Kako to zrinjski fino laganini

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa ne, to naravno niko ne spominje, to apsolutno nije bitno...Virtu4l je napisao/la:Strašno je šta rade, posebno nakon prošle utakmice u Mostaru i penala za Zrinjski.Raonffa je napisao/la:Al' ovo je poruka svima u klubu, još jače i još bolje do kraja u inat svima
Baka ce im napustiti Grbavicu ako bude imao sudjenje kao Sloboda nek toga budu svjesni, on je to vec jednom uradio u ovoj ligi.Sariel je napisao/la:Kad imas svoje ljude u savezu ha ja..
Kako to zrinjski fino laganini
Ne znam zasto mu se uzima za zlo. Covjek, jednostavno, nije vidio. Ostatak utakmice je odradio vrhunski. Takoreci, bez greske. Sto se nase lige tice, to je presedan.. Istina, ostetio nas je za penal, ali desi se i najboljima. Savez, definitivno, bez milosti. Pa i Kolini se znalo desiti da ne dosudi cist penal, pa sta?Medikament je napisao/la:znao sam da će suspendovati valjića nakon što nije svirao očigledan penal nad markovićem
Hvala! Vidim ima izvjestaj od 10min, da pogledam sta znaju dva iduca protivnika.Virtu4l je napisao/la:https://www.youtube.com/user/manijacibajoker90 je napisao/la:Kako se zove onaj Zeljkanov yt kanal gdje bude izvjestaj s tekme?
Nemoj biti naivan!joker90 je napisao/la:Hvala! Vidim ima izvjestaj od 10min, da pogledam sta znaju dva iduca protivnika.Virtu4l je napisao/la:https://www.youtube.com/user/manijacibajoker90 je napisao/la:Kako se zove onaj Zeljkanov yt kanal gdje bude izvjestaj s tekme?
Krema bh fudbala, vjeruj mi !joker90 je napisao/la:Hvala! Vidim ima izvjestaj od 10min, da pogledam sta znaju dva iduca protivnika.Virtu4l je napisao/la:https://www.youtube.com/user/manijacibajoker90 je napisao/la:Kako se zove onaj Zeljkanov yt kanal gdje bude izvjestaj s tekme?
Zato sto je davno bilo. Je li vam to poslijednju put da nas dobiste?Lakoste je napisao/la:Zbog cega je ovaj 1921.tv izbrisao sa svog kanala onu najavu derbija kad smo vas digli na Grbavici 1-2![]()
![]()
![]()
Nije, uzeli su nas još jednom poslije toga na Hasetovom turniru.Eisenbahner1921 je napisao/la:Zato sto je davno bilo. Je li vam to poslijednju put da nas dobiste?Lakoste je napisao/la:Zbog cega je ovaj 1921.tv izbrisao sa svog kanala onu najavu derbija kad smo vas digli na Grbavici 1-2![]()
![]()
![]()
Dok god vi budete Tanova prcija. Dakle, zauvijek.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko kaze da zeljo nema GS. Do kad ste potpisali ugovor?
Gdje su vam milioni?Lakoste je napisao/la:Kako je bio jak klip, tanovi milioneri protiv sirotinje sa grbavice tako nesto.![]()
![]()
![]()
![]()
Da li dobijate povrat novca u slucaju neuspjehaEisenbahner1921 je napisao/la:Dok god vi budete Tanova prcija. Dakle, zauvijek.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko kaze da zeljo nema GS. Do kad ste potpisali ugovor?
Dobijamo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Da li dobijate povrat novca u slucaju neuspjehaEisenbahner1921 je napisao/la:Dok god vi budete Tanova prcija. Dakle, zauvijek.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko kaze da zeljo nema GS. Do kad ste potpisali ugovor?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.