FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Buraz, popusti ziv bio. Na ovaj nacin samo stvaras kontra efekat i ispadas smijesan. Niko ovdje nema da ne voli Saida, ali ti ljude tjeras da Saida pominju u negativnom kontekstu, vise nego sto bi inace.Lakoste je napisao/la:Bice u rosteru protiv Zrinjskog. Da li s klupe ili u prvih 11 ne znam.
Evo, ja ti garantujem da nece biti u pocetnih 11 ni protiv Zrinjskog ni protiv Zeljeznicara.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako dobijemo stadiokradice otvoreno se upustamo u trku za titulu. Ako odigramo nerijeseno time najvecu prednost dajemo malim plavim a u slucaju poraza mislim da cemo se morat zadovoljit sa trecim mjestom.
APELUJEM na ove iz kluba da udare marketinski blickrig i privuku raju na stadion u nedjelju!!!
APELUJEM na ove iz kluba da udare marketinski blickrig i privuku raju na stadion u nedjelju!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
recimo nešto slično ovome, al mnogo bolje da se uradi...FrancescoTotti je napisao/la:Ako dobijemo stadiokradice otvoreno se upustamo u trku za titulu. Ako odigramo nerijeseno time najvecu prednost dajemo malim plavim a u slucaju poraza mislim da cemo se morat zadovoljit sa trecim mjestom.
btw, nije se ovo odavno čulo na Koševu. Moćno je zvučalo..

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
A koji ti je qurac, frajer iznad me pitao hoce li biti u ekipi i ja mu samo odgovorio. Stvarno si nevjerovatanEvander je napisao/la:Buraz, popusti ziv bio. Na ovaj nacin samo stvaras kontra efekat i ispadas smijesan. Niko ovdje nema da ne voli Saida, ali ti ljude tjeras da Saida pominju u negativnom kontekstu, vise nego sto bi inace.Lakoste je napisao/la:Bice u rosteru protiv Zrinjskog. Da li s klupe ili u prvih 11 ne znam.
Evo, ja ti garantujem da nece biti u pocetnih 11 ni protiv Zrinjskog ni protiv Zeljeznicara.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:recimo nešto slično ovome, al mnogo bolje da se uradi...FrancescoTotti je napisao/la:Ako dobijemo stadiokradice otvoreno se upustamo u trku za titulu. Ako odigramo nerijeseno time najvecu prednost dajemo malim plavim a u slucaju poraza mislim da cemo se morat zadovoljit sa trecim mjestom.

Ovo je navijanje, a ne one pjesme sa strofama i refrenima!
1946~
Daboda Said zaigrao obje tekme i po tri gola zavalio, a ti nam dosao ovdje i svima nam se krvi napio.Lakoste je napisao/la:A koji ti je qurac, frajer iznad me pitao hoce li biti u ekipi i ja mu samo odgovorio. Stvarno si nevjerovatanEvander je napisao/la:Buraz, popusti ziv bio. Na ovaj nacin samo stvaras kontra efekat i ispadas smijesan. Niko ovdje nema da ne voli Saida, ali ti ljude tjeras da Saida pominju u negativnom kontekstu, vise nego sto bi inace.Lakoste je napisao/la:Bice u rosteru protiv Zrinjskog. Da li s klupe ili u prvih 11 ne znam.
Posteno?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma ne prati raja bolan nasu ligu, koliko ljudi dodje na stadion onako iz dosade, ne znaju ni sami kako su se tu zadesili. Ta masa je najveca i njih treba nekako dovest na stadion.
Mozda neke akcije organizovat, igre gdje bi se pobjednicima dijelile karte nesto tako. Djeci recimo ne naplacivat ulaz ili simbolicno to da bude markica, zenama takodjer... Ne vidim jednostavno u cemu je problem jer sigurno i ovako od prihoda karata nema apsolutno nikakvog novca.
Edit- ili recimo kada bi cijela porodica dosla (ne mora se donositi rodni list i izvod kucne liste naravno
) al eto kad bi dosli covjek, zena i minimalno jedno dijete da i njima bude simbolicno 3 marke ulaz. To bi bio pun pogodak, ja mislim da bi pola istoka odjednom bilo sa zenama 
Mozda neke akcije organizovat, igre gdje bi se pobjednicima dijelile karte nesto tako. Djeci recimo ne naplacivat ulaz ili simbolicno to da bude markica, zenama takodjer... Ne vidim jednostavno u cemu je problem jer sigurno i ovako od prihoda karata nema apsolutno nikakvog novca.
Edit- ili recimo kada bi cijela porodica dosla (ne mora se donositi rodni list i izvod kucne liste naravno

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Osttribine
- Kontakt:
Uh kako smo tih godina grmili, slazem se da bi se ovo moglo opet ubaciti u navijacki repertoar kao i ona sto nam je BHF podjoni (Sarajevo šampion oooo) mocno je ono zvucalo pogotovo ako se neko sjeca na utakmici protiv Sartida Smederevo u kupu Uefa kad Zapad odgovori na prozivanje SjeveraZagor je napisao/la:recimo nešto slično ovome, al mnogo bolje da se uradi...FrancescoTotti je napisao/la:Ako dobijemo stadiokradice otvoreno se upustamo u trku za titulu. Ako odigramo nerijeseno time najvecu prednost dajemo malim plavim a u slucaju poraza mislim da cemo se morat zadovoljit sa trecim mjestom.

Momci znali se termin za tekmu SA-ZRINJA.Jel subota ili nedjelja i u kolko sati.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- TobeYarabi
- Kontakt:
ili slagati da na poluvremenu nastupa karleusa. stadion bi bio krcatFrancescoTotti je napisao/la:Ma ne prati raja bolan nasu ligu, koliko ljudi dodje na stadion onako iz dosade, ne znaju ni sami kako su se tu zadesili. Ta masa je najveca i njih treba nekako dovest na stadion.
Edit- ili recimo kada bi cijela porodica dosla (ne mora se donositi rodni list i izvod kucne liste naravno) al eto kad bi dosli covjek, zena i minimalno jedno dijete da i njima bude simbolicno 3 marke ulaz. To bi bio pun pogodak, ja mislim da bi pola istoka odjednom bilo sa zenama

ja bih se samo nadovezao na ovo tvoje.pseudo radnici imaju jako dobru fintu koju zbog limitiranoati stadiona primjenjuju na jug i sjever.ko god ima sezonsku kartu moze uvesti dijete djaba.kod nas se to moze primjeniti.sto tice xijena ja mislim da stvarno su popularne i niske.a ideja za marketing ima more. ne moramo cak ni pametovati.za pocetak podjoni malo kako rade vani i to je toFrancescoTotti je napisao/la:Ma ne prati raja bolan nasu ligu, koliko ljudi dodje na stadion onako iz dosade, ne znaju ni sami kako su se tu zadesili. Ta masa je najveca i njih treba nekako dovest na stadion.
Edit- ili recimo kada bi cijela porodica dosla (ne mora se donositi rodni list i izvod kucne liste naravno [emoji38] ) al eto kad bi dosli covjek, zena i minimalno jedno dijete da i njima bude simbolicno 3 marke ulaz. To bi bio pun pogodak, ja mislim da bi pola istoka odjednom bilo sa zenama
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
+1pitic je napisao/la:Čitam neki dan postove o nekim budućim borbama za opstanak, a već danas o trofejimaPitar je ČUDO od sorte. Brzo se spuste, a još brže uzlete.
niko tuzniji od mene u nedelju a veseliji danas.upravu si
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Hoćemol opet poslat kera da se pokenja po ultrasima ispred juga?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Do kad duljevic ima ugovor i ima li klazulu u ugovoru?
Sta uraditi da se napuni sjever kao onda prije par godina protiv Borca kad je bila ona super koreografija???

-
- Kontakt:
dajte da u zenu i dobrom raspoloženju provedemo bar do nedjelje,izmedju sebe ako niśta a pljuvačina nek' se nastavi uroka radi
VVVBK
VVVBK
Ovi standardni ako ne budu pljuvali morat će džematlije preuzeti njihovu ulogu da nastavimo ovim tempom. 

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 27 gostiju.