osjetis li taj mlaz po sebi, popiskio sam te ko istok grbavice..obilato s pjenom gratis

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...Sarajlijica1946 je napisao/la:
A kako da razlikujem kad nisam bio dole nikad. Meni je to sve isto.![]()
Kazu posvadao se sa Petrovicem.
Neandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...Sarajlijica1946 je napisao/la:
A kako da razlikujem kad nisam bio dole nikad. Meni je to sve isto.![]()
Kazu posvadao se sa Petrovicem.
U srceNeandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...
Sta treba za liccnu onu sa 16 godina. Mozda me puste sa njom.Virtu4l je napisao/la:U srceNeandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...
eh nije svako ko neandertalko daj obiso bosnu uzduz i poprijeko, doduse mozda mu je osto jos neistrazeni kraj oko sokolac netaSarajlijica1946 je napisao/la:Sta treba za liccnu onu sa 16 godina. Mozda me puste sa njom.Virtu4l je napisao/la:U srceNeandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...
.Istok ti je napravio SDA, a sam stadion prije toga komunjare...Nabijem i tebe i onog krmka ćelavog na ražanj....Neandertalac je napisao/la:Kone kupile jednu tekmu i zaboravili na sve probleme. Šuplja glava, duva Bakijaš, zviždi
Šabane jedan što ne pišeš to kad dresirani vrijeđa jel lobotomac jedan ?Merhaba je napisao/la:Tema je prepucavanje , a ne vrijedjanje sabaneGangEvil je napisao/la:Istok ti je napravio SDA, a sam stadion prije toga komunjare...Nabijem i tebe i onog krmka ćelavog na ražanj....Neandertalac je napisao/la:Kone kupile jednu tekmu i zaboravili na sve probleme. Šuplja glava, duva Bakijaš, zviždi
Covjek spominjao zenu jednom forumašu..Merhaba je napisao/la:Selam Alejk , nisam vidio da je ikome spominjao majku ili bilo koga iz familije, ako jeste i za njega isto vazi
Maca ocito da to nisam vidio ni primjetio sto ne znaci da on to nije rekao. U svakom slucaju i za njega vazi da je ovo tema za prepucavanje , a ne za psovanje i vrijedanje.Realno mogu ja tebi reci da si debil i ti meni odgovorit da sam debilcina to mi je nekako "ok" , ali spominjanje i vrijedanje majki , zena , sestri itd. mi jesamirr je napisao/la:Covjek spominjao zenu jednom forumašu..Merhaba je napisao/la:Selam Alejk , nisam vidio da je ikome spominjao majku ili bilo koga iz familije, ako jeste i za njega isto vazi
Sto vam ne igra spoj Barzalji i Bonuci.Neandertalac je napisao/la:Bravo za moderaciju.![]()
Solomonsko rješenje
+1Merhaba je napisao/la:
Maca ocito da to nisam vidio ni primjetio sto ne znaci da on to nije rekao. U svakom slucaju i za njega vazi da je ovo tema za prepucavanje , a ne za psovanje i vrijedanje.Realno mogu ja tebi reci da si debil i ti meni odgovorit da sam debilcina to mi je nekako "ok" , ali spominjanje i vrijedanje majki , zena , sestri itd. mi je
Haj ba inteligentni solinašu navedi koliko ste trofeja osvojili i u kojem takmičenju, te koliko imate odigranih utakmica u Evropi....dotadSariel je napisao/la:to su lepi mali mišOvi mekinjaši s fosfornim brkovima sto usljed svoje nemoci i nejaci u kontrasukanju i zajebanciji ,pribjegavaju vuglarnim metodama prepucavanja i vrijedjanja...koje su obicno vise tragicne negoli komicne jer govore o njima kao nejakim i neinteligentnim stvorovima ,koji nisu u stanju da se na adekvatan nacin izbore za svoje mjesto pod forumskim suncem!
beeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.