FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
09.04.2017. od 16:30, FK Sloboda - FK Željezničar.
Utakmica za titulu juniora, nedjelja svako ko moze neka dodje red je da juniori ovo osvoje! Eto nam prilike za popravni od prosle godine protiv Drine, ovi zasluzuju 1000 ljudi na stadionu i ako ih budu imali uzeti ce pobjedu. Ako nas ne bude mogu izgubiti i onda cemo se ujedati za guzicu.
Utakmica za titulu juniora, nedjelja svako ko moze neka dodje red je da juniori ovo osvoje! Eto nam prilike za popravni od prosle godine protiv Drine, ovi zasluzuju 1000 ljudi na stadionu i ako ih budu imali uzeti ce pobjedu. Ako nas ne bude mogu izgubiti i onda cemo se ujedati za guzicu.
Ko nama cini UO,ja samo znam za Menproma i TC,citao sam i za Drlinga,Admirala ali njih nigdje ni za lijeka,koliko mogu primjetit ni Alic se vise ne oglasava u medijima?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlazi Senade, seoska varalice
... Bilo je Slobode i prije tebe bit će i poslije..... Zivo me zanima kad ce ovako ili slično saopstenje
... ili ipak nece tj. ne smije se

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Rade ljudi za dobrobit Slobode.... Nemaju se kad oglasavat....Jest da su do skora iz pastete iskakali al sad su se ono bas zadali da nas spasuharry_90 je napisao/la:Ko nama cini UO,ja samo znam za Menproma i TC,citao sam i za Drlinga,Admirala ali njih nigdje ni za lijeka,koliko mogu primjetit ni Alic se vise ne oglasava u medijima?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne sumnjam nista. Neka kazu oni sto znaju vise. Igrace sigurno ne krivim.Sariel je napisao/la:Pa evo citaj izmedju redova keboga ti dragi solinas...
Na sta mislis probisvjet? Sumnjas ?aludiras?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izveo je u tom momentu osim rovitog Stjepanovica najjaci sastav. Jedina dilema je bila Grahovac-Hairlahovic ili kako se vec zove. I naravno da su igraci krivi kad nista nisu uradili. Pristup i zalaganje u odnosu na prvu utakmicu nula bodova.
Kad smo vec kod prodaje utakmica da se zna kakav krug ljudi prica da je i finale kupa prodano mnogi bi se zapitali svasta, ali do sad nikad nsiam spominjao tu temu ovdje
Kad smo vec kod prodaje utakmica da se zna kakav krug ljudi prica da je i finale kupa prodano mnogi bi se zapitali svasta, ali do sad nikad nsiam spominjao tu temu ovdje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Probisvjet je napisao/la:Bjezi ba, sta zna Djidic! Treba pitati Fazlu.On je blizak sa NJUO i voli ih. Zato sto su iz carsije, a Azmir mu nije bio.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje su ovi koji brane sve za novu upravu da objasne ovu izjavu Djidica kako se igracima u Slobodi trenutno ne placaju nikakvi doprinosi?
To je ljudi alarmantno, a prodje ovdje na forumu ispod tepiha danas. Sirite to, dijelite po FB, pricajte ljudima kada vec ovi veliki navijaci sa kojima smo osvojili 0 trofeja pokusavaju to da cenzurisu.

DRŽAVA TUZLA!!
Znaci znas nesto haj bar na pp.suticu tita mi mrtvog necu lazem ne mogu sutit recu svimaProbisvjet je napisao/la:Ne sumnjam nista. Neka kazu oni sto znaju vise. Igrace sigurno ne krivim.Sariel je napisao/la:Pa evo citaj izmedju redova keboga ti dragi solinas...
Na sta mislis probisvjet? Sumnjas ?aludiras?

Pa **** s obzirom da smo mi evropu obezbijedili A Radnik nije (cini mi se)dodatnih 100 000 (hlupam )mozda im se cinilo primamljivo
Jedina teorija koja ima neku podlogu,ali buraz to bi nam bio prvi pehar i Husic bi usao u historiju milioner je,ono totalno mi nesvatljivo da bi prodao jedini pehar u historiji za pisljivih 100 000.Ili manje jbt odkud Radniku 100 000

Jedina teorija koja ima neku podlogu,ali buraz to bi nam bio prvi pehar i Husic bi usao u historiju milioner je,ono totalno mi nesvatljivo da bi prodao jedini pehar u historiji za pisljivih 100 000.Ili manje jbt odkud Radniku 100 000

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
E vala finale kupa i prodaja je stvarno mit.od price do price.od kineske kladionice do torbe s kesom .al bez konkretnih dokaza.ultrasstyle_tz je napisao/la:izveo je u tom momentu osim rovitog Stjepanovica najjaci sastav. Jedina dilema je bila Grahovac-Hairlahovic ili kako se vec zove. I naravno da su igraci krivi kad nista nisu uradili. Pristup i zalaganje u odnosu na prvu utakmicu nula bodova.

I isu pricali o 100k nego o vise...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
puno puno viseSariel je napisao/la:E vala finale kupa i prodaja je stvarno mit.od price do price.od kineske kladionice do torbe s kesom .al bez konkretnih dokaza.ultrasstyle_tz je napisao/la:izveo je u tom momentu osim rovitog Stjepanovica najjaci sastav. Jedina dilema je bila Grahovac-Hairlahovic ili kako se vec zove. I naravno da su igraci krivi kad nista nisu uradili. Pristup i zalaganje u odnosu na prvu utakmicu nula bodova.
Kad smo vec kod prodaje utakmica da se zna kakav krug ljudi prica da je i finale kupa prodano mnogi bi se zapitali svasta, ali do sad nikad nsiam spominjao tu temu ovdjedaj ba.
I isu pricali o 100k nego o vise...

al kad mi ovce u sve vjerujemo pa nam stadion ne bude ni pun na finalu kupa jer je jbg prodano, pa pola ljudi govori necu ni ic u Bijeljinu na revans vidis da je prodano i ne treba nam bolje. Da smo bogdom sta od tog prodali pa se iscupali ko klub

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Prodali finale kupa
Prodali protiv Drine
Prodali Sarajevu
Naredjeno da Zrinjski mora osvojiti titulu
Srbski klub mora u Europu i prosle a i ove godine (samo sto se Krupa i Radnik nisu dogovorili ko ce ici pa su juce x odigrali, da je slucajno Radnik pobjedio svi bi pisali "znao sam ja, namjesteno, kupljeno, prodano je to" i sl.)
Trener pogrijesi pri postavci - prodao
Igraci imaju los dan - prodali
Samo u BiH

Prodali protiv Drine
Prodali Sarajevu
Naredjeno da Zrinjski mora osvojiti titulu
Srbski klub mora u Europu i prosle a i ove godine (samo sto se Krupa i Radnik nisu dogovorili ko ce ici pa su juce x odigrali, da je slucajno Radnik pobjedio svi bi pisali "znao sam ja, namjesteno, kupljeno, prodano je to" i sl.)
Trener pogrijesi pri postavci - prodao
Igraci imaju los dan - prodali
Samo u BiH

Nad tobom sunce najljepše sja
...prodali Zrinjskom finale, prodali Slaviji finale. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zbog tih sranja u proslosti nikad se necemo rijesit price o prodaji kad se kiksa
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Ode nama pet igraca za mjesec dana. Jel malo?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pa naravno legendo iduci mjesec je kraj sezone...
hehehe pa o tom se uveliko nagadja prica.. kako hoces... ordagic,stjepanovic,veseli,merzic,efe...
elem.. svasta je bilo isvasta se radilo zhato je i kljucna stvar u vezi transparentnosti...
**** vise sve neke tajne lafo...kurca graha
samo muljatorima i godi rad u mutnom
hehehe pa o tom se uveliko nagadja prica.. kako hoces... ordagic,stjepanovic,veseli,merzic,efe...
elem.. svasta je bilo isvasta se radilo zhato je i kljucna stvar u vezi transparentnosti...
**** vise sve neke tajne lafo...kurca graha
samo muljatorima i godi rad u mutnom
A sta pisem ja..cijelo vrijeme....pinoglavi je napisao/la:Zbog tih sranja u proslosti nikad se necemo rijesit price o prodaji kad se kiksa
Transparentnost...izvjestaj finansijski.....
Dokle god nema toga bice prazne tribine(raja ne vjeruje nikom),i bice ove price rekla kazala.
A glas onih koji pricaju te stvari bice poput cunamija.
"Modra boja,na bijelome platnu,
suska se suska naveliko.-
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja predlazem da mi svi slobodasi uzmemao-platimo jednog psihologa da nas lijeci ovisnosti. Bar da budemo rahat i da nas ne kupuju titule.
Da on ovdje drzi seanse, a mi na nekoj vrsti odvikavanja.
Evo ja cu poceti ovako.
**** Ordagu, Efea i sve dobre igrace. Ne mogu nam ime ukrasti!
Nas ne kupuju titule, i kad gubis i kada gubis ja cu reci sampion!
Zivio Macak, zivio Azmir, Sabovici oni su nasa dika.
Ne javljajte mi za stream ni ako budemo evropu igrali. Na odvikavanju sam. Samo sportsko plivanje i preplivavanje Panonike!
Ima li sezonska za Panoniku?
Da on ovdje drzi seanse, a mi na nekoj vrsti odvikavanja.
Evo ja cu poceti ovako.
**** Ordagu, Efea i sve dobre igrace. Ne mogu nam ime ukrasti!

Nas ne kupuju titule, i kad gubis i kada gubis ja cu reci sampion!

Zivio Macak, zivio Azmir, Sabovici oni su nasa dika.

Ne javljajte mi za stream ni ako budemo evropu igrali. Na odvikavanju sam. Samo sportsko plivanje i preplivavanje Panonike!

Ima li sezonska za Panoniku?
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 apr 2017, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.