FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 12:40

ha vjerovatno nikakve..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 12:41

Pinoglavi,Komunista Franto....neko da mi objasni.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 apr 2017, 12:53

Sariel je napisao/la:a nemoj bogati ako mozes ikako preskoci to medju nama bar vrijedjanje...
jel neko procitao vjernog navijaca tekst na tz.ba? vlado na tapetu.. :mrgreen:

a za pare cemo lako,daj meni i ne sekiraj se :o :rol:
Nalupo je dosta stvari a isto tako je pogodio sa dosta stvari. Na Grbavicu smo isli rastereceno i nismo imali sta izgubiti (izjava Jagodica prije te utakmice) na jesen kad smo bod uzeli i kad je Zec fulao pobjedu pred kraj utakmice. Ispade izjave prije tekme dobijaju i gube utakmice.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 13:01

ono sto je ocigledno da je "spotlajt" na treneru...
cinjenica je da zna pretjerat u izjavama, a poslje... to mi nikako ne sjeda...
bolje suti i radi. ebemga pa ako prodje dobro i jest,ako ne, manje ce municije bit za kontriranje...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 13:06

juniori opet prvi na tabeli sa 61 bodom bog te mazo :lol:
:thumbup:

uz omjer: 20:1:3
u 24 odigrane..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 apr 2017, 14:02

Pricao sam sa Zilkicem danas..Sto se tiče Evrope"dont dream dreams"....U to ni oni ne vjeruju.... malo je spomenuo i Jagodica....Ni njemu nista nije bilo jasno sa onim silnim tumbanjem igrača...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 06 apr 2017, 14:11

solinas je napisao/la:Pinoglavi,Komunista Franto....neko da mi objasni.....
Nemam pojma o tome, ali zašto ne pitaš Azmira Husica?On je tvrdio da su mu nudili da privatizuje Slobodu, ali to on nije htio. Mozda on zna kako bi tekla procedura?
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2017, 14:48

solinas je napisao/la:
Sariel je napisao/la:pa oni oni hehehe
mislim da ne bandacimo unaprijed i bezveze raspravljamo o necemu sto nije jos fakat...
al teoretski sbb kbb, okk nikad nece bit moj klub, i nikad je ne bi mogao poistovjetit sa slobodom.to nije to...
ja ne znam kako to ljudima
plasticnije objasnit...
tako ni kosarku ne pratim, iako su fino organizirani,to nije dita i gotovo..
Ali se pretstavljaju kao Dita i na pressu drze njihove pehare.Paradoks.A Tuzlaci bleje i gledaju.

Pinoglavi dje si pic.ketino nisi mi odgovorio.
Sta meni kao investitoru garantuje trenutni statut.
Ima li ijedan pametnjakovic da mi odgovori.
Zelim uloziti 5 miliona .Koja su moja prava i obaveze statutom.
kakav statut ba, kad vecina nece statut.
Faraon opet dobi izbore izmedju ostalog i na prici "sloboda je gradska i uvijek ce biti, stadion gradski i uvijek ce biti" i jbg raji ta prica godi- covjek razvalio na izborima.

eh sad sto ta raja sto razvali na izborima ne ide na Tusanj to nas malo je.e

nego mene druge dvije stvari nerviraju: prvo ni "seljaci" ni "carsijaneri" ne napravise klub klubom, i kod Azmira je to ocigledno bilo blize gasenju nego stabilnom klubu i bio je trenutni uspjeh.

i drugo manje se kukalo i bolje raspolozenje je bilo onomad kad ispadosmo iz lige. Sad vjerujem da cemo zavrsiti 5., sto ce biti jedan od nasih boljih plasmana i rezultatski uspjesnijih sezona. Covjek bi rekao Real Madrid pa nam neobicno 5.zavrsili , a ono to nam je nakon 3.mjesta i finala kupa jel 09. ili 10. i 2.mjesta i finala kupa prosle godine haman pa treci najbolji plasman u Premijer ligi u zadnjih 10-12 godina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2017, 14:51

Ne budite smijesni, nije on dobio izbore jer nekom godi njegova prica vec jer zna finte. Za 15 godina vladavine je naucio sve fazone. On ima iza sebe penzionere koji najvise izlaze na izbore i zaokruze njega jer samo njega i znaju, ima uhljebljene stotine familija u ovih 13-14 firmi koje SDP kontrolise i ima najvise botova i zato i dobija. On izadje na izbore i zna da ce ih dobiti jer je sve organizovao fino za tih 15 godina bas kao i onaj Vucic u Srbiji sto je uradio ove izbore.

Mnogi od vas se i ne sjecaju kakav je sport bio u Tuzli i da je Tuzla imala premijerligasa u drzavi od 20 miliona ljudi, imala uvijek dobre kosarkase, tenisere, boksere, rukometase. Tuzla je imala najboljek kosarkasa Jugoslavije, najbolju rukometasicu Jugoslavije i najbolju kosarkasicu Jugoslavije.
Vi poredite uspjehe ove na tabeli dok bagra vlada bez da uzmete periode prije toga. Sta sada treba biti zadovoljan sto u drzavi od 3-4 normalna grada mi ne mozemo biti u vrhu u bar jednom sportu i to pravdati rezultatima iz vremena prije Azmira kao da su oni necemu relevantni. Podanicki mentalitet i to ono bas podanicki u picku materinu, otisao u minus.
Da se ova gradska vlast promijeni i dodje neko koga je briga za sport i ko bi nasao kompromise pokazalo bi se da se moze daleko bolje od tih sredina tabela i to ne samo u fudbalu. Ali eto Jasmin vas je toliko izebao da vi vise i ne vjerujete da mozete biti bolji od ebenog Radnika iz Bijeljine, Radnik nam pojam organizovanosti. Ko ono ma gdje ces protiv Radnika, jaki su oni.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2017, 15:08

ultrasstyle_tz je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Sariel je napisao/la:pa oni oni hehehe
mislim da ne bandacimo unaprijed i bezveze raspravljamo o necemu sto nije jos fakat...
al teoretski sbb kbb, okk nikad nece bit moj klub, i nikad je ne bi mogao poistovjetit sa slobodom.to nije to...
ja ne znam kako to ljudima
plasticnije objasnit...
tako ni kosarku ne pratim, iako su fino organizirani,to nije dita i gotovo..
Ali se pretstavljaju kao Dita i na pressu drze njihove pehare.Paradoks.A Tuzlaci bleje i gledaju.

Pinoglavi dje si pic.ketino nisi mi odgovorio.
Sta meni kao investitoru garantuje trenutni statut.
Ima li ijedan pametnjakovic da mi odgovori.
Zelim uloziti 5 miliona .Koja su moja prava i obaveze statutom.
kakav statut ba, kad vecina nece statut.
Faraon opet dobi izbore izmedju ostalog i na prici "sloboda je gradska i uvijek ce biti, stadion gradski i uvijek ce biti" i jbg raji ta prica godi- covjek razvalio na izborima.

eh sad sto ta raja sto razvali na izborima ne ide na Tusanj to nas malo je.e

nego mene druge dvije stvari nerviraju: prvo ni "seljaci" ni "carsijaneri" ne napravise klub klubom, i kod Azmira je to ocigledno bilo blize gasenju nego stabilnom klubu i bio je trenutni uspjeh.

i drugo manje se kukalo i bolje raspolozenje je bilo onomad kad ispadosmo iz lige. Sad vjerujem da cemo zavrsiti 5., sto ce biti jedan od nasih boljih plasmana i rezultatski uspjesnijih sezona. Covjek bi rekao Real Madrid pa nam neobicno 5.zavrsili , a ono to nam je nakon 3.mjesta i finala kupa jel 09. ili 10. i 2.mjesta i finala kupa prosle godine haman pa treci najbolji plasman u Premijer ligi u zadnjih 10-12 godina
Covjek bi rekao da igramo u Rumunskoj ligi pa eto peto mjesto bi bilo kao uspjeh.
Tuzla je treci grad u drzavi koji se busa u prsa velikim glavicem. Valjda nam je mjesto onda bar medju cetiri.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 apr 2017, 15:16

Volim ovo naglasiti, pa i vise puta ponoviti ako treba; NEVJEROVATNO JE KAKAV ŠLJAM HODA OVIM GRADOM!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
075

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 15:34

TzBulevar87 je napisao/la:Volim ovo naglasiti, pa i vise puta ponoviti ako treba; NEVJEROVATNO JE KAKAV ŠLJAM HODA OVIM GRADOM!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ti si uvjek ovdje bio pozitivan,a i u stvarnosti vedar si momak i pozitivan.Sta je sada sa tobom. :)

Ultra brate kako moze razvaliti izbore kada je izlaznost ispod 50 posto ...
Znaci nije on razvalio nego smo mi pasivni manjina vlada vecinom.
To kazem pod pretpostavkom da ipak ima vise koji razmisljaju slicno i dosta im je svega ali eto ne glasaju.To je neki njihov nacin borbe isti sam bio ali glasacu i znam za koga sigurno necu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2017, 15:59

E' zivi bili pa nekada saznali sta je u pitanju jucerasnje utakmice, rokada na terenu i svega sto ide uz to... Cuce se uskoro, ima ih koji ce progovoriti.
Ja vise ne idem dok su ovi u upravi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2017, 16:24

Probisvjet je napisao/la:E' zivi bili pa nekada saznali sta je u pitanju jucerasnje utakmice, rokada na terenu i svega sto ide uz to... Cuce se uskoro, ima ih koji ce progovoriti.
Ja vise ne idem dok su ovi u upravi!
Ko ce ba progovoriti i gdje, ljudi koji vode klub nam se pisaju u usta zajedno sa faraonom.....nije valjda prodata tekma :o .......
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 apr 2017, 16:33

tuzlak1987 je napisao/la:Ne budite smijesni, nije on dobio izbore jer nekom godi njegova prica vec jer zna finte. Za 15 godina vladavine je naucio sve fazone. On ima iza sebe penzionere koji najvise izlaze na izbore i zaokruze njega jer samo njega i znaju, ima uhljebljene stotine familija u ovih 13-14 firmi koje SDP kontrolise i ima najvise botova i zato i dobija. On izadje na izbore i zna da ce ih dobiti jer je sve organizovao fino za tih 15 godina bas kao i onaj Vucic u Srbiji sto je uradio ove izbore.

Mnogi od vas se i ne sjecaju kakav je sport bio u Tuzli i da je Tuzla imala premijerligasa u drzavi od 20 miliona ljudi, imala uvijek dobre kosarkase, tenisere, boksere, rukometase. Tuzla je imala najboljek kosarkasa Jugoslavije, najbolju rukometasicu Jugoslavije i najbolju kosarkasicu Jugoslavije.
Vi poredite uspjehe ove na tabeli dok bagra vlada bez da uzmete periode prije toga. Sta sada treba biti zadovoljan sto u drzavi od 3-4 normalna grada mi ne mozemo biti u vrhu u bar jednom sportu i to pravdati rezultatima iz vremena prije Azmira kao da su oni necemu relevantni. Podanicki mentalitet i to ono bas podanicki u picku materinu, otisao u minus.
Da se ova gradska vlast promijeni i dodje neko koga je briga za sport i ko bi nasao kompromise pokazalo bi se da se moze daleko bolje od tih sredina tabela i to ne samo u fudbalu. Ali eto Jasmin vas je toliko izebao da vi vise i ne vjerujete da mozete biti bolji od ebenog Radnika iz Bijeljine, Radnik nam pojam organizovanosti. Ko ono ma gdje ces protiv Radnika, jaki su oni.
Znaciiiiiii :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 17:08

Jebmga ovako necemo na dobro izac svakako.
Znaci sta je.izlaz? Privatizacija? Ajde onda gurat privatizaciju.
Mijenjanje statuta? Mijenjaj i statut.
Jebmga ko radi taj i grijesi i u putu ispravlja greske.
Ne godi covjek? Mijenjaj i njeg.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2017, 17:15

Evo hejteri, ko kaze da nas gradonacelnik ne podrzava sport.
🔴⚫️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 17:24

A je bat nacelnika nece on igrat.
Ako i efeta tjeraju/hoce da ide ,ko i svi svejedno, kakvu onda to vlado ekipu slaze za naredni period.ti slazes a ljudi bjeze.ko koga tu ba?
**** majku imal iko iskren u tom klubu da kaze koju otvoreno?pa nije omerta je bem joj pleme :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 apr 2017, 17:39

Šehović, koji nam je sudio prvu utakmicu finala kupa prošle godine protiv Radnika, nam opet sudi utakmicu protiv Radnika.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 apr 2017, 17:55

Bas me zanima sastav Slobode naredne sezone.

Jer na kraju sezone sigurno odlaze Ordagic,Veseli,Stjepanovic,Subic,Efendic,Lazevski itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.