Sa "babom"?Lakoste je napisao/la:Lakoste ce na zapad, kao i svaki put.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Evo ja te pozivam da sjedimo zajedno na zapadu jer ću i ja tamo.Lakoste je napisao/la:Lakoste ce na zapad, kao i svaki put.

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ti vrijedas sam sebe, pisuci postove na nivou djeteta od 10 godina.arelinho je napisao/la:Ja se neću spustiti na tvoj nivo da te uvrijedim.
Bice jos neke raje, ali cut cemo se prije tekme. Moze.arelinho je napisao/la:Evo ja te pozivam da sjedimo zajedno na zapadu jer ću i ja tamo.Lakoste je napisao/la:Lakoste ce na zapad, kao i svaki put.Svakako se znamo.
![]()

Sramke, odjavi se nekad s foruma!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Javite se, sjedit cu kod Senada.Lakoste je napisao/la:Bice jos neke raje, ali cut cemo se prije tekme. Moze.arelinho je napisao/la:Evo ja te pozivam da sjedimo zajedno na zapadu jer ću i ja tamo.Lakoste je napisao/la:Lakoste ce na zapad, kao i svaki put.Svakako se znamo.
![]()

Životni saputnik! 1921
Da ti sredim Senadovu kcerku ajzea 

Nemoj toNeandertalac je napisao/la:Sa "babom"?Lakoste je napisao/la:Lakoste ce na zapad, kao i svaki put.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Treba im citav sjever dati.Pod uslovom da prije utakmice klub potpise da ce svaku stetu platiti puta 10 .I materijal i ugradnju,iznos rasprodate tribine po punoj cijeni za sve vrijeme koje se renovira.
Razmisljao sam kao covjek i komsija najnormalnije sve dok nisam vidio one stolice pocupane.Fuj.
Nije to nesto puno para,al' posto obraz komsija?
Alergican sam na sve siledzije i klosare koji god grb nosili.
Ili 5% ili plati pa klati.
Razmisljao sam kao covjek i komsija najnormalnije sve dok nisam vidio one stolice pocupane.Fuj.

U srcu nosim te ja ! 1921
-
- Kontakt:
Naidu, je li? Ima li joj babo para?Lakoste je napisao/la:Da ti sredim Senadovu kcerku ajzea

Životni saputnik! 1921
Ne treba te vi dati citav sjever. To niko ne ocekuje. Ali nije ok dati 1000 ulaznica i reci to je to. To nije derbi.PticaSelica1921 je napisao/la:Treba im citav sjever dati.Pod uslovom da prije utakmice klub potpise da ce svaku stetu platiti puta 10 .I materijal i ugradnju,iznos rasprodate tribine po punoj cijeni za sve vrijeme koje se renovira.
![]()
I naravno da se treba nadoknaditi svaka marka stete koja se napravi. Treba se sankcionisati svaki pijedinac koji unistava tudju imovinu.
Kad se budu ulaznice za goste kupovale sa ličnom kartom onda će sve biti drugačije. Fino poslati klubu hiljadu dvije tri karata i da to klub prodaje uz prilog lične karte . Kad tako bude kao što je u Evropi kod tih utakmica visokog rizika.
Kod nas je furka paliti razbijati a kriti se poslije toga.
Polako nam se derbi pretvara u beogradski, grčki turski.
Ja bi uveo maksimalno 1000 karata za goste na bilo kojoj utakmici sve dok ne dođemo pameti.
Problem je ko će prvi imati muda da tome stane u kraj.
Kod nas je furka paliti razbijati a kriti se poslije toga.
Polako nam se derbi pretvara u beogradski, grčki turski.
Ja bi uveo maksimalno 1000 karata za goste na bilo kojoj utakmici sve dok ne dođemo pameti.
Problem je ko će prvi imati muda da tome stane u kraj.
Ma dao bi covjek svako hoce da pogleda tekmu ali kako garantovat da nece bit belaja i nas bude dosta na kosevu realno neprave nam ljudi probleme dobijemo jug i pola zapada to je skoro pola stadiona e sad jest da je Grbavica manja ali ako moze stat 15.000 daj i njima bar 3000 milje treba bit posten.
Lobotomac ako ce tebi biti lakše nije problem.shzna je napisao/la:Sramke, odjavi se nekad s foruma!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Prednost Koseva je sto imas fizicki odvojene tribine, nema mjesanja navijaca.
Mi sad ne mozemo dobiti mi ono prije sto smo dobijali, radi istoka koji je tik uz sjever.
Mislim da bi bilo bolje da nam date onaj drugi dio sjevera, koji je vas bio, do prve stative. Sa tim bi svi zadovoljni bili i garantujem da bi manje nereda bilo.
Naravno, ima uvijek debila, ali vecina raje ne dolazi da bi nesto unistavala.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Mi sad ne mozemo dobiti mi ono prije sto smo dobijali, radi istoka koji je tik uz sjever.
Mislim da bi bilo bolje da nam date onaj drugi dio sjevera, koji je vas bio, do prve stative. Sa tim bi svi zadovoljni bili i garantujem da bi manje nereda bilo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Zašto, misliš da će igrat?Raonffa je napisao/la:Nemoj toNeandertalac je napisao/la:Sa "babom"?Lakoste je napisao/la:Lakoste ce na zapad, kao i svaki put.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Do hiljadu gostujucih navijaca, to ce ubuduce biti pravilo, prvenstveno da se nebi ubuduce desavale scene koje smo vidjali na Grbavici od strane navijaca FKS a zatim tu je i komfornost domacih navijaca, to ce tako biti ma skim god da igrali, tako je odluceno ...Evander je napisao/la:Prednost Koseva je sto imas fizicki odvojene tribine, nema mjesanja navijaca.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
- Kontakt:
Taj dio vam je nemoguce dati, jer se preko zapada ulazi na Jug.Evander je napisao/la:Prednost Koseva je sto imas fizicki odvojene tribine, nema mjesanja navijaca.
Pa sto ne platite stetu koju ste nacinili na proslom derbiju? Ja mislim da i nemate vise ni pfeninga, ali na vas obraz.Evander je napisao/la:Ne treba te vi dati citav sjever. To niko ne ocekuje. Ali nije ok dati 1000 ulaznica i reci to je to. To nije derbi.PticaSelica1921 je napisao/la:Treba im citav sjever dati.Pod uslovom da prije utakmice klub potpise da ce svaku stetu platiti puta 10 .I materijal i ugradnju,iznos rasprodate tribine po punoj cijeni za sve vrijeme koje se renovira.
![]()
I naravno da se treba nadoknaditi svaka marka stete koja se napravi. Treba se sankcionisati svaki pijedinac koji unistava tudju imovinu.
Ja vam ne bih dao da dodjete, a iz jednog prostog razloga, zato sto dolazite na Grbavicu da cupate, kidate i palite kako bi nanijeli svojoj upravi troskove i kako bi ih otjerali. Nas taj dio ne zanima, ne trebaju nam vase kupljene karte koje nas tri puta skuplje dodju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.