koje ovacije na pocetku tekme Stevi Nikolicu,zasluzio je to babo ,najbolji detalj meca uz ono yebavanje Crnovu kad je ulazio na teren pri kraju tekme
od igraca najvise su me odusevili graovac i katanec, koja osovina u obrani covjece,doktorski odradeno..sto ne mogu reci za onog barica,koji je plivo i koji je propuh u obrani ,neznam kakav je bio onaj colic ali sumnjam da moze bit gori od ovoga ..od bilbije i tomica sam svakako vise ocekivo,posebno od bilbije koji se vuko u zadnjih 30 metara gola ko prebijena macka,njegovi zadnji pasovi prema mesanovicu su nedostajali definitivno ,neznam sta je s tomicem bilo zasto je izaso..todorovic je letio ono je po meni cist prekrsaj i trebo je svirati ,nije penal jer je vani ali trebo je svirati ono vise nego ono nad mesanovicem..inace u tekmu su usli bojazljivo i ukoceno,nadam se da ovo zeljino defanzivno ne odluci prvaka jer oni ce gore jurisati na pobjedu i to ce ja msm bit odluka o prvaku..fino je raje bilo unatoc kisi koja je pocela oko 70 min ,ljudi su ostali jos 20 min i bodrili unatoc da nije bila neka tekma ..