PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sada je problem ako neko pošteno pobjedi, a nedaj Bože jos ako navijači poraženog kluba čestitaju na pobjedi, odmah se radi o ulizivanju, uvlačenju i tako to. Nekima je krivo što im se ne može čestitati na zasluženo osvojenom bodu/bodovima pa pukoše od muke.
Ognjen Valjic pokazao zasto mu UEFA vjeruje 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Znas koliko nas boli sto nam ne cestitate.. Iskreno vam govorim, zdravlja mi.. Al' ****...kaladze je napisao/la:Sada je problem ako neko pošteno pobjedi, a nedaj Bože jos ako navijači poraženog kluba čestitaju na pobjedi, odmah se radi o ulizivanju, uvlačenju i tako to. Nekima je krivo što im se ne može čestitati na zasluženo osvojenom bodu/bodovima pa pukoše od muke.
Životni saputnik! 1921
Konačno je poderana skupina antitalenata sisatog kamiondžije! Sad slobodno zovite punca, "izgidoste"!

DJE S talenAt, kolki ste talenti da te morali od skupine antitalenata uzet po ekipe da bi na nesto liciliGangEvil je napisao/la:Konačno je poderana skupina antitalenata sisatog kamiondžije! Sad slobodno zovite punca, "izgidoste"!

Hahaha, dobra ovaGangEvil je napisao/la:Konačno je poderana skupina antitalenata sisatog kamiondžije! Sad slobodno zovite punca, "izgidoste"!

Sloboda strasna ekipa, dva puta su uspjeli pogledati prema golu, a i sudija ih je pokrao...
Mesanovic k'o balerina pada na utakmicama, pa ne moze svaki put penal moj Mesanovicu...
Idemo sada jedan X na Lavoru i da predjemo na tron, a onda kud koji mili moji...
Pa mi imali igrače svemirski brod i osvojili sve što se treba osvojiti.Sariel je napisao/la:DJE S talenAt, kolki ste talenti da te morali od skupine antitalenata uzet po ekipe da bi na nesto liciliGangEvil je napisao/la:Konačno je poderana skupina antitalenata sisatog kamiondžije! Sad slobodno zovite punca, "izgidoste"!
![]()
Vi imali igrače svemirski brod i niste osvojili ništa.
Srezali nam budžet.
Srezali vam budžet.
Mi doveli vaša 2 igrača od top 5.
Vi našeg nijednog.
Rezultat svega 0:2.
Vama će biti uspjeh kad uzmete našeg bilo kojeg anitalenta, trofej manje više.
Pa da...nepostojeći indirekt u 5-oj min....Zeba nedosudjeni žuti karton u 25-oj min.....Ruka Zebe za 2:0.....Faul Muse za 4:2....Baš su pokradeni što jest jestEgzircir je napisao/la:Hahaha, dobra ovaGangEvil je napisao/la:Konačno je poderana skupina antitalenata sisatog kamiondžije! Sad slobodno zovite punca, "izgidoste"!
![]()
Sloboda strasna ekipa, dva puta su uspjeli pogledati prema golu,...a i sudija ih je pokrao
Mesanovic k'o balerina pada na utakmicama, pa ne moze svaki put penal moj Mesanovicu...
Idemo sada jedan X na Lavoru i da predjemo na tron, a onda kud koji mili moji...
kreno od kulina bana jebte...istorija plbih..GangEvil je napisao/la: Pa mi imali igrače svemirski brod i osvojili sve što se treba osvojiti.
Vi imali igrače svemirski brod i niste osvojili ništa.
Srezali nam budžet.
Srezali vam budžet.
Mi doveli vaša 2 igrača od top 5.
Vi našeg nijednog.
Rezultat svega 0:2.
Vama će biti uspjeh kad uzmete našeg bilo kojeg anitalenta, trofej manje više.
a prije toga 3:0?

nemoj vasih antitalenata bogati, ispali bi iz lige instant..

- Neandertalac
- Kontakt:
Prodani 1946 i Kmetovi Tuzla razmjenjuju emotivne poruke podrške na Pl Prepucavanjima. 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
vidim nesto se oglasava i najveci internet huligan medju plavcima, onaj sto obicno za vrijeme utakmica dominira forumum

bog i batina za ove internet huliganePost je postao/la Neandertalac, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Prodani 1946 i Kmetovi Tuzla razmjenjuju emotivne poruke podrške na Pl Prepucavanjima.
Da se prisjetimo, reakcije navijaca nakon sramno dosudenog penala. Iz svlacionice bukvalno.
Vaso Miskin Crni na aparatima!Neandertalac je napisao/la:Prodani 1946 i Kmetovi Tuzla razmjenjuju emotivne poruke podrške na Pl Prepucavanjima.
Sarajlijica picic lize supcic madjarski na njihovoj temiSarajlijica1946 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Prodani 1946 i Kmetovi Tuzla razmjenjuju emotivne poruke podrške na Pl Prepucavanjima.
Da se prisjetimo, reakcije navijaca nakon sramno dosudenog penala. Iz svlacionice bukvalno.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
evo ga oborio rekord za ovu godinuGangEvil je napisao/la:Vaso Miskin Crni na aparatima!Neandertalac je napisao/la:Prodani 1946 i Kmetovi Tuzla razmjenjuju emotivne poruke podrške na Pl Prepucavanjima.

zadnji post nakon pobejde nad vitezom home naravno

Sljedeci ce biti nakon sto vas izbacimo do godine u drugu ligu istok gdje vam je i mjesto...Sariel je napisao/la:evo ga oborio rekord za ovu godinuGangEvil je napisao/la:Vaso Miskin Crni na aparatima!Neandertalac je napisao/la:Prodani 1946 i Kmetovi Tuzla razmjenjuju emotivne poruke podrške na Pl Prepucavanjima.![]()
zadnji post nakon pobejde nad vitezom home naravno![]()
e sarajlice ima i ona ne tako davna...Zeljo92 je napisao/la: Sarajlijica picic lize supcic madjarski na njihovoj temi
vi pijeteee ponekad i duvate,svi ste vi obicni klosariii kao i mi

i spešl za gangeš ivilčićA, beeeeeeee

Kad si to iz štale pobjego?Sariel je napisao/la:e sarajlice ima i ona ne tako davna...Zeljo92 je napisao/la: Sarajlijica picic lize supcic madjarski na njihovoj temi
vi pijeteee ponekad i duvate,svi ste vi obicni klosariii kao i mi![]()
i spešl za gangeš ivilčićA, beeeeeeee![]()

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
vidi ovog nejakog podizaca skrotuma ilitiga mosnjica...
imal sta ljudino dole ,morel se laznut?
imal sta ljudino dole ,morel se laznut?

neŠ ti ba nikog izbacit,ti si obicni miŠ mekinjaŠ,koji iz rupice izviri surlicom,samo kad se oseti sigurno...GangEvil je napisao/la:
Sljedeci ce biti nakon sto vas izbacimo do godine u drugu ligu istok gdje vam je i mjesto...
beeeeee klosaru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.