FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 apr 2017, 22:32

Guest007 je napisao/la:Da li je neko zna sta se to desilo ispred sjevera danas na poluvremenu, zasto su svi izasli van?
Doslo je par likova sa sjevera na zapada pa sam cuo da su valjda neke Horde tu bile pa ih neko pretukao, mada ne znam da li se to desilo na poluvremenu, u toku prvog poluvremena ili prije utakmice...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 apr 2017, 22:33

staragarda je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Zato Ahmetovic na Kosevu ne slavi, na Tusnju mu jebu sve
On je druga prica....Nije Sarić trcao sjeveru i ljubio dres...Nit je isao u soping
Bas tako.
Kad ga vidim da ljubi odma bi ga poCero :urnebes:
Ne ljubi zivota ti.lizaces sto posto :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2017, 22:34

Guest007 je napisao/la:Da li je neko zna sta se to desilo ispred sjevera danas na poluvremenu, zasto su svi izasli van?
Garant htjeli akcijat.... Mislim gdje neces.... Kamen te j e b o doslo 50 hordi :urnebes: :urnebes: ..
Sto je najtuznije Mozda i najozbiljnija grupa u BIH
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 apr 2017, 22:35

Garant htjeli akcijat.... Mislim gdje neces.... Kamen te j e b o doslo 50 hordi :urnebes: :urnebes: ..
Sto je najtuznije Mozda i najozbiljnija grupa u BIH
navijacka scena BiH je u velikom padu, jeste off topic ali morao sam to napisati kada smo vec na toj temi :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 apr 2017, 22:40

Uplatilo smo Kariccu 3.200, Govedarici 1.600 KM
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2017, 22:40

katarakta je napisao/la:Uplatilo smo Kariccu 3.200, Govedarici 1.600 KM
A 24. Se blizi :kafa:.... Kojem Karicu :hmmmmm:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 apr 2017, 22:42

A Ahmet je otisao kao i mnogi. Bolji je bio Husrefu Karic. A Azmir se izvaljivao klauzulama o automatskom produzenju ugovora
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 apr 2017, 22:44

Mahiru. Denis ce doc na naplatu kad ostane bez funkcije :D
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2017, 22:48

katarakta je napisao/la:
Mahiru. Denis ce doc na naplatu kad ostane bez funkcije :D
Ma cisto sumnjam da Ce se bilo sta platit Denisu... nece on ni traziti....Pa to je NASE DIJETE, ba :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2017, 22:53

ultrasstyle_tz je napisao/la: pa sto prethodni UO nije ostvario sto je obecao, pa ostavio stabilan klub, sto nije izmirio obaveze koje su ga kacale.

mislim bezveze idemo u sirinu, nisam ni ja sretan ni zadovoljan al previse smo negativni, i ne znam vise kako da nas definisem.

Sloboda ni pod Azmirom nije bila stabilan klub, to je samo bila jedna dobra fasada , sto je i on sam rekao. I nisu se pravili nikakvi koraci da se napravi stabilan klub. Bilo ko da je dosao nakon Azmira naje.o bi jer su svi problemi isplivali na povrsinu. Jedino da je neki milijarder dosao da lupi par miliona svog novca u dugove pa da kazes bolje je. Isti problemi koji su otjerali Azmira pritiscu sad i ove, ISTI apsolutno, jos plus na sve to nemaju podrsku navijaca. Azmir se sa nekom malo vecom podrskom navijaca nije uspio izboriti (malo vecom jer je i tad posjeta bila sramna i to ne mogu opravdati nikako), kako onda ocekivati da se ovi izbore sa manje para i jos manjom podrskom. Izgleda po tebi jedino rjesenje je kljuc u bravu dok opet ne dodje neki ludi milioner ali koji ce ovaj put imati stvarnu podrsku navijaca, i "navijaca" i vlasti, i ljudi u gradu. opet ponavljam Azmir je imao deklarativnu podrsku, ali u praksi je nigdje nije bilo.

moja namjera nije ovdje ni da kritikujem Azmira, ni da branim NJUO, nego da kritikujem sve nas.. Azmiru smo nalazili 1001 zamjerku kad smo MOZDA i mogli postati ok klub, ovim nalazimo milion i jednu. Pa ima li iko da nama godi. Niko da napise da danas cini mi se nije bilo zapljene ulaznica. Znaci neko je radio na tome a da je bilo zvonilo bi na sva zvona, kao sto su i kod Azmira sve negative zvonile na sva zvona.

poenta je da mi nikom nismo u stanju pruziti podrsku, ni Azmiru, ni NJUO, ni petoj-desetoj upravi koja dodje.

i odg na tvoje pitanje, nece kupovati karte, kao sto nisu ni kod Azmira, nece iz razloga sto mi samo trazimo razlog da ne kupujemo, da ne dolazimo. Trazili smo manu i Azmiru , trazimo i svima ovim.

opet kazem, Klokottnica= danas vise ljudi bi doslo da vidi Slobodu i Sarajevo i nemamo mi sta tu pricat.

jbg malo duzi post, mozda malo i konfliktan al jednostavno sam iritiran svim ovim. Za nas je rjesenje kljuc u bravu, jer mi ocigledno ne volimo klub, nego uprave. Ovi koji brane Azmira branili su ga od kritika prije neg sto ce otic, sad ti isti kritikuju NJUO, a ovi drugi nesto "brane". Samo 10-ak budala ovdje gleda kako Slobodi da bude bolje.
:bow: Posebno mi se svidja ovaj dio da se izgleda trebamo ugasit dok nas ne uzme opet neki milioner jer to u sustini i jest misljenje mnogih :bow:

Sto se statuta tice ni ta privatizacija nije magicni stapic, nije niko budala ovdje ulagat a i da dodje neko pitanje bi na sta bi to ispalo. A Celikov statut isto nije neki magicni stapic, kakav god da je statut svede se na isto - trebas imat sto vise para, ako ih nemas trebas bit sposoban da ih nadjes, dovest ljude od povjerenja u strucni stab koji nece fulat sa pojacanjima a za sve to nije bitan statut

Na neke stvari koje se ovdje traze tipa iznos godisnjeg budzeta, dokle smo s reprogramom iz dana u dan informacije i potpuno uvid u sponzorske ugovore mozete slobodno zaboravit bez obzira na statut. Te stvari apsolutno nisu bitne za napredak kluba.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 apr 2017, 23:05

Ne treba milioner al ne treba ni dinar efendija.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 apr 2017, 23:09

pinoglavi je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la: pa sto prethodni UO nije ostvario sto je obecao, pa ostavio stabilan klub, sto nije izmirio obaveze koje su ga kacale.

mislim bezveze idemo u sirinu, nisam ni ja sretan ni zadovoljan al previse smo negativni, i ne znam vise kako da nas definisem.

Sloboda ni pod Azmirom nije bila stabilan klub, to je samo bila jedna dobra fasada , sto je i on sam rekao. I nisu se pravili nikakvi koraci da se napravi stabilan klub. Bilo ko da je dosao nakon Azmira naje.o bi jer su svi problemi isplivali na povrsinu. Jedino da je neki milijarder dosao da lupi par miliona svog novca u dugove pa da kazes bolje je. Isti problemi koji su otjerali Azmira pritiscu sad i ove, ISTI apsolutno, jos plus na sve to nemaju podrsku navijaca. Azmir se sa nekom malo vecom podrskom navijaca nije uspio izboriti (malo vecom jer je i tad posjeta bila sramna i to ne mogu opravdati nikako), kako onda ocekivati da se ovi izbore sa manje para i jos manjom podrskom. Izgleda po tebi jedino rjesenje je kljuc u bravu dok opet ne dodje neki ludi milioner ali koji ce ovaj put imati stvarnu podrsku navijaca, i "navijaca" i vlasti, i ljudi u gradu. opet ponavljam Azmir je imao deklarativnu podrsku, ali u praksi je nigdje nije bilo.

moja namjera nije ovdje ni da kritikujem Azmira, ni da branim NJUO, nego da kritikujem sve nas.. Azmiru smo nalazili 1001 zamjerku kad smo MOZDA i mogli postati ok klub, ovim nalazimo milion i jednu. Pa ima li iko da nama godi. Niko da napise da danas cini mi se nije bilo zapljene ulaznica. Znaci neko je radio na tome a da je bilo zvonilo bi na sva zvona, kao sto su i kod Azmira sve negative zvonile na sva zvona.

poenta je da mi nikom nismo u stanju pruziti podrsku, ni Azmiru, ni NJUO, ni petoj-desetoj upravi koja dodje.

i odg na tvoje pitanje, nece kupovati karte, kao sto nisu ni kod Azmira, nece iz razloga sto mi samo trazimo razlog da ne kupujemo, da ne dolazimo. Trazili smo manu i Azmiru , trazimo i svima ovim.

opet kazem, Klokottnica= danas vise ljudi bi doslo da vidi Slobodu i Sarajevo i nemamo mi sta tu pricat.

jbg malo duzi post, mozda malo i konfliktan al jednostavno sam iritiran svim ovim. Za nas je rjesenje kljuc u bravu, jer mi ocigledno ne volimo klub, nego uprave. Ovi koji brane Azmira branili su ga od kritika prije neg sto ce otic, sad ti isti kritikuju NJUO, a ovi drugi nesto "brane". Samo 10-ak budala ovdje gleda kako Slobodi da bude bolje.
:bow: Posebno mi se svidja ovaj dio da se izgleda trebamo ugasit dok nas ne uzme opet neki milioner jer to u sustini i jest misljenje mnogih :bow:

Sto se statuta tice ni ta privatizacija nije magicni stapic, nije niko budala ovdje ulagat a i da dodje neko pitanje bi na sta bi to ispalo. A Celikov statut isto nije neki magicni stapic, kakav god da je statut svede se na isto - trebas imat sto vise para, ako ih nemas trebas bit sposoban da ih nadjes, dovest ljude od povjerenja u strucni stab koji nece fulat sa pojacanjima a za sve to nije bitan statut

Na neke stvari koje se ovdje traze tipa iznos godisnjeg budzeta, dokle smo s reprogramom iz dana u dan informacije i potpuno uvid u sponzorske ugovore mozete slobodno zaboravit bez obzira na statut
Kako nije bitan statut........
Ljudi pisu pozajmice,igraju se menadzera DZABA,neki su i platu jos sebi pisali prije,i na kraju te tuzi i trazi pare....Moze upisati koliko mu se ku.rac digne,ko ce da ga kontrolise...ti...ja....I da dodje neki posten,neka i nema para,koji bi radom radio za bolje sutra,nemoze,jer ga klosari guse....
Cuj nije bitan.....Mora se tacno definisati neke stvari u funkcionisanju kluba....gledamo ovu nakaradu decenijama,gdje nas je dovela....
Reci da se zajebavas samo,molim te :!: :roll:
Znaci ovako cemo jos sto godina.....ko ga j e b e.
Nevjerovatno.........Pa gdje su ti koji donose pare,silne transfere,i ne fulaju.....ja ih ne vidim evo 20 godina.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2017, 23:13

Sariel je napisao/la:Ne treba milioner al ne treba ni dinar efendija.
Ko brate da preuzme i istovari svoje pare u Slobodu pa da mu ljudi jebu mater jer nije objavio koliko iznosi sponzorstvo sa WWinom, sto je i logicno, da mu jebu mater kako je prodao tekmu cim krenemo gubit na Tusnju...
Trenutno je situacija takva da bez marke mozes mnogo stvari uraditi u klubu i nismo ni blizu dosegli neki plafon po tom pitanju. Isto ko kad se za situaciju u drzavi krene pricati da nas yebe Dejton. Nije ti Dejton kriv za situaciju sto se skoro desila na univerzitetu, da ne idem dalje

@solinas normalno da nije bitan statut za mnoge stvari. Sposobnost, rad i postenje toga ako nemas u upravi najebo si bez obzira na statut, ako imas nije bitan staut

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 apr 2017, 23:15

Eto pojedinci su vam objasnili da je ustvari dobro. Samo jurisat dalje!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 apr 2017, 23:16

pinoglavi je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Ne treba milioner al ne treba ni dinar efendija.
Ko brate da preuzme i istovari svoje pare u Slobodu pa da mu ljudi jebu mater jer nije objavio koliko iznosi sponzorstvo sa WWinom, sto je i logicno, da mu jebu mater kako je prodao tekmu cim krenemo gubit na Tusnju...
Trenutno je situacija takva da bez marke mozes mnogo stvari uraditi u klubu i nismo ni blizu dosegli neki plafon po tom pitanju. Isto ko kad se za situaciju u drzavi krene pricati da nas yebe Dejton. Nije ti Dejton kriv za situaciju sto se skoro desila na univerzitetu, da ne idem dalje
Eh bas tako Pino :thumbup:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 apr 2017, 23:17

Ne znam ko.a ja bi najradije da ja.imam lovu jer.ne **** zivu silu.i ne bi me mogli otjerat.a zato ja i nisam u toj poziciji hehe.
Al jedno znam.macak nas ne moze galvanizirat.a nama vise no ikad treba da zbijemo redove .on to nije i nece ni bit u stanju.pare u ovoj recenici namjerno nisam spomenuo :urnebes: :beba:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 apr 2017, 23:22

Prica mi lik koji je razgovarao sa Mackom o ubacivanju novca u klub. Kaze on macku de nam napravi da uzmemo desetogodisnje ulaznice da svako ima svoje sjediste ako zeli i tako pomogne klubu. Govori mu macak "Necemo mi tako raditi, necemo mi kopirati Zelju, napraviti cemo da svako ko hoce dadne koliko zeli para u klub, da vidimo koliko ko voli Slobodu". :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 apr 2017, 23:29

Valja izdrzat jos ovih. 7 8kola .samo zbog kluba i bodova.inace odose i igraci u diznilend tek onda.i djes bio sta si radio.doduse ispast ne mogu...
Pu **** ti neblak.nije mi zbpog poraza toliko.koliko nacina na koji ga.prihvatam.mirno.kako mirno sunce ti poljibim.kako mirno

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 apr 2017, 23:31

Strasno....Nemogu da vjerujem kako pojedini razmisljaju.....Pinoglavi,gdje su ti posteni koji mogu uraditi puno za klub,ja ih ne vidim evo 20 godina,....
Pa znamo mi svi da se moze organizacijom kluba,i postenjem,barem stabilizovat klub......nije niko budala.......
Ma sto se ja nerviram koji ku.rac niste normalni ba,sekunde.Dovidjenja i prijatno,eto vam macak,i gluposti o postenju,nade i snovi o transferima i svemu...je.bite se zajedno sa mackom i jasminom.
Pa bolan Pinoglavi ti mene ubjedjujes da se kuca zida od krova....tako ti to dodje......Pa **** te sunce.....kako nije bitan statut.....napravi statut i ulagacka prava ja cu prvi nesto imam ustedjeno,nesto kredit,i ulozicu 50 000.....medju prvima......
Kako to sada da uradim....kome....kakva bi to investicija bila za mene.....na osnovu cega......ljubavi za klub je li........
Tuzlak objasnio u postu iznad......ko vas j e b e ba,zasluzujemo sve sto se desava.......i vise od toga...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2017, 23:40

Kada bi promjenili staut po tvojim licnim zeljama i preferencijama, mozes mi navesti stvari koje bi bile moguce tada uraditi a koje nisu moguce sa ovim statutom

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.