Evo slike

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Eto te ko regal. :ODalix je napisao/la:Uzeo preko subsidesports.com/uk za svega 30 funti. Odličan kvalitet - original adidas, dobar materijal i veličina (uzeo sam XXL). Paket je stigao za 3-4 dana bez problema (živim u Češkoj). Preporučujem!![]()
Evo slike
Dobra hrana u Ceskoj.Rokoko87 je napisao/la:Eto te ko regal. :ODalix je napisao/la:Uzeo preko subsidesports.com/uk za svega 30 funti. Odličan kvalitet - original adidas, dobar materijal i veličina (uzeo sam XXL). Paket je stigao za 3-4 dana bez problema (živim u Češkoj). Preporučujem!![]()
Evo slike
I ja sad bas krenuo reci. Navalite rajaSafetSajo je napisao/la:19.99 na amazonu
ja sam skoro narucio sebi sorc za 11 eura (da kompletiramGoalgetter je napisao/la:I ja sad bas krenuo reci. Navalite rajaSafetSajo je napisao/la:19.99 na amazonu
I ja cu tako, posto dres vec imam (plavi). Bijeli mi se ne svidja.SafetSajo je napisao/la:ja sam skoro narucio sebi sorc za 11 eura (da kompletiramGoalgetter je napisao/la:I ja sad bas krenuo reci. Navalite rajaSafetSajo je napisao/la:19.99 na amazonu)
detoGoalgetter je napisao/la:
Legendrni šišmiš dres.BenjooJutub je napisao/la:Ima li ko da je visok 2 metra i da je naručio dres? Ne znam da li da uzmem XL ili L, jer ne bih da mi stoji k'o dres na Boliću kad je dao gol protiv Španije
JonSnow je napisao/la:Legendrni šišmiš dres.BenjooJutub je napisao/la:Ima li ko da je visok 2 metra i da je naručio dres? Ne znam da li da uzmem XL ili L, jer ne bih da mi stoji k'o dres na Boliću kad je dao gol protiv Španije
BenjooJutub je napisao/la:Kad skočiš ostaneš par sekundi u zraku pa onda spaneš
Priča se da Vladan Grujić još lebdi iznad Zenice.