FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idemo dalje , nama je europa i dalje cilj. Sa ovom ekipom dosta.
- franklampard8
- Kontakt:
ili ko lijevi bek mjesto Almirafranklampard8 je napisao/la:Balic moze samo igrati kad su suspendovana ova 3

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo Sarajevo je fakat postalo za srcani udar.. Pregaze nas prije deset dana, onda X na Hasetu, nema vise, gotovo, raspad sistema, kraj.. Onda se danas opet radujes k'o malo dijete, ponovo pocinjes mastat o tituli i duploj kruni. Pa dokle vise ovako? Fakat ce nam za lijekova trebat'..
Sad opet sve ponovo valja prezivljavat..
Cestitke igracima i navijacima..
Sad opet sve ponovo valja prezivljavat..
Cestitke igracima i navijacima..
IDEMO PONOVO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve to stoji. I tip my hat to him za ponašanje, ali momak je dobar u svemu osim u onome u čemu treba i za što je plaćen. Raju Krste nervirao jer se raspravlja sa sjeverom, ali je bio igračina ba, ne možeš mu mnogo ni prigovoriti kad ga pristavi uzavreloj Grbavici i pokida ogradu sa zdenke. A Rustemović koliko ima bespotrebnih pogrešnih dodavanja i napamet nekih poteza, da mu iz očiju melem koji liječi kancer luči -ja mu ne mogu mnogo čestitati.FrancescoTotti je napisao/la:Naravno da nije, gluho i daleko bilo. Al u pravu je covjek za sve sto je rekao. Koliko mu se psuje, prigovara i vice sa tribina nikad ni jednu reakciju nije imao na to. A sjeti se samo Velkoskog kad je jedne prilike nakon gola odmah nasao priliku da nesto objasni istoku.. Treba postovati barem tu kulturu kod Rustemovica. A na kraju sezone zelim da ga vidim sto dalje od Sarajeva.PitarBordo je napisao/la:Rustemović nije igrač za FK Sarajevo.
@sjever
Zamisli još da nema kućni odgoj uz sve što je TOP igračina.. To bi davno implodiralo.

Samo Saraj'vo.
Kad imaš trenera koji ne forsira slijepo jednu te istu taktiku, nego zna prepoznat grešku i tu grešku ispravit', mora se napredovat. Baš sam prije par dana pričao kako bi Čala morao nešta mijenjat jer nam je ona 4-2-3-1 pročitana, on me danas izbije iz cipela igrom sa dva razbijača i bez klasične desetke. Nije bila dominacija al koliko smo bolji na sredini bili od Tuzlaka. Svima treba da nam bude jasno da taj čovjek ZNA, da njemu treba vjerovat, i što se tiče Hadžića i svega ostalog. Vala, ja mu ni slova neću zucnut' sve i da protiv Zrinjskog izađe bez golmana i sa 4 lijeva beka (ala Hurta protiv Krupe).
IN MEHMED WE TRUST!
IN MEHMED WE TRUST!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- franklampard8
- Kontakt:
To mozeDenchiNL je napisao/la:ili ko lijevi bek mjesto Almirafranklampard8 je napisao/la:Balic moze samo igrati kad su suspendovana ova 3
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako bi Hurta poduplao tricu na Tušnju, ako ne bi nakon trice primo peticu na isti fol ocam. 

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pobjedaaaa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Iskupili se za remi vs Radnika. 
Mehmed a la Carlo, ne mozes ga dobiti u dvije tekme zaredom
Mogli bi mi u finale Kupa aBda.
Projekcija od 4 boda u dva kola je prosla. Sad slijedi tezi dio, vratiti se na 4231 i napasti lazne za vikend kuci!
PS. Ova nasa odbrana je stvarno beton; osam igraca imamo gdje svaki moze igrati uvijek. Steta sto i na ostalim mjestima nemamo taj kvalitet, nego samo kvantitet. I to je razlog oscilacija u igri, ocigledan umor, pa onda padamo nakon par utakmica. Hajde klupa, probudite seeee

Mehmed a la Carlo, ne mozes ga dobiti u dvije tekme zaredom

Projekcija od 4 boda u dva kola je prosla. Sad slijedi tezi dio, vratiti se na 4231 i napasti lazne za vikend kuci!
PS. Ova nasa odbrana je stvarno beton; osam igraca imamo gdje svaki moze igrati uvijek. Steta sto i na ostalim mjestima nemamo taj kvalitet, nego samo kvantitet. I to je razlog oscilacija u igri, ocigledan umor, pa onda padamo nakon par utakmica. Hajde klupa, probudite seeee

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ti vozis?PitarBordo je napisao/la:Jesi to tek sad stigao nazad?MortemHz je napisao/la:Pobjedaaaa![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Japanca. Ali sam parkirao na dobrom mjestu ovaj put i onda preskočio saobraćaj do Živinica. Da si se sa mnom vozio već bi kući bio nekih 40 minuta.MortemHz je napisao/la:Sta ti vozis?PitarBordo je napisao/la:Jesi to tek sad stigao nazad?MortemHz je napisao/la:Pobjedaaaa![]()
![]()
![]()

Samo Saraj'vo.
Ne treba se ni vraćat, moje mišljenje. Ionako na Koševu će se Mostarci povuć', očekuje se da ćemo mi napadat, a i danas smo u drugom poluvremenu bili za klasu bolji od Tuzlaka. Bolje imat sigurnost nazad, lahko je uvijek izvadit jednog zadnjeg veznog i ubacit krilo ako zagusti.muhamedhulk je napisao/la:Iskupili se za remi vs Radnika.
Mehmed a la Carlo, ne mozes ga dobiti u dvije tekme zaredomMogli bi mi u finale Kupa aBda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kad je repriza veceras ???????
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bravo momci !! Kad sam neki dan rekao da poginete , to ste danas i uradili.Bolji smo bili u svim segmentima igre i takticki je Čala pojeo Jagodića. Sljedeca tekma također , još jedna teska utakmica . Ova ekipa itekako varira , ali sve u svemu treba ih podrzati 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- ElCartel11
- Kontakt:
http://www.****/utakmica/Kh9vGcki/#detalji
Benko srusio MB sa 2 gola u 4 minute.
Benko srusio MB sa 2 gola u 4 minute.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ova ekipa je srušila klubske rekorde...nema razloga da im ne vjerujemo.
akoBog da uzeti svinjskog, a onda na grbavici far u far.
akoBog da uzeti svinjskog, a onda na grbavici far u far.
-
- Kontakt:
Ovoj ekipi i strucnom stabu se nema sta prigovoriti ,podrska makisalna . uh kad bi uspjeli 4 boda uzeti iz ove dvije tekme
-
- Kontakt:
šta je sa saidom?
VVVBK
VVVBK