Ocekivalo se, nadji vecinu predikcija vecih sportskih kuca, inali su ih top 5-6, dok Rakete 8-e, od espna foxa pa nadaljeLillard je napisao/la:Pišeš jednake gluposti za Westbrooka ko oni tada za Currya. Treba imat 20 asista u prosjeku da zadovolji potrebe odličnih suigrača. Blago njima što on davi loptu toliko, jer da pušta ostalima da rješavaju utakmice ko zna di bi sad bili. Ovako su šesti, na kraju možda i peti što niko nije očekivao na početku sezone. I ja bi volio da Lillard ovako nabija statistikuEpidaurus je napisao/la:Ja Russa smatram top 5 igracem lige i vrhunskim igracem samo mislim da svojim stilom igre nikad nista ozbiljno osvojit nece, bez obzira kakav tim imao. U Lakersima ga ne bi zelio vidjeti ni po koju cijenu jer isto tako mislim da su mu licne statistike bitnije od rezultata ekipe. Isto tako, ne preferiram njegov pomalo divljacki stil igre al opet ne sporim da se radi o jednom od najboljih igraca na svijetu nit bih pisao idiotarije tipa LMVP i slicne gluposti ako uzme tu nagradu.Lillard je napisao/la:Epidaurus bogami si dosadan više. Hejtaš Westbrooka jednako ko Belmin i ekipa Currya. Posve isti.
@Sarmelino vjerodostojne ili ne, ja se samo nadam da ce ih se drzati i da Russ nikad nece doci u Lakerse.
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
A ne, trebam pusit gluposti da je ostatak OKCa u rangu Brooklyna i da Russ igra sa invalidima 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Danas sam naletio na neki članak, kaže Rocketi su bez Hardena ekipa za 51 pobjedu, a Thunder bez Wesbtrooka 18.Epidaurus je napisao/la:A ne, trebam pusit gluposti da je ostatak OKCa u rangu Brooklyna i da Russ igra sa invalidima

Pa nije to posve daleko od istine uopste. Jedan Brook Lopez je bolji od sve i jednog igraca u Oklahomi izuzev Russa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ostatak OKCa je prosječni ili ispodprosječni igrači za NBA standarde. Bez njega to je ekipa od max 25 pobjeda. Pa pogledaš samo kako izgledaju na parketu bez njega.Epidaurus je napisao/la:A ne, trebam pusit gluposti da je ostatak OKCa u rangu Brooklyna i da Russ igra sa invalidima

Hardena se uopće ne dotičem, ko god bude MVP od njih dvojice bit će itekako zasluženo. 41 TD, ali naravno svako to može napravit, samo što im se ne da ili su timski igrači.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaboravio sam u kojoj je kladionici rijec, cini mi se Vegas odds, imali su Rakete na 50% pobjeda, Okc na 55%. Rakete su na 69% pobjeda, okc 57%
kljucna rijec.Lillard je napisao/la:Ostatak OKCa je prosječni ili ispodprosječni igrači za NBA standarde. Bez njega to je ekipa od max 25 pobjeda. Pa pogledaš samo kako izgledaju na parketu bez njega.Epidaurus je napisao/la:A ne, trebam pusit gluposti da je ostatak OKCa u rangu Brooklyna i da Russ igra sa invalidima
i ne odnosi se na @epija vec za ostale boxscore strucnjake, mada i on smatra adamsa vrhunskim centrom i robersona dobrim suterom

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Sreca pa Russ onda ovako nabija statistike, da nema toga OKC bi nam se umijesala u borbu za Fultza, Balla i JacksonaDonnie Darko je napisao/la:Danas sam naletio na neki članak, kaže Rocketi su bez Hardena ekipa za 51 pobjedu, a Thunder bez Wesbtrooka 18.Epidaurus je napisao/la:A ne, trebam pusit gluposti da je ostatak OKCa u rangu Brooklyna i da Russ igra sa invalidima

Al cuj Houston tim za 51 pobjedu bez Hardena, Boze dragi koji je to idiot napisao hahahahah

Yebeni LeBron s onim kretenima u prvom mandatu u Cavsima nikad nije bio ni blizu triple doublea. Prelako se potcjenjuje ovo što radi Russ. Teško ćemo za života vidjeti još jednu ovakvu sezonu.
Mislim i kod mene je tek treći na MVP listi jer pobjede ekipe treba uzeti u obzir, ali i ako dobije neće biti nezasluženo. Kawhi svakako prvi, Brada drugi.
Mislim i kod mene je tek treći na MVP listi jer pobjede ekipe treba uzeti u obzir, ali i ako dobije neće biti nezasluženo. Kawhi svakako prvi, Brada drugi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Imas ti pametinijeg posla u zivotu od izmisljanja ?KK_Bosna je napisao/la:kljucna rijec.Lillard je napisao/la:Ostatak OKCa je prosječni ili ispodprosječni igrači za NBA standarde. Bez njega to je ekipa od max 25 pobjeda. Pa pogledaš samo kako izgledaju na parketu bez njega.Epidaurus je napisao/la:A ne, trebam pusit gluposti da je ostatak OKCa u rangu Brooklyna i da Russ igra sa invalidima
i ne odnosi se na @epija vec za ostale boxscore strucnjake, mada i on smatra adamsa vrhunskim centrom i robersona dobrim suterom
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro bi došla anketa: Da li je Adams bliže vrhunskom centru, ili invalidu?
Ništa mi sad nije jasnoKawhi je napisao/la:Yebeni LeBron s onim kretenima u prvom mandatu u Cavsima nikad nije bio ni blizu triple doublea. Prelako se potcjenjuje ovo što radi Russ. Teško ćemo za života vidjeti još jednu ovakvu sezonu.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa na pogrešnom si dijelu foruma. Nije ovo za tebe.DANTES je napisao/la:Ništa mi sad nije jasnoKawhi je napisao/la:Yebeni LeBron s onim kretenima u prvom mandatu u Cavsima nikad nije bio ni blizu triple doublea. Prelako se potcjenjuje ovo što radi Russ. Teško ćemo za života vidjeti još jednu ovakvu sezonu.

Biće da ti sam sebe demantuješKawhi je napisao/la:Pa na pogrešnom si dijelu foruma. Nije ovo za tebe.DANTES je napisao/la:Ništa mi sad nije jasnoKawhi je napisao/la:Yebeni LeBron s onim kretenima u prvom mandatu u Cavsima nikad nije bio ni blizu triple doublea. Prelako se potcjenjuje ovo što radi Russ. Teško ćemo za života vidjeti još jednu ovakvu sezonu.

Kažeš ovo je istorijski ali on je tek treći kandidat iza dva igrača... Pa kako to?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pobjede ekipe, razlika u očekivanim pobjedama ekipe na početku sezone i na kraju. Uostalom jedini sam ovdje predvidio Russu triple double sezonu. Zadnji koji je imao triple double sezonu nije bio MVP i ostale stvari.DANTES je napisao/la:Biće da ti sam sebe demantuješKawhi je napisao/la:Pa na pogrešnom si dijelu foruma. Nije ovo za tebe.DANTES je napisao/la: Ništa mi sad nije jasno![]()
Kažeš ovo je istorijski ali on je tek treći kandidat iza dva igrača... Pa kako to?

Oklahoma ee svakako pojacala tokom trade deadlinea zahvaljujuci Bullsima.
Oklahoma bi bez Russa bila max 10.
Oklahoma bi bez Russa bila max 10.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
BernardBarnjak je napisao/la:Russ:
-41 trpl-dbls in a season (tied for 1st)
-7 straight trpl-dbls (2nd longest streak)
-78 career trpl-dbls (tied for 4th all-time)
Nezgodni PJ![]()
šta im bi,što napadoše stephensona?
Nako, bezveze.filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Russ:
-41 trpl-dbls in a season (tied for 1st)
-7 straight trpl-dbls (2nd longest streak)
-78 career trpl-dbls (tied for 4th all-time)
Nezgodni PJ![]()
šta im bi,što napadoše stephensona?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pregledaj klip filipe, necemo fabulu pisati 

Biće da ti sam sebe demantuješDANTES je napisao/la:Pa na pogrešnom si dijelu foruma. Nije ovo za tebe.Kawhi je napisao/la:Ništa mi sad nije jasnoDANTES je napisao/la:Yebeni LeBron s onim kretenima u prvom mandatu u Cavsima nikad nije bio ni blizu triple doublea. Prelako se potcjenjuje ovo što radi Russ. Teško ćemo za života vidjeti još jednu ovakvu sezonu.

Kažeš ovo je istorijski ali on je tek treći kandidat iza dva igrača... Pa kako to?[/quote]
mozda slicno sezoni 61-62 kad je oscar imao 31-12-11 u sezoni a wilt 50- 25 ,a russell bio mvp sa 19-24 prosjecima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.