FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 05 apr 2017, 23:45

wobly92 je napisao/la:I oni šabani sa sjevera Peri psuju i ženu i sve redom, kakav IQ, yebo te konj kakvi mentoli dolaze na utakmice.
Isto i "neki" momak na zapadu.
"**** ti Pero roditelje", Pero ga gleda, i logično svi ispadamo isti u Perinim očima.

A Pero se ne raduje kod golova, pridje polako pozdravi Sarića, Hebibovića i ide dalje.
A Pero da je najgori borio se kao lav za ovaj klub i ja mu to nikad zaboravit neću.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 apr 2017, 23:46

pinoglavi je napisao/la:Kada bi promjenili staut po tvojim licnim zeljama i preferencijama, mozes mi navesti stvari koje bi bile moguce tada uraditi a koje nisu moguce sa ovim statutom
Naci investitora koji ce ulagati novac,u klub,a ne pozajmiti 20 000,a upisati 80....za pocetak samo....dalje i ne moramo.....jednim potezom bi eliminisali pitanje pozajmica koje su nas uvalile u pola postojeceg duga.....Omogucili bi ljudima da transparentno i po zakonu,ko god zeli,ulozi novac u klub,a ne da kao sto macak hoce,dadne pare,da vidimo voli li klub....cuj da dam nekom pare....a on da se pita i raspolaze....Mogli bi pozvati upravu i predsjednika na odgovornost pred zakonom....a ne da uvale klub u dug milion,i plus traze pola miliona pozajmice nazad...i tako...te gluposti...
Nema potrebe vise da se raspravljamo,nisi mi ni na pitanje odgovorio,kazes da se moze posteno i bez para,ja ti kazem gdje su ti ljudi 20 godina...sutis...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 05 apr 2017, 23:50

Nzm je li istina, al evo sad mi javise da je todorovic uspio ustopati jednu loptu i nabaciti je u 16...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2017, 23:52

Placat stolicu u skupstini je ok i to treba. Sto se pozajmica tice vec sam napisao da treba postenje, rad i sposobnost u upravi a onda ti nije bitan statut i to je kurcevaca od price. A beze i pisem, samo nastavi, preskocit cu ubuduce
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 apr 2017, 23:57

boomerang5 je napisao/la:Nzm je li istina, al evo sad mi javise da je todorovic uspio ustopati jednu loptu i nabaciti je u 16...
Idi u svasta povjerujes...
najjace je bilo ono na kraju, lik sam nigdje nikog oko njega i ima tri opcije, da je glavom udari prema golu, da je primi i derne prema golu, da se namjesti i da je volejom sutne prema golu, on bira cak 4. opciju a to je nekakav udarac glavom prema jedanaestercu :shock: :opaopa: :bow:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 00:08

pinoglavi je napisao/la:Placat stolicu u skupstini je ok i to treba. Sto se pozajmica tice vec sam napisao da treba postenje, rad i sposobnost u upravi a onda ti nije bitan statut i to je kurcevaca od price. A beze i pisem, samo nastavi, preskocit cu ubuduce
Pa otkud ti znas je li postenje u upravi....bas podnose izvjestaj redovno,i ovi sada i oni prije njih....Je li bilo tog postenja u proteklih 20 godina....posto imamo dug milionski,nesto nisam siguran....
Ti meni,nama svima,pa i sebi samom govoris sta bi trebalo....eto ja budala pa ne znam da je potrebno malo postenja....jasta je nego potrebno inace ne bi bili gdje smo sada....u dugovima do guse,i bez i jednog trofeja u sto godina....
Rad,sposobnost,postenje....Sposobnost ostati bez najboljeg strijelca PL ,sposobnost ne moci isposlovati transfer na ljeto,pokusati uzeti 400 000,plus transfer,znaci duplo...Covjek koji bi sigurno zabio 5,6 golova jos,jer je bio u formi,vodeci strijelac lige......i tako osakatiti ekipu...
Upravu si ti,bezveze je ovo....Vi imate neki svoj paralelni svijet,u kojem se statut ne smije mijenjati.....nedaj boze da ne bude klub svih nas....pa makar u zadnjoj ligi.....**** trofeje i sve,samo neka je sviju nas....Cuj treba postenja.......Pa eto ja ga ne vidim jarane......
Uzivajte eto,jedini argument koji imate,je treba dati upravi povjerenje,....kao da nismo vec dvije decenije,pa nas j e b o ko stigo.....
Uzivajte eto u klubu svih nas..Preskociti ces jer nemas ni jedan valjan argument za to sto govoris.....imam dokaze...20 GODINA JAVASLUKA I LOPOVLUKA:....i sada ti mene ubjedjues da je ovaj drugaciji,...ono,vjerovat im na rjec.......Zadnji post na forumu.....Uzivajte

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 apr 2017, 00:15

Nigdje nisam povezao ovu upravu sa sposobnosti, radom i postenjem, to si ti negdje umislio kako bi mogao napisati post u prazno.
Preskacem ubuduce, zivio.
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 apr 2017, 00:17

FK Olimpik je trofejniji od nas... Tacno nama je sudjeno da nikada nista ne osvojimo, a imalo smo toliko prilika...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 00:18

pinoglavi je napisao/la:Nigdje nisam povezao ovu upravu sa sposobnosti, radom i postenjem, to si ti negdje umislio kako bi mogao napisati post u prazno.
Izvjestaj gdje koja marka ide nije ni Azmir podnosio i to nije slucajno a ako se zapitas zbog cega shvatiti ces. Nadam se. Rjesavanjem dugova se stice postenje takodjer. Preskacem ubuduce, zivio.
Pa evo prosvjetli mene neznalicu....
Imam 5 miliona maraka i hocu da investiram u FK Sloboda....sta meni trenutni statut garantuje,koja prava,i na koji nacin mogu da ulozim kao investitor :?:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 00:26

solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nigdje nisam povezao ovu upravu sa sposobnosti, radom i postenjem, to si ti negdje umislio kako bi mogao napisati post u prazno.
Izvjestaj gdje koja marka ide nije ni Azmir podnosio i to nije slucajno a ako se zapitas zbog cega shvatiti ces. Nadam se. Rjesavanjem dugova se stice postenje takodjer. Preskacem ubuduce, zivio.
Pa evo prosvjetli mene neznalicu....
Imam 5 miliona maraka i hocu da investiram u FK Sloboda....sta meni trenutni statut garantuje,koja prava,i na koji nacin mogu da ulozim kao investitor :?:
Momce,kako da ulozim u klub,sta mi garantuje trenutni statut :?: :?: :?:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 06 apr 2017, 00:31

wtf :crazy: sad gledam pregled i zapade mi za oko... je li moguce da je hladno 10 metara blize izveden slobodnjak :O

slika
the host gif

slika
image hosting

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 00:34

Ma nemas ti pojma jarane,glumis nesto,fola preskociti ces....Pitam te konkretno da argumentujes stav koji branis.....
Samo dzaba u prazno hlupate....Eto vam Senadova prcija uzivajte

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 apr 2017, 00:41

boomerang5 je napisao/la:wtf :crazy: sad gledam pregled i zapade mi za oko... je li moguce da je hladno 10 metara blize izveden slobodnjak :O

slika
the host gif

slika
image hosting
:o dobro si ovo primjetio... toliko o profesionalnosti sudija i sudjenju...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2017, 07:15

Samo privatizacija!
Ko ima pare neka kupi, pa neka brine za svoje. Ovako za tudje nece niko,samo da izvuce korist za sebe.
NJUO ne lici ni nasta. Jagodic samo prica sto oni zele, a u ono sto govori ne vjeruje ni on sam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 06 apr 2017, 07:42

Doima mi se ovdje da se sve gleda crno\bijelo, a ovdje je sve duboko sivo. Niko se posljednjih mjeseci ne pravi da je sve u redu, ali neki su odlucili da i dalje podrzavaju klub, sto je sasvim legitimna odluka. Bio sam zabrinut tada, prije mjesec kao i sada jer volim klub i fudbal.Sto se tice jucerasnje utakmice, tacno je da smo odigrali loše, ali zar to znači da nas sudija moze pokrasti na nasem stadionu. Losa igra nije opravdanje za kradju. A dobro je Vlado izjavio da su igraci pitara imali sigurnoat iza ledja i da su neki klubovi u podredjenom polozaju. Poraz kao poraz, nije drama. Posjeta je na nivou proslogodisnje i ne vidim načina da se to promijeni. Podjele koje su uslijedile u septembru tome nisu doprinjele. I dalje sam misljenja da treba jos jace podrzavati Vladu i igrace jer su oni trenutno Sloboda. Inače mozemo, kako je neko rekao, kljuc u bravu i tada ce svi mudri filozofi u gradu i tribinama biti namireni. Kao i politicki vojnici ovdje na forumu i sendvic botovi. Do subote i nove utakmice.
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 07:52

Kolko para toliko muzike..
Koliko volje toliko i runjarahmanovih :urnebes: kuknjava
Bice to sve ok..

Nedoatatakznajnja nemoj bogati o sudiji.pa jesmol opucali po golu brate jos kod kuce? Tuga jebte.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 apr 2017, 08:01

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Da li je neko zna sta se to desilo ispred sjevera danas na poluvremenu, zasto su svi izasli van?
Doslo je par likova sa sjevera na zapada pa sam cuo da su valjda neke Horde tu bile pa ih neko pretukao, mada ne znam da li se to desilo na poluvremenu, u toku prvog poluvremena ili prije utakmice...
Bilo je nekih hapšenja ispred zgrade (ona zgrada na L kod stadiona) poslije prvog poluvremena. Došla je specijalna policija i blokirala ulicu Meše Selimovića . . .

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 06 apr 2017, 08:02

Sariel je napisao/la:Kolko para toliko muzike..
Koliko volje toliko i runjarahmanovih :urnebes: kuknjava
Bice to sve ok..

Nedoatatakznajnja nemoj bogati o sudiji.pa jesmol opucali po golu brate jos kod kuce? Tuga jebte.
Jesmo, ono pred kraj kada su izblokirali :) Rekao sam da smo lose igrali i to stoji, ali to nije opravdanje za onako lose sudjenje i vala ne zelim da sutim. Hocemo li mi ikada imati navlakusu od strane sudija, mozda moje dijete dozivi :)
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2017, 09:10

Imali smo i losije sudjenje od ovoga i to cesto kada je prosla uprava bila pa se pobjedjivalo i pucalo po golu po 20-30 puta u jednoj utakmici.

Sve je to do nedostatka kvaliteta, nemamo par dobrih igraca, a ostali svi imaju teske mane pa i ovaj mali Zilkic kojeg ste nahvalili ima slabu fizicku konstituciju. Kada krene na igraca koji zna da se gradi nema nikakve sanse da izvede uspjesan dribling ili ga protrci. Ali su neki u njemu nasli zamjenu za Zebu i Ordagica.
Ordagica koji je zbog Vladinih zamisli jucer odigrao najgoru utakmicu od kada je u Slobodi..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 09:34

dok god ima nade i dok god ima bodova u igri treba igrat i nadat se...****.
al je normalno da se sa svakim porazom i nezadovoljstvo rasti...
milism gdje je logika gubis i dobrila si.. :(
i za publiku na tribinama, publiku je lako rastjerat, par losih tekmi i gudbaj carli odose ljudi gledat reala juventusa, to je tako ****...
al je vrlo tesko pridobit vratit i ostavit na trEbini.
to je uzajaman odnos, publike i ekipe pa i uprave..koliko das toliko mos i ocekivat nazad...
bice standardnih bolesnika, to je fakat, bez obzira na sve...al stim brojkama nema napretka...
na upravi je pa i na ekipi zajedno sa strucnim stabom, da pridobiju povjerenje publike i da je vrate,a to je dugotrajan proces...
za sudije,ti dok god nemas svoje ljude u savezu koji ce branit tvoje interese, nemas se cemu ni nadat...
idemo dalje, glave gore drugovi, valja nama jedni s drugima :mrgreen: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ZaBoljuSlobodu i 15 gostiju.