjem koliko ulaznica ce navijaci Zeljeznicara dobiti protiv Tanove pilicare.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 06 apr 2017, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 23:38

Raonffa je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Najprije da će izabrati onu opciju gdje mogu uzeti više para, ako se naravno pokrene ta priča o joj pričaš.

Šanse da nas dođe više na Koševo su jednake onim da će vas doći 8 hiljada više ako mi ne budemo došli na Koševo, pa ti sad vidi.

Ne znam šta bi se desilo u datoj situaciji, al' znam da su šanse veoma male da do iste situacije dođe.

A šta bi vi konkretno htjeli na Grbavici?
Zasto da nas dodje 8000 vise?
Mi to niti ne ocekujemo.
Doci ce nas 10-12-15 hiljada, u zavisnosti od situacije na tabeli.
Nama je cilj samo da i vas na Kosevu bude u istom procentu kao i nas na Grbavici. Je li posteno?

Ako mi ozbiljno zaprijetimo upravi bojkotom derbija, vidjet cemo da li ce poslusati navijace i cije su im pare draze, nase ili vasim 6000 karata.

Sta ocekujem?
Ocekujem da nam date 2500 stolica, ne karata nego stolica, na dijelu stadiona koji god vama odgovara.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 apr 2017, 23:46

Evander Zijo Blekic :lol: Poslije cupanja i paljenja stolica sa proslog derbija zar imate obraza traziti vise. Licno bih volio da pitara bude vise,al nemoguce je zbog sigurnosti. Otprilike bice ista brojka karata za vas. Sto se tice Koseva i vi nama 5 % .. ali vi ste na gubitku kako god se okrene.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 06 apr 2017, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 apr 2017, 23:48

Ko je ikad bio na sjeveru Grbavice kad je derbi, zna u čemu je problem. Izgleda da se čeka da neko umre u onoj zdenci, ne pravite od normalnog derbija Hillsborough. I ne vadite se na to čupanje stolica, čupali ste ih i vi na Koševu u 1/4 finalu kupa prije 3 godine pa niste sankcionisani smanjenjem broja karata (ne d'o Bog da podržavam to s bilo čije strane, protiv svakog sam huliganstva).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 06 apr 2017, 23:49

skoroalen je napisao/la:Ko je ikad bio na sjeveru Grbavice kad je derbi, zna u čemu je problem. Izgleda da se čeka da neko umre u onoj zdenci, ne pravite od normalnog derbija Hillsborough. I ne vadite se na to čupanje stolica, čupali ste ih i vi na Koševu u 1/4 finalu kupa prije 3 godine pa niste sankcionisani smanjenjem broja karata (ne d'o Bog da podržavam to s bilo čije strane, protiv svakog sam huliganstva).
Zato smo sankcionisani gazenjem na stadionu, te gazenjem van stadiona po ulici. Dok ste vi orgijali bez ikakvih problema, te nakon toga ispraceni kao miroljubivi gosti.

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Raonffa » 06 apr 2017, 23:49

Evander je napisao/la: Zasto da nas dodje 8000 vise?
Mi to niti ne ocekujemo.
Nama je cilj samo da i vas na Kosevu bude u istom procentu kao i nas na Grbavici. Je li posteno?

Ako mi ozbiljno zaprijetimo upravi bojkotom derbija, vidjet cemo da li ce poslusati navijace i cije su im pare draze, nase ili vasim 6000 karata.
Govorim ti u konstataciji zarade tvog kluba, treba vas doći više od 10-12-15 hiljada da bi finansijski nadomjestili nedolazak Željinih navijača.

Al' možda doduše vašima i nije bitan profit, mada iskreno sumnjam da samo zbog draži derbija dadnu nama toliko karata na Koševu.

Da se mene pita ja bih vam dao 3,5 hiljade mjesta na Koševu, to je otrpilike zdenka i pola sjevera (ugrubo rečeno), nemam ništa protiv toga. Al' je problem što vi uvijek napravite belaj na Grbavici, i ne znam kako da očekuješ da dobijete veći broj karata kada se zna kako se ponašate u zadnjim derbijima na Grbavici.

A mimo svega ovoga, vaših dosta bude na sjeveru i zapadu (i biće ih vjerovatno na istoku), i žao mi je jedino takvih ljudi koji bi došli na derbi radi utakmice, a ostanu uskraćeni za to.

Nema u našem navijačkom svijetu kulture da navijači protivničkih timova budu na metar razdaljine, nekad kad se to promjeni onda se može očekivati i veći broj navijača Sarajeva na Koševu, ili kada se Jug aBd izgradi, tada bi bilo sasvim fer da vam se dadne bar pola sjevera bez pogovora.

Koševo je druga priča, na Koševu ne postoji ni teoretska šansa da se fizički dođe u kontakt sa protivničkim navijačima zbog izgleda i pravljenja stadiona. Dobro, može se desiti kontakt na Zapadu al' tu su mahom ovi gore nabrojani ljudi koji dođu da gledaju utakmicu a ne da prave probleme zbog viška hormona.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 apr 2017, 23:53

ludilomozga je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ko je ikad bio na sjeveru Grbavice kad je derbi, zna u čemu je problem. Izgleda da se čeka da neko umre u onoj zdenci, ne pravite od normalnog derbija Hillsborough. I ne vadite se na to čupanje stolica, čupali ste ih i vi na Koševu u 1/4 finalu kupa prije 3 godine pa niste sankcionisani smanjenjem broja karata (ne d'o Bog da podržavam to s bilo čije strane, protiv svakog sam huliganstva).
Zato smo sankcionisani gazenjem na stadionu, te gazenjem van stadiona po ulici. Dok ste vi orgijali bez ikakvih problema, te nakon toga ispraceni kao miroljubivi gosti.
Gaženi smo i mi buraz na Grbavici više puta. Znam za ulet murije tad, drug mi je dobro nayebao, al to je već policijska represija. Kad smo vas zadnji put dole uzeli, zabili smo gol i odradili bakljadu a ništa među vaše navijače nije doletjelo. Nakon izjednačujućeg gola vaši počeli s gađanjem (propust u organizaciji - nije bilo ni one mreže da spriječi barem baklje da lete) i nas murija razbije nakon vraćanja 2-3 baklje i pritisne još više u zdenku iako smo i do tad bili nabijeni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 23:54

TMmanija2012 je napisao/la:Evander Zijo Blekic [emoji38] Poslije cupanja i paljenja stolica sa proslog derbija zar imate obraza traziti vise. Licno bih volio da pitara bude vise,al nemoguce je zbog sigurnosti. Otprilike bice ista brojka karata za vas. Sto se tice Koseva i vi nama 5 % .. ali vi ste na gubitku kako god se okrene.
Sjecas se kup utakmice na Kosevu kad ste polupali nemali broj stolica?
Vjerujem da si i tad negodovao isto tako.

To sto cemo biti na gubitku finansijskom, vjeruj da raju vise ne zanima. Opet ce vise biti prodatih karata, nego sto cete vi prodati sad na golubarniku.

Nama je prekipilo zbog vaseg seljackog ponasanja i samovolje. Iz godine u godinu ste unistavali derbi, koji je ostao derbi samo kad se na Kosevu igra.

Ja prvi, a evo vidim i po fb grupama vec jako puno ozbiljnih navijaca uveliko prica o ovome i razmislja na isti ovaj nacin, borit cemo se da vam se uzvrati istom mjerom.
2000 karata i vozdrica.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 23:56

Raonffa je napisao/la:
Mi to niti ne ocekujemo.

Govorim ti u konstataciji zarade tvog kluba, treba vas doći više od 10-12-15 hiljada da bi finansijski nadomjestili nedolazak Željinih navijača.

Al' možda doduše vašima i nije bitan profit, mada iskreno sumnjam da samo zbog draži derbija dadnu nama toliko karata na Koševu.

Da se mene pita ja bih vam dao 3,5 hiljade mjesta na Koševu, to je otrpilike zdenka i pola sjevera (ugrubo rečeno), nemam ništa protiv toga. Al' je problem što vi uvijek napravite belaj na Grbavici, i ne znam kako da očekuješ da dobijete veći broj karata kada se zna kako se ponašate u zadnjim derbijima na Grbavici.

A mimo svega ovoga, vaših dosta bude na sjeveru i zapadu (i biće ih vjerovatno na istoku), i žao mi je jedino takvih ljudi koji bi došli na derbi radi utakmice, a ostanu uskraćeni za to.

Nema u našem navijačkom svijetu kulture da navijači protivničkih timova budu na metar razdaljine, nekad kad se to promjeni onda se može očekivati i veći broj navijača Sarajeva na Koševu, ili kada se Jug aBd izgradi, tada bi bilo sasvim fer da vam se dadne bar pola sjevera bez pogovora.

Koševo je druga priča, na Koševu ne postoji ni teoretska šansa da se fizički dođe u kontakt sa protivničkim navijačima zbog izgleda i pravljenja stadiona. Dobro, može se desiti kontakt na Zapadu al' tu su mahom ovi gore nabrojani ljudi koji dođu da gledaju utakmicu a ne da prave probleme zbog viška hormona.
Boli nas briga za finansijski minus.
Kontas?

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 06 apr 2017, 23:58

skoroalen je napisao/la:
ludilomozga je napisao/la:
Gaženi smo i mi buraz na Grbavici više puta. Znam za ulet murije tad, drug mi je dobro nayebao, al to je već policijska represija. Kad smo vas zadnji put dole uzeli, zabili smo gol i odradili bakljadu a ništa među vaše navijače nije doletjelo. Nakon izjednačujućeg gola vaši počeli s gađanjem (propust u organizaciji - nije bilo ni one mreže da spriječi barem baklje da lete) i nas murija razbije nakon vraćanja 2-3 baklje i pritisne još više u zdenku iako smo i do tad bili nabijeni.
Dobio sam i ja iako nisam ucestvovao u tim neredima. Ali nebitno je to sto smo dobili po nosu, ni prvi ni zadnji put. Govorim ti za tu utakmicu za koju se vezete i za utakmicu proslog derbija na Grbavici. Razmisli o te dvije utakmice, pa ce ti biti jasno o cemu govorimo. :bih: :bih:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 apr 2017, 23:59

Lično volio bih to predzadnje kolo na Koševu da bude borba za titulu i da gledamo pravi derbi uz idealno vrijeme, bez kiše, pa neka navijača Željezničara dođe 13k, ako može, a ostalo da naši napune.

Priželjkujem to i ako Bog da i bit će nešto slično, vakat je :mrgreen:

Ali isto tako red bi bilo da malo više se dobija "prostora" nego inače, zbog izgradnje istoka.

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Raonffa » 06 apr 2017, 23:59

Evander je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mi to niti ne ocekujemo.

Boli nas briga za finansijski minus.
Kontas?
Boli tebe i slične tebi, sumnjam da boli Amidžu i Ken Ču.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.