isteko mu je ugovor prosle godine..volontira kod nasgruezi je napisao/la:Do kad duljevic ima ugovor i ima li klazulu u ugovoru?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SVI U MOSTAR
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
rustem jednim potezom rijesio utakmicu 

Nikad mi u nasoj ligi necmo sjever napuniti ko cep...jednostavno jer nas nema treba biti realan..jedino se nekad jedva napuni i eu..tekmam kad neko dode da valja,onda pola ljudi dode na sjever radi manje cjena karata..itd... Eto ako nisam upravu,nek neko postavi sliku ili klip iz lige nase kad je sjevjer bio pun ko sibica..Nazalost ali tako je..Kad mi krcat sjevjer ne mozemo protiv zelje imati...sta onda pricati za druge tekme...ado-hz je napisao/la:Sta uraditi da se napuni sjever kao onda prije par godina protiv Borca kad je bila ona super koreografija???![]()
![]()
Kod nas je trend da se sa sjevera odlazi na istok ili zapad sa nekih 23, 24 godine najkasnije. Jednostavno, nemamo tu ultra kulturu.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Mirno spavajte, pljuvanje prestati neće!pitic je napisao/la:Ovi standardni ako ne budu pljuvali morat će džematlije preuzeti njihovu ulogu da nastavimo ovim tempom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Kod nas je trend da se sa sjevera odlazi na istok ili zapad sa nekih 23, 24 godine najkasnije. Jednostavno, nemamo tu ultra kulturu.
Ko nametnu taj trend

do 30te taman
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
zeneBordomen je napisao/la:Evander je napisao/la:Kod nas je trend da se sa sjevera odlazi na istok ili zapad sa nekih 23, 24 godine najkasnije. Jednostavno, nemamo tu ultra kulturu.
Ko nametnu taj trend![]()

Vidi se na njemu da je bio mahmuran al opet to je pussy smoke za njega. Bled jezirajo plivajo
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Vidi se na njemu da je bio mahmuran al opet to je pussy smoke za njega. Bled jezirajo plivajo

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ZBIJMO REDOVE BORDO DŽEMATU! 

U nedjelju, u 19.00 h protiv Mađara. Odlično.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Silkoni je napisao/la:
Nikad mi u nasoj ligi necmo sjever napuniti ko cep...jednostavno jer nas nema treba biti realan..jedino se nekad jedva napuni i eu..tekmam kad neko dode da valja,onda pola ljudi dode na sjever radi manje cjena karata..itd... Eto ako nisam upravu,nek neko postavi sliku ili klip iz lige nase kad je sjevjer bio pun ko sibica..Nazalost ali tako je..Kad mi krcat sjevjer ne mozemo protiv zelje imati...sta onda pricati za druge tekme...ado-hz je napisao/la:Sta uraditi da se napuni sjever kao onda prije par godina protiv Borca kad je bila ona super koreografija???![]()
![]()
Nisam ni ja mislio da bude pun sjever kao sibica jer znam da to u derbiju ne moze biti iz vise razloga, al zasto ne moze biti barem ovako. Nije ovo bilo prije 50god pa da niko vise nije ziv od ovih ljudi....u cemu je problem pitam se da se ovo ne moze ponoviti u nedelju?????
Ocm kod mene Hrustemović ne samo da destrukciju vrši, već daje i tačne pasove i zabija golove.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gledaj što Široki raskova Mađare!Derdiyok je napisao/la:Ocm kod mene Hrustemović ne samo da destrukciju vrši, već daje i tačne pasove i zabija golove.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ubi ih ko stignejoker90 je napisao/la:
Gledaj što Široki raskova Mađare!

® GONGASHI POWERHOUSE ®
TobeYarabi je napisao/la:isteko mu je ugovor prosle godine..volontira kod nasgruezi je napisao/la:Do kad duljevic ima ugovor i ima li klazulu u ugovoru?

U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
-
- Kontakt:
Rustem u opste nema toliko losih poteza, vise ima Saric npr.al je on na forumu bengalski tigar. Rustem je jedan fin momak, sportista. Isto ko I hebib. Mada hebib zna popit koju 

UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, JavierBosnia, Lavcina, napoleon72, Samba71, Vanja8 i 44 gosta.