FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 apr 2017, 20:16

NKMramor je napisao/la:Dobri smo, ispunili smo cilj. :) Sastavili se sa loptom nismo, a krivac se traži u sudiji.
. .jel ti to predje na A sektor medju jalijom :mrgreen:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 05 apr 2017, 20:21

Zadugo me nema na Tušnju.
:wave:
Solina navija za Slobodu!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 apr 2017, 20:26

Posjeta je kriminalna. Prije smo barem u derbijima punili stadion.Vise ni toga nema.
Jasno je i raji sve.....Sjever smijesan.
Sada nahajcan Radnik,izgubimo li tu ode jos jedna sezona u ovom stoljecu neuspjeha u zaborav.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 apr 2017, 20:26

Tuzlak04 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Dobri smo, ispunili smo cilj. :) Sastavili se sa loptom nismo, a krivac se traži u sudiji.
. .jel ti to predje na A sektor medju jalijom :mrgreen:
Šta fali A sektoru, fina raja. :P :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 apr 2017, 20:35

boomerang5 je napisao/la:yebo ja sad sve ovima sto su psovali efendica i trazili nekoga umjesto njega...ovaj todorovic je s marsa pao, a efe je za njega messi...
CAFFU i DANI ALVES brate :D
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 apr 2017, 20:35

wobly92 je napisao/la:P.S. Ovaj sjever je čisti šabanluk, ne mogu da vjerujem kakvi ljudi dolaze na utakmice, NIKAD više tamo, bolji su mi košpičari na zapadu pa makar i u goloj vodi bio.
Zapad je extra kad pogledas kako je na sjeveru... I ja sam se prebacio na zapad zadnjih par tekmi i ostat ce tako...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2017, 20:39

wobly92 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ko je pogrijesio kod gola. Grahovac opet ili
Dal' se i njemu duguju neke pare, momak igra preloše u zadnje vrijeme, pogotovo ove zadnje dvije, niti se trudi uopšte. Protiv Želje je kiksao kod trećeg gola, a i danas kod prvog je mogao i morao bolje.

P.S. Ovaj sjever je čisti šabanluk, ne mogu da vjerujem kakvi ljudi dolaze na utakmice, NIKAD više tamo, bolji su mi košpičari na zapadu pa makar i u goloj vodi bio.
skoro je produzio ugovor i za narednu sezonu, je.at ga da mu se duguju pare ne bi valjda produzavao

inace nema igraca koji brze oscilira od sjaja do ocaja i obratno-totalno mi je nejasan.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2017, 20:44

Ekipa je ogranicena ko balkon. Ne treba nista ocekivati. Radosti na Tusnju nema na vidiku! A Vlado neka nekome drugo lafina da su neki igraci biseri i da ce kao oni osvojiti prvenstvo. Hoce al' u qurcu. NJUO je kita!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2017, 20:49

Salihovic NASE DIJETE u subotu protiv Obradovića....Ima da mu djecu pravi...Kad ce se Jaha nase dijete oporavit... Ekipa limitirana.... Pisao sam vec.... Poceli smo opet da zivimo od pojedinačnih bljeskova....Sad cemo opet 2 mjeseca da raspredamo kako smo dobili jufke 3-0
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 apr 2017, 20:52

staragarda je napisao/la:Salihovic NASE DIJETE u subotu protiv Obradovića....Ima da mu djecu pravi...Kad ce se Jaha nase dijete oporavit
Igrao je i ovu zadnju tekmu u Bijeljini... Jedina stvar koja je gora od danasnjeg poraza i igre jeste taj crveni Mehmedagica...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 apr 2017, 21:06

"Iskreno, nisam očekivao poraz. Čestitam fudbalerima Sarajeva na zasluženoj pobjedi. Vidi se da nam nedostaje nam pravi špic igrač, ali sam nezadovoljan igrom u kompletu. Mi ćemo čini se stalno u sudijskom vremenu primiti gol. Bojim se da smo mi uz Krupu i Radnik u rezervnom položaju u Ligi za prvaka. Moramo ovo zaboraviti i okrenuti se utakmici u Bijeljini", rekao je Jagodić.
:think: :crazy: :crazy:

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 05 apr 2017, 21:08

NKMramor je napisao/la:"Iskreno, nisam očekivao poraz. Čestitam fudbalerima Sarajeva na zasluženoj pobjedi. Vidi se da nam nedostaje nam pravi špic igrač, ali sam nezadovoljan igrom u kompletu. Mi ćemo čini se stalno u sudijskom vremenu primiti gol. Bojim se da smo mi uz Krupu i Radnik u rezervnom položaju u Ligi za prvaka. Moramo ovo zaboraviti i okrenuti se utakmici u Bijeljini", rekao je Jagodić.
Aha, dobro jutro :roll: jeb.o ga tandir :facepalm:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2017, 21:15

pa bolan danas da se u Banovicima igralo ili u Klokotnici, Gracanici vise ljudi bi doslo da gleda Slobodu (i Sarajevo) nego nas Tuzlaka. bruka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2017, 21:16

NKMramor je napisao/la:"Iskreno, nisam očekivao poraz. Čestitam fudbalerima Sarajeva na zasluženoj pobjedi. Vidi se da nam nedostaje nam pravi špic igrač, ali sam nezadovoljan igrom u kompletu. Mi ćemo čini se stalno u sudijskom vremenu primiti gol. Bojim se da smo mi uz Krupu i Radnik u rezervnom položaju u Ligi za prvaka. Moramo ovo zaboraviti i okrenuti se utakmici u Bijeljini", rekao je Jagodić.
Pa de sad j e b o ga majka i fudbal recite da ovo nije presmijesna izjava....Pa sta je ovo bolaaaaaaaan....I jos kad mi ovdje dodju 3,4 strucnjaka da nama slijepcima objasne kako sve u redu....Ovo je u rangu izjave brace vrbanjuse" ekipa koja napada moze dati gol a ekipa koja ne napada ne moze".... Ahahahaha

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2017, 21:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa bolan danas da se u Banovicima igralo ili u Klokotnici, Gracanici vise ljudi bi doslo da gleda Slobodu (i Sarajevo) nego nas Tuzlaka. bruka
Top je ovo posjeta kakva Ce bit ako zijanimo u subotu...Ide to opet na nas 500-1000 bolesnika....Ne stigoh tekmu prokomentarisati....Sto ameri Kazu"no money-no honey" :kafa:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2017, 21:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa bolan danas da se u Banovicima igralo ili u Klokotnici, Gracanici vise ljudi bi doslo da gleda Slobodu (i Sarajevo) nego nas Tuzlaka. bruka
Dok neki ne shvate ove posjete kao bojkot NJUO procice vremena. Ovo malo gledalaca sto je jos ostalo je zahvaljujuci sto koriste sezonske koje su kupili u vrijeme ponosa i slave dok je bio Azmir. Kada one iscure ostace velika praznina na tribinama. Tribine ce biti sve praznije. Zapamtite.
Navijace kupuju dobre igre i pobjede, tako je svugdje.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 05 apr 2017, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 apr 2017, 21:26

bit ce para sad ce prodat Ordagu za 50 000eura :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2017, 21:26

Probisvjet je napisao/la:
Dok neki ne shvate ove posjete kao bojkot NJUO procice vremena. Ovo malo gledalaca sto je jos ostalo je zahvaljujuci sto koriste sezonske koje su kupili u vrijeme ponosa i slave dok je bio Azmir. Kada one iscure ostace velika praznina na tribinama. Tribine ce biti sve praznije. Zapamtite.
a koga su bojktovali u "danima slave" prosle godine protiv Drine, Mladosti, Sirokog, ili na finalu kupa itd itd

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2017, 21:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:
a koga su bojktovali u "danima slave" prosle godine protiv Drine, Mladosti, Sirokog, ili na finalu kupa itd itd
Uporedi utakmice sa Sarajevom i sa istim protivnicima. Kazem da sezonske izvlace. Da nema njih kurko bi bilo i ovoliko. :salut:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2017, 21:29

ultrasstyle_tz je napisao/la: a koga su bojktovali u "danima slave" prosle godine protiv Drine, Mladosti, Sirokog, ili na finalu kupa itd itd
Uporedi utakmice sa Sarajevom. :salut:
ne previse veca posjeta.Ni jednom protiv Sarajeva nije bio pun stadion, u kupu posebno

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.