pinoglavi je napisao/la:Placat stolicu u skupstini je ok i to treba. Sto se pozajmica tice vec sam napisao da treba postenje, rad i sposobnost u upravi a onda ti nije bitan statut i to je kurcevaca od price. A beze i pisem, samo nastavi, preskocit cu ubuduce
Pa otkud ti znas je li postenje u upravi....bas podnose izvjestaj redovno,i ovi sada i oni prije njih....Je li bilo tog postenja u proteklih 20 godina....posto imamo dug milionski,nesto nisam siguran....
Ti meni,nama svima,pa i sebi samom govoris sta bi trebalo....eto ja budala pa ne znam da je potrebno malo postenja....jasta je nego potrebno inace ne bi bili gdje smo sada....u dugovima do guse,i bez i jednog trofeja u sto godina....
Rad,sposobnost,postenje....Sposobnost ostati bez najboljeg strijelca PL ,sposobnost ne moci isposlovati transfer na ljeto,pokusati uzeti 400 000,plus transfer,znaci duplo...Covjek koji bi sigurno zabio 5,6 golova jos,jer je bio u formi,vodeci strijelac lige......i tako osakatiti ekipu...
Upravu si ti,bezveze je ovo....Vi imate neki svoj paralelni svijet,u kojem se statut ne smije mijenjati.....nedaj boze da ne bude klub svih nas....pa makar u zadnjoj ligi.....**** trofeje i sve,samo neka je sviju nas....Cuj treba postenja.......Pa eto ja ga ne vidim jarane......
Uzivajte eto,jedini argument koji imate,je treba dati upravi povjerenje,....kao da nismo vec dvije decenije,pa nas j e b o ko stigo.....
Uzivajte eto u klubu svih nas..Preskociti ces jer nemas ni jedan valjan argument za to sto govoris.....imam dokaze...20 GODINA JAVASLUKA I LOPOVLUKA:....i sada ti mene ubjedjues da je ovaj drugaciji,...ono,vjerovat im na rjec.......Zadnji post na forumu.....Uzivajte