. .jel ti to predje na A sektor medju jalijomNKMramor je napisao/la:Dobri smo, ispunili smo cilj.Sastavili se sa loptom nismo, a krivac se traži u sudiji.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
. .jel ti to predje na A sektor medju jalijomNKMramor je napisao/la:Dobri smo, ispunili smo cilj.Sastavili se sa loptom nismo, a krivac se traži u sudiji.
Šta fali A sektoru, fina raja.Tuzlak04 je napisao/la:. .jel ti to predje na A sektor medju jalijomNKMramor je napisao/la:Dobri smo, ispunili smo cilj.Sastavili se sa loptom nismo, a krivac se traži u sudiji.
CAFFU i DANI ALVES brateboomerang5 je napisao/la:yebo ja sad sve ovima sto su psovali efendica i trazili nekoga umjesto njega...ovaj todorovic je s marsa pao, a efe je za njega messi...
Zapad je extra kad pogledas kako je na sjeveru... I ja sam se prebacio na zapad zadnjih par tekmi i ostat ce tako...wobly92 je napisao/la:P.S. Ovaj sjever je čisti šabanluk, ne mogu da vjerujem kakvi ljudi dolaze na utakmice, NIKAD više tamo, bolji su mi košpičari na zapadu pa makar i u goloj vodi bio.
skoro je produzio ugovor i za narednu sezonu, je.at ga da mu se duguju pare ne bi valjda produzavaowobly92 je napisao/la:Dal' se i njemu duguju neke pare, momak igra preloše u zadnje vrijeme, pogotovo ove zadnje dvije, niti se trudi uopšte. Protiv Želje je kiksao kod trećeg gola, a i danas kod prvog je mogao i morao bolje.ultrasstyle_tz je napisao/la:ko je pogrijesio kod gola. Grahovac opet ili
P.S. Ovaj sjever je čisti šabanluk, ne mogu da vjerujem kakvi ljudi dolaze na utakmice, NIKAD više tamo, bolji su mi košpičari na zapadu pa makar i u goloj vodi bio.
Igrao je i ovu zadnju tekmu u Bijeljini... Jedina stvar koja je gora od danasnjeg poraza i igre jeste taj crveni Mehmedagica...staragarda je napisao/la:Salihovic NASE DIJETE u subotu protiv Obradovića....Ima da mu djecu pravi...Kad ce se Jaha nase dijete oporavit
Aha, dobro jutroNKMramor je napisao/la:"Iskreno, nisam očekivao poraz. Čestitam fudbalerima Sarajeva na zasluženoj pobjedi. Vidi se da nam nedostaje nam pravi špic igrač, ali sam nezadovoljan igrom u kompletu. Mi ćemo čini se stalno u sudijskom vremenu primiti gol. Bojim se da smo mi uz Krupu i Radnik u rezervnom položaju u Ligi za prvaka. Moramo ovo zaboraviti i okrenuti se utakmici u Bijeljini", rekao je Jagodić.
![]()
![]()
Pa de sad j e b o ga majka i fudbal recite da ovo nije presmijesna izjava....Pa sta je ovo bolaaaaaaaan....I jos kad mi ovdje dodju 3,4 strucnjaka da nama slijepcima objasne kako sve u redu....Ovo je u rangu izjave brace vrbanjuse" ekipa koja napada moze dati gol a ekipa koja ne napada ne moze".... AhahahahaNKMramor je napisao/la:"Iskreno, nisam očekivao poraz. Čestitam fudbalerima Sarajeva na zasluženoj pobjedi. Vidi se da nam nedostaje nam pravi špic igrač, ali sam nezadovoljan igrom u kompletu. Mi ćemo čini se stalno u sudijskom vremenu primiti gol. Bojim se da smo mi uz Krupu i Radnik u rezervnom položaju u Ligi za prvaka. Moramo ovo zaboraviti i okrenuti se utakmici u Bijeljini", rekao je Jagodić.
![]()
![]()
Top je ovo posjeta kakva Ce bit ako zijanimo u subotu...Ide to opet na nas 500-1000 bolesnika....Ne stigoh tekmu prokomentarisati....Sto ameri Kazu"no money-no honey"ultrasstyle_tz je napisao/la:pa bolan danas da se u Banovicima igralo ili u Klokotnici, Gracanici vise ljudi bi doslo da gleda Slobodu (i Sarajevo) nego nas Tuzlaka. bruka
Dok neki ne shvate ove posjete kao bojkot NJUO procice vremena. Ovo malo gledalaca sto je jos ostalo je zahvaljujuci sto koriste sezonske koje su kupili u vrijeme ponosa i slave dok je bio Azmir. Kada one iscure ostace velika praznina na tribinama. Tribine ce biti sve praznije. Zapamtite.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa bolan danas da se u Banovicima igralo ili u Klokotnici, Gracanici vise ljudi bi doslo da gleda Slobodu (i Sarajevo) nego nas Tuzlaka. bruka
a koga su bojktovali u "danima slave" prosle godine protiv Drine, Mladosti, Sirokog, ili na finalu kupa itd itdProbisvjet je napisao/la:Dok neki ne shvate ove posjete kao bojkot NJUO procice vremena. Ovo malo gledalaca sto je jos ostalo je zahvaljujuci sto koriste sezonske koje su kupili u vrijeme ponosa i slave dok je bio Azmir. Kada one iscure ostace velika praznina na tribinama. Tribine ce biti sve praznije. Zapamtite.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa bolan danas da se u Banovicima igralo ili u Klokotnici, Gracanici vise ljudi bi doslo da gleda Slobodu (i Sarajevo) nego nas Tuzlaka. bruka
Uporedi utakmice sa Sarajevom i sa istim protivnicima. Kazem da sezonske izvlace. Da nema njih kurko bi bilo i ovoliko.ultrasstyle_tz je napisao/la:a koga su bojktovali u "danima slave" prosle godine protiv Drine, Mladosti, Sirokog, ili na finalu kupa itd itdProbisvjet je napisao/la:Dok neki ne shvate ove posjete kao bojkot NJUO procice vremena. Ovo malo gledalaca sto je jos ostalo je zahvaljujuci sto koriste sezonske koje su kupili u vrijeme ponosa i slave dok je bio Azmir. Kada one iscure ostace velika praznina na tribinama. Tribine ce biti sve praznije. Zapamtite.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa bolan danas da se u Banovicima igralo ili u Klokotnici, Gracanici vise ljudi bi doslo da gleda Slobodu (i Sarajevo) nego nas Tuzlaka. bruka
ne previse veca posjeta.Ni jednom protiv Sarajeva nije bio pun stadion, u kupu posebnoProbisvjet je napisao/la:Uporedi utakmice sa Sarajevom.ultrasstyle_tz je napisao/la: a koga su bojktovali u "danima slave" prosle godine protiv Drine, Mladosti, Sirokog, ili na finalu kupa itd itd
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.