FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreća, uzeše se tri bobe
Ali vjerujem da smo recimo dobili Radnik, da bi u Tz išli na X, a ovako su tri bobe bile pod moranjem...

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Iznenadila me Sloboda. Imaju bolji vezni red, a mi im uzeli sredinu, Cala je puno bolji trener od Jagodica. I ovaj put smo igrali muski za razliku od proslog, to je to. Sto se tice predstave, tanka je ona bila realnoMortemHz je napisao/la:Jesi se iznenadio jucerasnjom predstavompasica je napisao/la:Ma moze 7 ljami izaci dobar je termin, Zrinjski vazda odigra nesto na Kosevu pa ce valjda biti i dobra tekma, vrijeme izgleda na ce nas posluziti. 7 ljami ne bi trebao biti problem. Ako se ovi iz kluba malo trznu mogli bi cenera izvesti hladno.

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi im sinoc iznijeli gomilu ideja o marketinskoj akciji koju mogu odraditi i genijalci se dosjete ovoga...

Nema sta, ocekujem 25 milja u nedjelju.

Nema sta, ocekujem 25 milja u nedjelju.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
A lazes HAHAHAHAHA. A dobro, oni se vode tim ovo je proslo prije 10 godina proci ce i sada hahahahaha.
UPRAVA NAPOLJE!
Sta ima,moj Hilmo dobri...hilmo je napisao/la:Pa gdje si ti jadan ne bio, nema te ko trofeja u Tuzliamypitar je napisao/la:Samo da pozdravim Pitarluk.
Ma tu sam ja pratim,al od prosle sezone i onih desavanja u klubu,mi se nešto nakupilo,bilo mi bez veze da bilo sta komentarisem...jucerasnja pobjeda u Tuzli me bas obradovala,a vidim I vecinu stare raje,pa reko da vas, ako nista pozdravim...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je sa Andusicem? Jel bio na klupi juce?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brato kao lav je bio, bukvalno kad izade iz kaveza. Klupa majka, nece taj vise proci pored nargile.moj uzor-S.G je napisao/la:Kakav je bio Lelic

Vidi se da mu je stalo do grba. Ali ja svakako nemam ocekivanja sto se tice njeg pa sta god da uradi ima plus.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se da ima slifa u njemu, sada nam je potrebna sirina vise nego ikad. Pogotovo zbog tankog Crnkica u zadnje vrijeme.
ZZ
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Nadam se da ima slifa u njemu, sada nam je potrebna sirina vise nego ikad. Pogotovo zbog tankog Crnkica u zadnje vrijeme.
Nista Crnka, ja bih ga na klupu. Nek se dohavza malo. Stavio kapitena na lijevo krilo. Ako ne oplodi onu motiku Barica nek se sam ispise.

Hebib desno, lažni kapiten lijevo, Saida na cenera! Ovako probati protiv Zrinjskog, ako je Said dostupan. Crnkić je kriminalan, radije bih Anđušića ili Lelića gledao po krilu, nego njegovo peljanje lopte.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce mijenjat Crnkica mada bih volio iskreno. Vezni red treba pojacat definitivno, nesto kao u TuzliSarajlijica1946 je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Nadam se da ima slifa u njemu, sada nam je potrebna sirina vise nego ikad. Pogotovo zbog tankog Crnkica u zadnje vrijeme.
Nista Crnka, ja bih ga na klupu. Nek se dohavza malo. Stavio kapitena na lijevo krilo. Ako ne oplodi onu motiku Barica nek se sam ispise.

ZZ
- Burberry46
- Kontakt:
Očekujem pobjedu i dobru posjetu, samo zajedničkom podrškom možemo dosta toga
Svi na Koševo! Sarajevo je u borbi za trofeje
Svi na Koševo! Sarajevo je u borbi za trofeje
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
..........Pavlovic.......
Hodzic......Novakovic......Mihojevic.....Ivetic..
..................Rustemovic.........Kovacevic
.........Hebib..........Saric.......Duljevic
.......Ahmet.....

Hodzic......Novakovic......Mihojevic.....Ivetic..
..................Rustemovic.........Kovacevic
.........Hebib..........Saric.......Duljevic
.......Ahmet.....

almir bekic junior, odmah ga dovesti!

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kada je protiv Radnika bilo 5,5 uz. TV prenos, bice 7-8 protiv ZrinjskogMortemHz je napisao/la:Da hoce biti jedno 7 ljami, sad ce ovo brzo proletiti a Sarajevo nas treba.
Ja mislim da uz malo truda bi moglo biti oko 12/15 milja
jos ako bi Krupa uzela bod
ma idemo mi na prvo mjesto u nedelju

jos ako bi Krupa uzela bod

ma idemo mi na prvo mjesto u nedelju

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Šta kažu, handri ga polen 

Kakvu širinumoj uzor-S.G je napisao/la:Nadam se da ima slifa u njemu, sada nam je potrebna sirina vise nego ikad. Pogotovo zbog tankog Crnkica u zadnje vrijeme.

SRETAN BROJ - 1725
Zašto sada Ziljkića pojedini kvazinovinari ne dovode u konteks sa reprezentacijom
Tako brzo promijeniše mišljenje.

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, Armija1987, badboy, Beli98, Google Adsense [Bot], Hrasno15, HyperOS, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, riki46, Shategabri, TefalTava i 172 gosta.