GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 10 avg 2010, 00:41

Ted Mosby je napisao/la:Bit ćeš ti trener Dinama, zadirkivali su u maksimirskoj loži Branka Karačića tijekom utakmice Dinama i Rijeke. Iako je na taj susret došao kao gledatelj, porazom Dinama zadirkivanje je preraslo u ozbiljan razgovor.
- Nitko me još nije kontaktirao. No da me nazovu odmah bih prihvatio. Bila bi mi čast voditi Dinamo. Iza mene stoji statistika, a ona je u tom poslu najvažnija - rekao je Branko Karačić.
Osim Karačića, maksimirskim se hodnicima sve glasnije razgovara i o treneru Karlovca Igoru Pamiću.
- Smeta me kad čujem i pročitam da su Koper i Sheriff opasnost za Dinamo. Kakav Koper, kakav Sheriff... Hej, ljudi, pa Dinamo je institucija. Teško sam podnio to ispadanje. Mora se biti iskren i reći da to nije izgledalo dobro - rekao je Igor Pamić, bivši igrač ‘modrih’ i veliki dinamovac.
Ne boji se rada sa Zdravkom Mamićem.
- Zašto bih se bojao? Imam svoje mišljenje, on svoje. On je iskren čovjek i veliki zaljubljenik u Dinamo - rekao je Pamić.
Treća opcija bio je trener-stranac. No kako bi strancu za upoznavanje momčadi i prilagodbu trebalo dosta dugo, a do utakmice za ulazak u Europsku ligu protiv Györa je devet dana, od tog prijedloga uprava je odustala.
:o Karačić :o
Pa neka radije igraju bez trenera. Zajec je za Karačića i kao igrač i kao trener VELIČINA.
Koga će sad dovesti? Karačića, Lončarevića ili vratiti Ivankovića? Kakav strani trener, to je još gore.. dok svlada jezik i komunikaciju sa igračima ode sve u k.... . A kakav bi strani trener htio doći u Dinamo? Možda neki 3. klase.
...što je više lome to je volim jače...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 avg 2010, 12:17

Mamićev striptiz na Plesu, brojni monolozi na press konferencijama, otpuštanje njemu nepodobnih trenera što je kulminiralo otkazom Velimiru Zajecu, dugo su stvarali bujicu nezadovoljstva u redovima Bad Blue Boysa. Odlazak Zeke iz Maksimira kap je koja je prelila čašu najvjernijim Dinamovim 'drukerima'. Naime, BBB-i kreću u bojkot Dinamovih utakmica, piše net.hr. Fotografije Zdravka Mamića koji 'slavi' s tamburašima ispadanje Dinama iz borbe za Ligu prvaka bile su previše za ekipu sa Sjevera. Dvije frakcije BBB-a Klub navijača i Udruga navijača Dinama ujednile su se u borbi protiv Zdravka Mamića te će bojkotirati utakmice 'modrih' dok izvršni dopredsjednik ne napusti klub. Iako je još neslužbeno, odluka o bojkotu trebali bi biti donesena na sastanku u utorak.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 10 avg 2010, 12:27

Karačić pred potpisom

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 avg 2010, 12:47

Dario Šimić završio karijeru. :roll:

A za trenera, zasad ostaje Sreten Ćuk, Zajecov pomoćnik. Dok se ne nađe "adekvatno" rješenje, Ćuk će voditi treninge, a moguće i prvenstveni dvoboj sa Karlovcem.

a za Majestica

Dinamo se dosta srozao otkad je Mamić tu, u zadnjih deset godina. Klupski koeficijent je spao za 22 boda u zadnjih 7-8 godina, prije njega se igrala LP, gazilo se Porto i Ajax, Celtic, Manchesteru se uzimalo bod na Old Traffordu. Danas se tamo neki Sheriff i Koper i Gyor predstavljaju kao opasnosti. A naslovi su se osvajali i prije Mamića. Jedino što je Mamić napravio je to što klub nema dugova (mada nam je oprošten ogroman dug za porez). A novac koji je došao u klub od transfera je naprosto nevidljiv. Ja nisam vidio da je jedan dio tog novca potrošen na pojačanja. Ovaj momak iznad reče da Porto proda 50ak milijuna, a dovede za 20ak. Ja bih bio zadovoljan da se, nakon dobijanja 15-ak milijuna godišnje od transfera (više-manje), kupi 1-2 reprezentativca, bilo koje zemlje, za 4-5M ukupno. Da se te momke ukomponira u ekipu, da se ciljano rade transferi, da za transfere budu zaduženi ljudi koji znaju, a ne neznalica Zoran Mamić, kojem je jedina referenca igranje u Zweite Bundesligi i znanje njemačkog jezika. Dalje, da se dio novca uloži u gradnju kampa kluba, a ne da Mamić kuka kako se nema gdje trenirati, pa da igrači u klubu provode po 2 sata dnevno.

Još je tu puno razloga zbog kojih sam protiv te osobe, i želim da ode, pa makar ponio sve te pare sa sobom (iako to ne može) i makar klub pao u Drugu ligu. Ali kad se klub raščisti od mafijaša (ja uopće, makar živim s Dinamom, ne znam tko je sve u IO-u, ni tko su ostali koji vode klub), i kad se publika vrati na tribine gledati svoj Dinamo, sastavljen od domaćih igrača, tada će biti dobro. Dotad, ništa.

I mislim, ali stvarno mislim, da bi Mamić mogao dići sidro do kraja godine.
Hayley <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 avg 2010, 19:54

Ako je vjerovat novinskim natpisima i portalima, izgleda da BBB-ovci (dvi glavne frakcije) idu u bojkot Dinamovih utakmica. Samo, nije mi jasno kakav je to bojkot kad inače dođe oko 500-600 ljudi (na euro tekmama nešto više) skupa sa skupljačima lopti, vatrogascima, policajcima i psima :mrgreen: :mrgreen:
e sad je ovo prilika da obitelji u što većem broju nahrle na velebno izdanje Maksimira, budući da oni inače ne idu na tekme jer su tamo sve huligani :mrgreen: :mrgreen:

Inače, što se tiče ove prijašnje rasprave. Za stanje u klubu je jedini odgovaran Mamić, nitko drugi. Oke, može trener pogriješit u jednoj, dvi, tri tekme, može se pogriješiti i pri dovođenju jednog dva trenera, ali u Mamićevoj eri (koja još traje) je dovedeno 14 trenera :lol: :lol:
mislim, nije ni moj Hajdok nešto bolji što se tiče toga, još kad vidim onog crva od čovjeka Fiorentinia, okrene mi se želudac.

I još nešto. Ako se pogleda Dinamo u zadnjih 5 godina, onda je očiti pad od one sezone od prije 5 godina do danas, ne samo u bodovnoj razlici koja se iz godine u godine topila, nego i u igračkom kadru. Po meni, najgori Dinamov (čitaj Mamićev) ovogodišnji promašaj je prodaja Vrdoljaka. Igrač koji je toliko koristan, zadnji vezni, a njegovim odlaskom je nastala ogromna rupa.

Samo, nameće se jedno pitanje, vezano u slučaju eventulanog odlaska Mamića. Šta poslije njega? jer, kolko sam upućen, pola igrača je on doveo, pola ih je vezano njegovim menadžerskim ugovorima. Dinamo će ostati bez izvora sredstava, bez prihoda. Ni grad više nema tolko para da pomogne. Dinamo bi mogao onda pasti u krizu u kakvoj je bio Hajduk prije koju godinu. A to mu ne želim, bez obzira što sam Hajdukovac.

nadam se da će se nešto pozitivno dogoditi u tom klubu. I nek im je sretno u Europi, a u prvenstvu da završe na najboljem mogućem 2.mjestu :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 avg 2010, 21:11

Pa eventualni pad Mamića bi značio odlazak njega samoga (i brata valjda), a novac koji je klub zaradio prodajom igrača bi ostao klubu. Nema te snage koja bi taj novac u potpunosti dala Mamiću. Da on uzme 50%, klub može dvije godine bez problema funkcionirati. Sad to sa igračima je zajebano, ali bi se sa FIFA-om moglo srediti (ako dođu u klub jaki ljudi koji imaju veze i vezice sa Zurichom) da Mamić, ako bude prijetio sa odvođenjem svojih igrača (a trenutno nema nitko u Dinamu s Mamićem pod ugovorom :D ), što bi dakle značilo da Dinamo ostaje samo bez Mamića. A i on je jako malo financirao klub, sve je pare davao Grad i sponzori... sad njegov odlazak tu ništa ne bi promijenio.

Dakle, možemo samo dobiti, ne izgubiti. :lol:
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 avg 2010, 10:31

dubrava je napisao/la:Samo, nije mi jasno kakav je to bojkot kad inače dođe oko 500-600 ljudi
BBB dođe uvijek pristojan broj, i uvijek su glasni. Problem su gledatelji kojih nema, nisu problem BBB.

Mamića je nemoguće istjerat iz Dinama, podmitio je cijelu skupštinu i pola grada. Svi plešu kako on svira.
Napravio je od Dinama svoju prčiju...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 avg 2010, 10:36

ja neznam sta vi trazite svake godine osvojite ligu,u evropi ste stalno
zradjute na svojim igracima i to jako dobro

Vi bi da osvajte ligu prvaka :?
Niko sa prostora istocne i jugo istocne Evrope u ovome trenutku nije sposoban ni da parira zapadnjacima nit ce moci
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 avg 2010, 11:57

Priopćenje navijača Dinama, objavljeno u srijedu, 11.08.
navijači Dinama je napisao/la: Priopćenje navijača Dinama

Nakon vijećanja kojem su prisustvovali svi relevantni predstavnici registriranih udruga Dinamovih navijača donijeli smo sljedeće zaključke i odluke:

1. Zahtijevamo neopozivu i neodgodivu ostavku Zdravka Mamića kao neprikosnovenog vladara kluba s kojim se više ne možemo poistovjetiti i kojeg ne priznajemo kao naš NK Dinamo. Još jednom ponavljamo sve zahtjeve i argumente koje je ova Udruga iznijela pred dotičnog u rujnu 2008. godine (vidi Prilog 1.). Također, tražimo ostavku kompletnog Izvršnog odbora i uprave kluba, kao i razriješenje dužnosti i odlazak svih mogućih Mamićevih trabanata koje je on za svoje vladavine instalirao u klub.

2. Tražimo hitnu javnu raspravu o Statutu i ustroju Udruge građana NK Dinamo Zagreb na kojoj ćemo iznijeti vlastite prijedloge za preustroj kluba i povratak identiteta prihvatljivog svim njegovim navijačima. Isto tako, tražimo i hitno očitovanje nadležnih ministarstava, državnih i gradskih institucija o poslovanju i legalnosti sadašnje Udruge građana NK Dinamo Zagreb.

3. Pozivamo sve navijače i simpatizere Dinama, Bad Blue Boyse i sve građane Zagreba i Hrvatske na potpuni bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica kluba koji je nekad bio svehrvatska Svetinja, a danas je privatna svojina obitelji Mamić, koja služi isključivo i samo njima te njihovim financijskim i drugim interesima. Pokažimo tako svoju ustrajnost i stanimo ujedinjeni protiv primitivne tiranije Zdravka Mamića i njegovih poslušnika.

O svim daljnjim akcijama javnost će biti obaviještena putem medija. Ovo je samo prvi korak u našoj nikad odlučnijoj borbi za povratak našeg voljenog Dinama svojim navijačima.

Ili mi ili on! Dinamo Svetinja!

za Hairliju

Želimo da **** ode jer se ne zna gdje je novac od tih transfera, jer ništa nije uloženo u pojačanja, dok gazda kupuje vile, brodove i skupe aute, kupuje stanove bratovoj ljubavnici. Želimo da ode zbog odnosa prema javnosti i prema navijačima, zbog divljačkih istupa u javnosti - prijetnje novinarima, psovanje u javnosti, skidanje na aerodromima, razbacivanje stotinama eura u centru grada, pjevanje Hajdukovih i Torcidinih pjesama (Bili su bili, Dalmatinac sam), "ljubovanja" sa Jugoslavijom i Srbima (protiv kojih, kako sam već objasnio, nemam apsolutno ništa protiv). Želimo da ode jer godinama maže oči javnosti o perverznim pojačanjima, a dovede mi nekog Papadopoulosa. Želimo da ode jer mu klub služi za osobno bogaćenje. Želimo da ode jer je mafijaš. Želimo da ode zbog odnosa prema legendama kluba - otkaz Zeki na najgori mogući način.

Želim da ode, pa makar klub koju sezonu rezultatski patio zbog toga. Nadam se da sam bio jasan.

P.S. I meni titula ništa ne znači kad je dođe proslaviti 500 ljudi.
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 avg 2010, 15:11

Hairlija je napisao/la:ja neznam sta vi trazite svake godine osvojite ligu,u evropi ste stalno
zradjute na svojim igracima i to jako dobro

Vi bi da osvajte ligu prvaka :?
Niko sa prostora istocne i jugo istocne Evrope u ovome trenutku nije sposoban ni da parira zapadnjacima nit ce moci
Zagreb spada u srednju Europu. :mrgreen:

Neki ljudi ne navijaju za klub radi trofeja kao ti i takvi. Mamić kalja ime Dinamo koje je nekad nešto značilo i u Europi. Dinamo je bio simbol nečega, a sada je simbol ničega, Mamićeva prčija, obiteljski biznis..
Bili ti želio da od tvog kluba neko pravi obiteljski biznis?! Dinamo znači mnogo više od trofeja 1.HNL .

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 avg 2010, 21:49

Josip Skoblar danas bio na rucku s bracom Mamic, kaze da je to vise privatni sastanak nego neki pregovori.
A navodno, zelja im je i Vahid Halilhodzic.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 12 avg 2010, 22:40

The Game je napisao/la:Josip Skoblar danas bio na rucku s bracom Mamic, kaze da je to vise privatni sastanak nego neki pregovori.
Nije Vahid lud da se sa tim budalama zajebava :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 avg 2010, 22:58

Frutek je napisao/la:
The Game je napisao/la:Josip Skoblar danas bio na rucku s bracom Mamic, kaze da je to vise privatni sastanak nego neki pregovori.
Mamić masno plaća a Vahid je navikao da ga tjeraju :lol: :lol: :lol:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 avg 2010, 00:00

jacky09 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Mamić masno plaća a Vahid je navikao da ga tjeraju :lol: :lol: :lol:
Idealna kombinacija, hahahhahahahahha :D :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 avg 2010, 12:16

PO POVRATKU iz Južne Amerike Zoran Mamić nije htio govoriti o imenima koja su interesantna Dinamu, kazao je tek kako je 14 dana tragao za napadačem i stoperom.

Ovog potonjeg je, čini se, sportski direktor pronašao u Čileancu Carlosu Labrinu, 20-godišnjem čileanskom reprezentativcu, kojeg bi Modri doveli na posudbu, a ako u idućih godinu dana zadovolji, Dinamo bi otkupio njegov ugovor od sadašnjeg kluba.

Labrin je igrač Huachipata, a premda igra u srcu obrane, visok je tek 178 centimetara.

Ukoliko se dolazak Labrina i realizira, pridružio bi se svom sunarodnjaku Pedru Morales. Problema s aklimatizacijom, dakle, ne bi smjelo biti...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 avg 2010, 12:26

Čileanci u obrani su dosta dobri, još ako je igrao za repku. :?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 avg 2010, 12:35

jacky09 je napisao/la:Čileanci u obrani su dosta dobri, još ako je igrao za repku. :?
Ima 2 nastupa za reprezentaciju
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 avg 2010, 15:49

Hristo Stoičkov kandidat za trenera Dinama
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 avg 2010, 02:33

Nadam se da je ovo početak pobjedničkog niza
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 avg 2010, 02:52

Ja se nadam da će nas Gyor spustit na zemlju. Ali samo iz razloga da Nečastivi ode, ništa drugo.

Inače sam planirao put u Zagreb bar tri puta ovu jesen (zbog europskih utakmica, naravno), ali ne bih išao ni da Juve ili Liverpool dođu. Dakle, želim da se taj pobjednički niz od jedne utakmice prekine.

Žalosno, ali tako je. :cry:
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.