FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 05 apr 2017, 23:36

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 05 apr 2017, 23:38

Lakoste je napisao/la:Bice u rosteru protiv Zrinjskog. Da li s klupe ili u prvih 11 ne znam.
Buraz, popusti ziv bio. Na ovaj nacin samo stvaras kontra efekat i ispadas smijesan. Niko ovdje nema da ne voli Saida, ali ti ljude tjeras da Saida pominju u negativnom kontekstu, vise nego sto bi inace.
Evo, ja ti garantujem da nece biti u pocetnih 11 ni protiv Zrinjskog ni protiv Zeljeznicara.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 apr 2017, 23:38

Išibat Mađare i dovesti filozofe na 1 poziciju. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 apr 2017, 23:39

Ako dobijemo stadiokradice otvoreno se upustamo u trku za titulu. Ako odigramo nerijeseno time najvecu prednost dajemo malim plavim a u slucaju poraza mislim da cemo se morat zadovoljit sa trecim mjestom.

APELUJEM na ove iz kluba da udare marketinski blickrig i privuku raju na stadion u nedjelju!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 apr 2017, 23:42

FrancescoTotti je napisao/la:Ako dobijemo stadiokradice otvoreno se upustamo u trku za titulu. Ako odigramo nerijeseno time najvecu prednost dajemo malim plavim a u slucaju poraza mislim da cemo se morat zadovoljit sa trecim mjestom.

APELUJEM na ove iz kluba da udare marketinski blickrig i privuku raju na stadion u nedjelju!!!
recimo nešto slično ovome, al mnogo bolje da se uradi...

btw, nije se ovo odavno čulo na Koševu. Moćno je zvučalo.. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 apr 2017, 23:45

Evander je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Bice u rosteru protiv Zrinjskog. Da li s klupe ili u prvih 11 ne znam.
Buraz, popusti ziv bio. Na ovaj nacin samo stvaras kontra efekat i ispadas smijesan. Niko ovdje nema da ne voli Saida, ali ti ljude tjeras da Saida pominju u negativnom kontekstu, vise nego sto bi inace.
Evo, ja ti garantujem da nece biti u pocetnih 11 ni protiv Zrinjskog ni protiv Zeljeznicara.
A koji ti je qurac, frajer iznad me pitao hoce li biti u ekipi i ja mu samo odgovorio. Stvarno si nevjerovatan

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 apr 2017, 23:46

Zagor je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ako dobijemo stadiokradice otvoreno se upustamo u trku za titulu. Ako odigramo nerijeseno time najvecu prednost dajemo malim plavim a u slucaju poraza mislim da cemo se morat zadovoljit sa trecim mjestom.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow: :bow:

Ovo je navijanje, a ne one pjesme sa strofama i refrenima!
1946~

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 apr 2017, 23:47

Lakoste je napisao/la:
Evander je napisao/la:
A koji ti je qurac, frajer iznad me pitao hoce li biti u ekipi i ja mu samo odgovorio. Stvarno si nevjerovatan
Daboda Said zaigrao obje tekme i po tri gola zavalio, a ti nam dosao ovdje i svima nam se krvi napio.
Posteno?

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 apr 2017, 23:47

Ma ne prati raja bolan nasu ligu, koliko ljudi dodje na stadion onako iz dosade, ne znaju ni sami kako su se tu zadesili. Ta masa je najveca i njih treba nekako dovest na stadion.
Mozda neke akcije organizovat, igre gdje bi se pobjednicima dijelile karte nesto tako. Djeci recimo ne naplacivat ulaz ili simbolicno to da bude markica, zenama takodjer... Ne vidim jednostavno u cemu je problem jer sigurno i ovako od prihoda karata nema apsolutno nikakvog novca.

Edit- ili recimo kada bi cijela porodica dosla (ne mora se donositi rodni list i izvod kucne liste naravno :lol: ) al eto kad bi dosli covjek, zena i minimalno jedno dijete da i njima bude simbolicno 3 marke ulaz. To bi bio pun pogodak, ja mislim da bi pola istoka odjednom bilo sa zenama :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 apr 2017, 23:53

Zagor je napisao/la:

Uh kako smo tih godina grmili, slazem se da bi se ovo moglo opet ubaciti u navijacki repertoar kao i ona sto nam je BHF podjoni (Sarajevo šampion oooo) mocno je ono zvucalo pogotovo ako se neko sjeca na utakmici protiv Sartida Smederevo u kupu Uefa kad Zapad odgovori na prozivanje Sjevera :D

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 05 apr 2017, 23:56

Momci znali se termin za tekmu SA-ZRINJA.Jel subota ili nedjelja i u kolko sati.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 apr 2017, 23:56

FrancescoTotti je napisao/la:Ma ne prati raja bolan nasu ligu, koliko ljudi dodje na stadion onako iz dosade, ne znaju ni sami kako su se tu zadesili. Ta masa je najveca i njih treba nekako dovest na stadion.
Mozda neke akcije organizovat, igre gdje bi se pobjednicima dijelile karte nesto tako. Djeci recimo ne naplacivat ulaz ili simbolicno to da bude markica, zenama takodjer... Ne vidim jednostavno u cemu je problem jer sigurno i ovako od prihoda karata nema apsolutno nikakvog novca.

Edit- ili recimo kada bi cijela porodica dosla (ne mora se donositi rodni list i izvod kucne liste naravno :lol: ) al eto kad bi dosli covjek, zena i minimalno jedno dijete da i njima bude simbolicno 3 marke ulaz. To bi bio pun pogodak, ja mislim da bi pola istoka odjednom bilo sa zenama :urnebes:
ili slagati da na poluvremenu nastupa karleusa. stadion bi bio krcat :kafa:

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 05 apr 2017, 23:57

FrancescoTotti je napisao/la:Ma ne prati raja bolan nasu ligu, koliko ljudi dodje na stadion onako iz dosade, ne znaju ni sami kako su se tu zadesili. Ta masa je najveca i njih treba nekako dovest na stadion.

Edit- ili recimo kada bi cijela porodica dosla (ne mora se donositi rodni list i izvod kucne liste naravno [emoji38] ) al eto kad bi dosli covjek, zena i minimalno jedno dijete da i njima bude simbolicno 3 marke ulaz. To bi bio pun pogodak, ja mislim da bi pola istoka odjednom bilo sa zenama :urnebes:
ja bih se samo nadovezao na ovo tvoje.pseudo radnici imaju jako dobru fintu koju zbog limitiranoati stadiona primjenjuju na jug i sjever.ko god ima sezonsku kartu moze uvesti dijete djaba.kod nas se to moze primjeniti.sto tice xijena ja mislim da stvarno su popularne i niske.a ideja za marketing ima more. ne moramo cak ni pametovati.za pocetak podjoni malo kako rade vani i to je to

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 05 apr 2017, 23:58

pitic je napisao/la:Čitam neki dan postove o nekim budućim borbama za opstanak, a već danas o trofejima :? Pitar je ČUDO od sorte. Brzo se spuste, a još brže uzlete. :kafa:
+1
niko tuzniji od mene u nedelju a veseliji danas.upravu si

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 apr 2017, 00:19

uNbx je napisao/la:Hoćemol opet poslat kera da se pokenja po ultrasima ispred juga? :think:
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 apr 2017, 00:30

Do kad duljevic ima ugovor i ima li klazulu u ugovoru?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 apr 2017, 00:39

Sta uraditi da se napuni sjever kao onda prije par godina protiv Borca kad je bila ona super koreografija??? :roll: :roll: :roll:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 apr 2017, 00:44

dajte da u zenu i dobrom raspoloženju provedemo bar do nedjelje,izmedju sebe ako niśta a pljuvačina nek' se nastavi uroka radi

VVVBK

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 apr 2017, 00:49

Ovi standardni ako ne budu pljuvali morat će džematlije preuzeti njihovu ulogu da nastavimo ovim tempom. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 06 apr 2017, 00:51

Valja dočekati nedjelju :hmmmmm:
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 27 gostiju.