MajklLakoste je napisao/la:je ko ovaj iza Pavlovica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MajklLakoste je napisao/la:je ko ovaj iza Pavlovica
tebe brišu s forumaPitarBordo je napisao/la:Sarajevo - Zrinjski 5:4.
4-4 do '90. minute, u igru ulazi Hadžić i zabija gol u 90+6 na asistenciju Hebibovića, sudija svi kraj istok vraćaju sa Breke, zapad skupljaju po Vogošći, semafori samo blinkaju žuto...
Sje8an ti je taj link. Evo ponovo: http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... preferito/Primorac je napisao/la:http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... ltati.html
Glasajmo svi za naseg igraca
Samo da mahnem pojedinim misevima koji su se eventualno podsmijavali meni i nekolicini nas koji smo imali to sesto culo...socrates je napisao/la:Evo si sam rekao zasto.Bordomen je napisao/la:Dulja je dobar igrac ali je definitivno 0 od covjeka on ako ne ode nigdje vani
ja mislim da je on spreman otici u zelju.
Zasto imam ovaj osjecaj ne znam
Sutra minimalno bod,a blizi smo sva tri,ovo sam rekao i poslije onog nokauta u Tz,kao i to da igramo finale kupa. Nisam ovdje htio "pametovati" ali ne samo da sam bio siguran da necemo dobiti Radnika,nego sam pogodio yebeni rezultat.
Ako se sutra budem morao sam sebi popisati u usta uz pomoc nargila snjure,nema veze,bar cu onda bez ikakve emocije sacekati kraj sezone.
Vlado poremse ti se u stau.
Slazem se apsolutno s navedenim. Iako nisam ljubitelj njegovih fudbalskih vjestina, cak naprotivado-hz je napisao/la:Nesto razmisljam o nasem Rustemu...blati ga raja, psuje i kritikuje od foruma do stadiona...a on koliko god to slusao...koliko god znao ili ne...a priznat cu i ja da nije igrac za klub kakvo je Sarajevo...nikad al nikad ni jednom ruznom gestilulacijom nije se obratio navijacima. A bilo je hajvana kod nas u ekipi koliko hoces koji su nakon kritika sa tribina bacali i dresove. Slucaj Patrik Doci. Hocu da kazem koliko god on bio los igrac a nekad nesto dobro i uradi meni nije mrzak jer je ako nista kulturan momak. Valjda ce i on svoju srecu naci nakon ove sezone negdje drugo.
PitarBordo je napisao/la:Sje8an ti je taj link. Evo ponovo: http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... preferito/Primorac je napisao/la:http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... ltati.html
Glasajmo svi za naseg igraca
Todorovic ne igra.SiouxLukavac je napisao/la:Možemo li 10 milja?
Jel dobi ko žuti u svinjskom?
oj majko, kod tebe baš nema sredineFrancescoTotti je napisao/la: Slazem se apsolutno s navedenim. Iako nisam ljubitelj njegovih fudbalskih vjestina, cak naprotiv, u cast njegovih ljudskih velicina ide moj novi avatar
![]()
Dvoumio sam se da li da stavim ovu sliku gdje nosi kapitensku traku Fudbalskog Kluba Sarajeva ali sam onda shvatio da je on bar odmah bez razmisljanja produzio ugovor za razliku od trenutnog kapitena.
I posto rekoh da ga necu pljuvat do kraja sezone, kad skinem avatar znajte da sam mu yebao uzi i siri krug familije.![]()
Ahmet kao Jajalo poslije pobjede protiv Celika u finalu kupa u Zeniciescobarpablo je napisao/la:Ahmet i PavlovićDenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Samo da pozdravim brata Tottija koji je "aminovO"FrancescoTotti je napisao/la:Amin.sjever je napisao/la:Samo pozitivno do povoljnog rezultata, mogle bi sutra sijevnuti 3 bobe
Fala k.urcu bar jedna briga.manje oko problema.bivsih igraca koji nam daju golove.Zukanovic je napisao/la:Todorovic ne igra.SiouxLukavac je napisao/la:Možemo li 10 milja?
Jel dobi ko žuti u svinjskom?
Danas je bio ok,defanzivno odlican.Da samo dodam da mi je drago sto sam bio jedan od rijetkih koji su najavili pobjeduPitarBordo je napisao/la:Rustemović nije igrač za FK Sarajevo.
Naravno da nije, gluho i daleko bilo. Al u pravu je covjek za sve sto je rekao. Koliko mu se psuje, prigovara i vice sa tribina nikad ni jednu reakciju nije imao na to. A sjeti se samo Velkoskog kad je jedne prilike nakon gola odmah nasao priliku da nesto objasni istoku.. Treba postovati barem tu kulturu kod Rustemovica. A na kraju sezone zelim da ga vidim sto dalje od Sarajeva.PitarBordo je napisao/la:Rustemović nije igrač za FK Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88, lakilone, PapakIzSa, Paromlinac, SamoDaKazeem i 102 gosta.