pa nije bas veca posjeta, jos smo se tad aktivno borili na oba fronta

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mislis da ce svi ovi koji sada imaju sezonske kupiti ponovo kada Slobodu vode ovi ublehasi?ultrasstyle_tz je napisao/la:ne previse veca posjeta.Ni jednom protiv Sarajeva nije bio pun stadion, u kupu posebnoProbisvjet je napisao/la:Uporedi utakmice sa Sarajevom.ultrasstyle_tz je napisao/la: a koga su bojktovali u "danima slave" prosle godine protiv Drine, Mladosti, Sirokog, ili na finalu kupa itd itd
pa sto prethodni UO nije ostvario sto je obecao, pa ostavio stabilan klub, sto nije izmirio obaveze koje su ga kacale.Probisvjet je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:Mislis da ce svi ovi koji sada imaju sezonske kupiti ponovo kada Slobodu vode ovi ublehasi?Probisvjet je napisao/la: ne previse veca posjeta.Ni jednom protiv Sarajeva nije bio pun stadion, u kupu posebno
Koji umjesto da kupuju igrace rasprodase sve.
U stvari predsjednik NJUO rekao je dati ostavku ako ne izbori Evropu. Vidjecemo koliko je od rijeci. Bitno je da je spiskao sve sto je ostalo od prosle uprave, i pare od evrope i ono igraca sto je valjalo. Jos Ordagica da proda i kapak.
dobro i sta ti predlazes, u kojem pravcu treba da se krecemo. Sta je izlaz, sta je rjesenje. Azmir ocigledno nije jer ga grad i dio publike ne prihvata iz nekog razloga meni nepoznatog. Sta je onda nacin i izlaz?staragarda je napisao/la:Opet ti probisvjete i tvoja negativa... ccccc... Dosta te je vise.... Slobode je bilo i bit će je....Kako to nikako da svaris
Sad....Sto nece bit ovoliko sezonskih, sponzora, rezultata, opreme, gledalaca i navijača, zvucnih pojacanja....Ha, Boze moj.... dobro je ,5. smo ..Nece se ispast iz ove smijesne lige.... Super je to
PRIVATIZACIJA ILI TAJ FAMOZNI PAKET UPRAVLJACKIH PRAVA...Da ne može svaka susa da te nogira iz kluba a ti uvalio svoj milion maraka....Ali to FARAON NECE DOZVOLIT...Njemu i senci je idealno ovako.... drze klub na aparatima u PAT poziciji.... Idealno 5,6,7 mjesto... Navikli samo, jbgultrasstyle_tz je napisao/la:dobro i sta ti predlazes, u kojem pravcu treba da se krecemo. Sta je izlaz, sta je rjesenje. Azmir ocigledno nije jer ga grad i dio publike ne prihvata iz nekog razloga meni nepoznatog. Sta je onda nacin i izlaz?staragarda je napisao/la:Opet ti probisvjete i tvoja negativa... ccccc... Dosta te je vise.... Slobode je bilo i bit će je....Kako to nikako da svaris
Sad....Sto nece bit ovoliko sezonskih, sponzora, rezultata, opreme, gledalaca i navijača, zvucnih pojacanja....Ha, Boze moj.... dobro je ,5. smo ..Nece se ispast iz ove smijesne lige.... Super je to
gasenje jedino ostaje ili nesto sto vidis a ja ne. Nac milionera na cesti, jbg daj jednog uhvatit tek tako. I ovog sto smo imali nije se snasao sa problemima i nije nam valjao. Mnogi su se zalili.
Nicija nije do zore, pa ni faraonova....valjda nekad se usvoji i taj famozni zakon o sportu u ovoj nedodziji.....onada ide zakon trzista, a taj je najebeniji zakon, u tom zakonu trzista kokosari nece moci glumiti predsjednika nekog kluba i kurciti se tudjim parama.....staragarda je napisao/la: PRIVATIZACIJA ILI TAJ FAMOZNI PAKET UPRAVLJACKIH PRAVA...Da ne može svaka susa da te nogira iz kluba a ti uvalio svoj milion maraka....Ali to FARAON NECE DOZVOLIT
To je stari moj ono o cemu sam pisao i pisem.ultrasstyle_tz je napisao/la:dobro i sta ti predlazes, u kojem pravcu treba da se krecemo. Sta je izlaz, sta je rjesenje. Azmir ocigledno nije jer ga grad i dio publike ne prihvata iz nekog razloga meni nepoznatog. Sta je onda nacin i izlaz?staragarda je napisao/la:Opet ti probisvjete i tvoja negativa... ccccc... Dosta te je vise.... Slobode je bilo i bit će je....Kako to nikako da svaris
gasenje jedino ostaje ili nesto sto vidis a ja ne. Nac milionera na cesti, jbg daj jednog uhvatit tek tako. I ovog sto smo imali nije se snasao sa problemima i nije nam valjao. Mnogi su se zalili.
Upravo to, znaci svi igraci koji su iz Slobode otisli u Sarajevo igrati su sa sjevera bili isprozivani, osim Sarica. Ne znam zasto haha, i on mangup slavi gol. SeljacinaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:I da, yebem i Sarica, mislim okej u redu boli te kurrac za Slobodom i sve to, ali njemu nikada ni jedna ruzna rijec nije recena, otisao je mirno i sve u svemu kod nas se i 'proslavio', da nije dosao u Slobodu ko zna u kakvoj vukojebini bi on sada igrao, ali ocito da je suppak od osobe i da nema nikakvo postovanje prema klubu koji i digao...
On je druga prica....Nije Sarić trcao sjeveru i ljubio dres...Nit je isao u sopingkatarakta je napisao/la:Zato Ahmetovic na Kosevu ne slavi, na Tusnju mu jebu sve
On je ispao extra supcina sa svojim izjavama i postupcimakatarakta je napisao/la:Zato Ahmetovic na Kosevu ne slavi, na Tusnju mu jebu sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.