Ne kladim se s moderatorima..samirr je napisao/la:Zašto meni to nisi ponudio ?joker90 je napisao/la:@solinas, mogao si dobiti opkladu da si imao muda da prihvatiš X2 koji sam ti nudio..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne kladim se s moderatorima..samirr je napisao/la:Zašto meni to nisi ponudio ?joker90 je napisao/la:@solinas, mogao si dobiti opkladu da si imao muda da prihvatiš X2 koji sam ti nudio..
Ti imas dzon umjesto obraza.Eisenbahner1921 je napisao/la:Sve ste vidjeli, ne moramo vam nista pricati. Zakinuti smo, ali sta cemo, idemo dalje. Komicno mi je sto ste glasniji od nas koji smo osteceni, ali to se postuje. Istina, dva ocita penala nam nisu svirana, ali sta da se radi.. Idemo dalje..BordoBolesnik je napisao/la:Jao jao kako jadovi hoce titulu![]()
Ovo nije da je ofirno nego nema rijeci, preslikani SDA klan
Hvala na podrsci !
Nisam ocekivao od tebe kao velikog fudbalskog znalca da pises tako o VladexuNeandertalac je napisao/la:Može i Samirr isto. Piše gluposti, ne ide mu iz avatar![]()
Kaže: interesantno da Sloboda nije uputila ni jedan udarac u okvir gola Sarajeva.
Odbrana beton![]()
Vidi ovog Vlage Jadovića
Vratiće se punac do nedjelje u Sarajevo. Športski pozdrav.hskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
hskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
hskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
Neandertalac je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
Šta ima prepošteni, nismo vas prepoznali
plaknite se u nedeljuhskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
Naši ocekivali lakrdiju kao na Grbavici a pitari nas pošteno dobiše.hskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
u nedelju cemo da imamo i laznog Mostarskog puncahskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
jesi li se ti to zaljubio u amawa. cojek ti napisao da promjenis avatar a ti i dalje reklamiras glavonjusamirr je napisao/la:Naši ocekivali lakrdiju kao na Grbavici a pitari nas pošteno dobiše.hskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
Neandertalac je napisao/la:Nudili su vam u prošlu utakmicu povoljno, vaši rekli bolji smo, igrači su u "naponu" forme. Ovaj put na sigurno.
Ne krivim vas sekunde jedne.
Gdje je napisao da te castimTobeYarabi je napisao/la:jesi li se ti to zaljubio u amawa. cojek ti napisao da promjenis avatar a ti i dalje reklamiras glavonjusamirr je napisao/la:Naši ocekivali lakrdiju kao na Grbavici a pitari nas pošteno dobiše.hskzmostar je napisao/la:Cudna ova premijer liga,prije par kola Sloboda ubila Sarajeva danas nisu opucali u okvir gola,mozda se punac ponovo aktivirao?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.