FK Radnički Lukavac

hrubesch
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la hrubesch » 05 apr 2017, 23:36

Ja nigdje ne cuh nacelnika da je obeco iste pare iako Radnicki ispadne. Mislim da njega sport zanima kao i stranackog mu kolegu, Jasmina Imamovica.I još nesto; ako mislite da ce neko igrati za sitnu lovu i boriti se za prvo mjesto, varate se.I u ll ligi sjever moraš imati macane koji će donjeti prevagu, ali zato im moras dati i dobru platu.Nazalost, mi smo sve blizi i blizi ll ligi sjever.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 06 apr 2017, 00:29

U 2. Ligi FBiH smo imali sastav koji bi se sada borio za titulu trenutno u 1. Ligi FBiH, ni sudijske lakrdije sa nepostojećim faulima, ofsajdima i isključenjima nam nisu mogli ništa. Lugi, Giga, Migi, Juka, Šuba, Truma, Toma, Dino, Jare, Redža, Mirnes, ufff.... A i sada ako ispadnemo, Salih Delić je predsjednik NSTK, a znamo svi koliko nas taj voli.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

hajmoradnicki
Kontakt:

Post Postao/la hajmoradnicki » 06 apr 2017, 10:44

Cetvrti gol...nakon centarsuta lopta pada u petercu Rikinom na noge...ali on ne zeli da je izbaci nego pokusava da dribla...igrac mu uzima loptu i suta u gol...tada i Rikin sutne igraca ali posto je pao gol sudija ne svira penal i ne daje crveni jer je tada sve zavrseno...uglavnom Riko dobro zaradjuje...vec je dvije utakmice prodao...

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 06 apr 2017, 12:34

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: jest to dijete baksuz :crazy: :crazy: :crazy:
Samo Sioux 1989

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 06 apr 2017, 14:19

Ne znam jesu li nam mogli poslati službena lica iz daljeg.Stolac, Bihac, Široki, Mostar . Troškovi preko 2500km.Kad je bal, nek je maskenbal. Ma mi smo miljenici saveza.

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 06 apr 2017, 15:46

Iraola, lijepo je prisjetiti te ekipe.U pravu si kad kazes da bi se borili za prvo mjesto.Bila je to top ekipa.Kad se samo sjetim Tinje (tri crvena, a mi njima tri komada), Malesica 2:2 (Mujino maslo) i mozda vrhunac protiv Priluka u Zivinicama (protiv ekipe, sudija, saveza, Saliha na tribini)itd.Ali, opet kazem, ako mislis imati top ekipu i biti nadmocan kao mi te sezone, moras top ekipu i top platiti i plus imati jaku i sposobnu upravu, kao sto smo je imali.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 06 apr 2017, 16:05

BROJ1 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
hrubesch je napisao/la:Budzet jest bio 80 hiljada, kad smo ulazili. A raspitaj se koliko je jos para dato iz dzepa, da bi bili prvi. Salih Delic je bio predsjednik NS TK, a mi smo se borili sa Mramorom. U Tinji nam istjera tri igraca, a mi njima tri komada.Ulagalo se i te kako, zato smo imali na kraju 18 bodova razlike.Stvorili smo prijatelje u ligi, a ranije su nas svuda dočekivali na noz.Sto se tice nacelnika i obecanja za budzet, ok, ali ipak tu nema stopostotnih sigurnosti. Jedan novi detalj.Nadjena je plastika kao hedija u Njemackoj, ali opstina nije spremna da plati sleper,2000€.
Naravno da je iz dzepa izletilo ali isto tako smo , kao sto kazes " stvorili prijatelje" a to je nepotrebno u situaciji kada se ne boris za ulazak u visi rang i kada pare prije svega trosis na infrastrukturu. Onda nema mazanje nikoga. Plus ovih 194 K trenutno nije zadnja cifra. Fabrika sode placa prevoz ima jos tu neke sice sa strane , plus akcije koji bi Siouxi mogli organizovati ,,, Pogledajte Tekstilac iz Dervente sta rade i kako su ljudi organizovani za plastikaru. Zar mislite da mi ono ne mozemo uciniti na istu foru? Svi znamo kakvi su uslovi u RS i da njihovi klubovi u prvoj ligi rs prezivljavaju sa 100 K godisnje. To za sto pricas za plastikaru nemam pojma ali brate kod nacelnika se ne ide tako sto ces reci ej treba nam sleper...bez projekta bez icega , bez plana ikakvog , a na kraju krajeva nasoj upravi je cilj opstanak u ovoj kaljuzi posto po to...tako da ocekujem da u ovoj polusezoni potrosimo vecinu para od budzeta predvidjenog za 2017 godinu kao sto je i onaj navijac Sarajeva potrosio prosle sezone pa su nam djeca igrala jesenas za kiflu.
https://radioderventa.com/kampanja-kvad ... -1-200-m2/ evo kako rade u Derventi,,,,Pricaju stariji a vidio sam i slika , 70 i neke derbiji Tekstilac-Radnicki za ulazak u republicku....Sportski pozdrav iz Dervente3....Klub svijetl tradicije zasluzuje bolje....Kod nas se kaljuzalo u ligama gdje na gostovanja ides sa topografskom kartom i geometrom, dok nisu došli ljudi koji vole sport i imaju pare, ozbiljni ljudi, privrednici, teren je uvijek bio solidan, sredila se tribinica ko bombonica 500 pokrivenih stolica, sada se ide na pomocni teren da sve selekcije mogu da treniraju i po meni je ovo vrh, mada pojedini najavljuju i premijer ligu al da bi se igralo u Derventi još 2500 stolica, plus reflektori i ostale prostorije i ako odigras godinu i ispadnes, ostanu dugovi....Vjerujem u ovu ekipu ljudi koja vodi klub
Svaka cast, prava stvar. Doduse kod vas je uvijek bilo privrednika i privatnika tako da vjerujem da ce te brzo biti jaki u svojoj ligi ako ne i najjaci. Zavidim vam na ovoj akciji.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 06 apr 2017, 16:09

@Anamneko
Ajde sto si iskompleksiran pa nazivas nekoga ovde seljakom, to mi i nije cudo jer onda i mi trebamo ocekivati da nas tako zovu bas zbog takvih kao sto si ti. Ako ti ne kontas kako je to moguci napredak ispadanjem u nizi barem nemoj vrijedjati druge okolo. Radnicki moze samo uspjeti ako se svi na opstini udruze zajedno a takvi kao ti sigurno ne doprinose tome. Pogotov to sto akcenat dajes na Puracic a zanimljivo je to da taj isti Puracic prava carsija za razliku od Lukavca i nekada je Lukavac bio pod opstinom Puracic za tvoju informaciju. Taj tvoj stav o nasoj livadi( 20 godina los teren i nije do terena)dovoljno govori da nemas pojma o cemu pricas i ti si kao i sve nase uprava veca sisa vece pare dobijas, barem tako izgleda danasnje stanje u Radnickom. Takodjer isto tako mislim da se ni Mesija ne bi nagledao na onoj livadi. A ako ti i dalje nije jasno kako to nizi rang moze unaprijedit klub uz pravo vodjenje istog onda pogledaj Bosnu(v) i sta su sve ljudi uradili dok su bili par sezona out iz ove kaljuze. Znam da je to sitno ali makar nesto je uradjeno a do tada za sve nase uprave Radnickog ce farbati ograde biti kapitalni projekat kluba naravno bez placanje radne snage jer to Siouxi odradjuju.
@Brigada
Nekima nije dovoljno ni nacrtat tako da ne vrijedi pokusavati objasniti.
@hrubesch
Nacelnik je to rekao novim clanovima uprave kod njega na sastanku nekada tamo u januaru kada im je predlozio ono sto sam vec pisao i da ce TADA ostaviti taj isti novac i ako ispadnemo u nizi rang. Naravno nasa nova uprava, koja je inace puna kesha, hladno odbila jer je sramota ispasti dok su oni na "vlasti". Ja sam se sokirao kad sam to cuo.
@Iraola
Mi se pod hitno trebamo prestati ponasati tako da je u svima drugima problem samo kod nas med i mlijeko. Protiv saveza, ti sam kao klub ne mozes , tako da je ta borba je vec na startu izgubljena, Mi trebamo osigurati ono najvaznije za razvitak kluba a poslije cemo pljuvati sve okolo to je barem najlakse.

Sto se tice akcije zvana "Sleper" evo od mene 200 Km ali samo ako u slucaju ne postavlanja iste na Josik da imam pravo uzeti sebi desetak kvadrata pa da makar svoj hodnik oblozim. :)

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 06 apr 2017, 16:34

:roll: :crazy: :geek: :geek: eto haj nek ti sve znas i nek si naj pametniji.Usput :guz: :guz: :guz: za puracic i :guz: :guz: :guz: za sve novokomponovane lukavcane od92. na ovamo.
Samo Sioux 1989

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 06 apr 2017, 17:20

Anamneko je napisao/la::roll: :crazy: :geek: :geek: eto haj nek ti sve znas i nek si naj pametniji.Usput :guz: :guz: :guz: za puracic i :guz: :guz: :guz: za sve novokomponovane lukavcane od92. na ovamo.
Daleko od toga da sam najpametniji a da budem iskren ne smatram se ni srednje pametan ali citajuci ovakve postove ,tvog tipa ,uvrede na racun ljudi sto su nekada zivjeli na selu , da sam onda ako nista taj jjjjeebeniiiii prosjek. I sam se ponekad zapitam sto uopste pisem ovde ali jednostavno ne mogu prestati pisati ovde jer me nerviraju ljudi koji govore/pisu kao ti. Zivis u Lukavcu od prije te famozne 92' a i dalje ne znas da ne znas da se "naj pametnije" pise sastavljeno. Svi smo mi seljaci u Lukavcu , neko je dosao sa sela za vrijeme rata ili postratni period , nekom su roditelji sa sela dok pojedinim djedovi naselili Lukavac.Mozda desetak porodica u Lukavcu da se moze pohvaliti da su tu od doba Austrougarske vladavine. Onda care moj, dzaba ti to sve , to tvoje zivljenje u Lukavcu <92', ako tako razmisljas i pises ovde o drugima jer biti seljak( karakterna osobina) moze biti onaj koji citav zivot zivi u gradu. Nego ti meni reci hocemo li kupiti utakmicu ovu protiv Gorazda i koliko ce to kostati nas Radnicki ?

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 06 apr 2017, 17:58

Sad znam da nista ne znam.Nema veze.Idemo dalje.Makar se pise.Ja svoje ti svoje.Sto se gorazda tice nema tu kupovine.Prvo para nema a mi nikada nismo ni znali kupiti utakmicu.Biti ce muka i patnja kao i uvijek.
Samo Sioux 1989

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 06 apr 2017, 18:00

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: Anamneko, dana/u 06 apr 2017, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sioux 1989

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 06 apr 2017, 19:08

Anamneko je napisao/la:Zaboravi reci da je moj djed 35.doselio u lukavac.
Ne mrzim ja ljude koji su se naselili ali mrzim ono sto su napravili od lukavca.Seljaka mozes maknuti sa sela ali selo iz njega nikad.Vise ni kafu ne pijem vani jer svugdje cujes hukile govor i galamu.
Samo Sioux 1989

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 07 apr 2017, 22:43

U gracanici fix 2...
Samo Sioux 1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 08 apr 2017, 17:36

2-1 za Radnicki, opet Salihovic. 10ak min do kraja

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 08 apr 2017, 19:54

Vrijeme je da milenko razguli.
Samo Sioux 1989

Edo0909
Kontakt:

Post Postao/la Edo0909 » 08 apr 2017, 20:16

Danas se pokazalo da smo mnogo bolji bez Kuduzovica. Dautovic danas bolji od svih stopera koji su do sad nastupali. Mirnes svjetska klasa. Veoma bitna 3 boda.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 08 apr 2017, 20:48

Ti si haman pjan totalno..popij jednu...kad se probudis shvati da je dautovic naj gori stoper u istoriji josika danas je imao 10 dodira sa loptom i 9 puta je bilo van svake pameti..momak je 4.stoper u ekipi i nije on kriv sto se trener apsolutno pogubio jer ovu postavu danas ni zuhra bajrina nebi izvela..
Samo Sioux 1989

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 08 apr 2017, 21:00

nastavljamo borbu za opstanak. goražde bolje u 1 poluvremenu. na kraju ipak sretno slavimo 3 boda.penal nam poslao dragi bog kroz lošu reakciju protivnika.opet primamo gol glavom . loši smo u odbrambenom skoku. konfuzija u odbrani npr. golman doda dautu ovaj mu vrati lošu loptu i umalo gol.da me ne razume pogrešno , kako je do sada igrao igrač br . 3 i daut nije ništa lošiji.a naš je. puno poprečnih lopti koje su ljudi presijecali od iskusnog stjepanovića , i od plakala.koji je loš skroz . golman kad treba uhvatiti loptu na prsa on boksa loše , na šut , sreća tip loše šutne. igre nikakve. nabijanje , samo nek nije kod mene.nijednu akciju nismo kako treba odigrali . nijedan bek domaći nije prešao centar da pomogne napadu . poslije naših kornera goražde puno brže pravilo kontru . npr. njihova 10 imala je priliku pred kraj utakmice , sreća jak šut preko gola lijevom nogom. imali smo stativu od udovičića , sam pred golmanom , bolja šansa od penala.ali on je ipak samo bek.almis u kontri pravi faul za žuti karton. igrače nam hvataju grčevi jednog po jednog.nespremni. puno stvari za analizu i popravke.volio bi da poslije utakmice samo napišem bravo , i da se greške smanje.

mislim da ovo nije najbolja postava našeg tima.osim toga trener treba poraditi na motivaciji , jer ni borbenost definitivno nije na nivou . meni lično sve je puno bolje izgledalo u prijateljskim utakmicama.mislio sam milenko će to poredat dobro.

osvrnuo bi se na komentare , ovdje izgleda svako svog hvali tj. pokušava drugog da ospori da bi nekom svom napravio mjesto. teren je mjerilo. ko više pokaže . ja bi volio da pročepi ko bilo , da počne uz mirnesa davat golove.

pisao sam već o mutnim igrama . prodaja-puštanje bodova . eto danas gračanica - čapljina i orašje - sloga. dokaz moje priče. nije sve igra i kvalitet na terenu. pa ti sad igraj i bori se.

naprijed radničkiiii

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 08 apr 2017, 21:06

Eh sta ti to rece..de ponovi.
Samo Sioux 1989

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.