Zalosno,hvala na infoSariel je napisao/la:samo za korisnike bh telecom mreze nazalost...
ima i neki ino racun al kontam to je vec komplikovano nece raja da se bakce...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Sta je ovo prazan stadion u pm.....
Fukare prekucale,po stoti put.....e tugo nasa tuzlanska.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
I 5 km je puno dati za gledanje ovih igraca a kamoli cenerasolinas je napisao/la:Sta je ovo prazan stadion u pm.....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Patnja za oči.
znala sam et'.. odličan je sastav bio, moglo je ovo dosta bolje sigurno 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pocela prodaja tekmi. Marka po marka . . .ihhh
-
- Kontakt:
Steta, katastrofa, ali nema veze, idemo dalje, kasnije cu malo opsirnije napisati, ali moram izdvojit sekundu da se nasmijem Darki i sudiji

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo sada sa sjevera i sta reci. Od starta to nije licilo na nista, prakticno nismo opucali prema golu imali izgledne sanse. Na papiru sastav je izgledao odlicno ali u praksi igraci nisu znali gdje se nalaze. Vlado se totalno pogubio i petorici igraca u toku utakmice izmjenjao po 3 ili vise pozicija. Mali Zilkic je igrao 4 pozicije, Ordagic 2, Subic 3
Prakticno ga je Janjos rasturio takticki i odradio ovu utakmicu perfektno gdje mi nismo mogli nista.
I onda sta stupa na snagu? Tuzlaci se pocinju zaliti na sudiju
Sudija koji i jeste presutio neka 3-4 zuta kartona nije uticao na rezultat vec smo mi bili losija ekipa, Sarajevo ekipa koja je imala zelju da pobjedi i to je to.
E o cemu se tu radi, vidjeli ste tribine 1500 ljudi nekih gdje 1000 pljuje sudiju samo. Zasto ti ljudi lazu nas koji smo njihovi, Slobodasi kao i oni. Zasto ne zele da priznaju da nam kriminalci vode klub, a da je se desio egzodus. Da igraci jedva cekaju juni da idu, da mi ne mozemo dobiti nikoga ozbiljnog vise jer ne igramo dobar fudbal. Zasto?!
Tri godine je se nesto gradilo da bi se vratilo povjerenje ljudi i sada je to sve palo u vodu, ljudi idu sa stadiona i govore da je utakmica prodata, a mozda i jeste kako cemo znati da nije?!
Odgovor je da ti ljudi sad traze svaki nacin da zavaraju svoje Slobodase, lazu nas pljuju nakon svakog neuspjeha na sudije i kako bi imali alibi za nesto
Za sve lose sto se desi nadju vec neki razlog. Sada ocekujem ih da ovdje dodju i da vec smisle nesto, da nam slazu nesto, to najbolje znaju raditi.
A od velikog trenercine koji je izgubio 4 od 6 utakmica i koji je vjerovatno u raznoraznim talovima ocekujem da izadje pred kamere i kaze da ne zamjeri nista tim mladim momcima, da je primarni cilj ispunjen bla bla bla kuknjava
Na tribinama zadnjih 10 minuta muk i tisina, ljudi se pakuju skontali gdje je ovo krenulo, a vodja prijeti govori im ne smijete otici
Sramno sve od uprave, pa do strucnog staba, pa do ovih koji nas lazu mjesecima i smisljaju alibije. Lijep pozdrav. Idemo odigrati ovih 8 kola onako, prodati gdje se moze prodati preko golmana Hadzica jer je primarni cilj ostvaren

Prakticno ga je Janjos rasturio takticki i odradio ovu utakmicu perfektno gdje mi nismo mogli nista.
I onda sta stupa na snagu? Tuzlaci se pocinju zaliti na sudiju

E o cemu se tu radi, vidjeli ste tribine 1500 ljudi nekih gdje 1000 pljuje sudiju samo. Zasto ti ljudi lazu nas koji smo njihovi, Slobodasi kao i oni. Zasto ne zele da priznaju da nam kriminalci vode klub, a da je se desio egzodus. Da igraci jedva cekaju juni da idu, da mi ne mozemo dobiti nikoga ozbiljnog vise jer ne igramo dobar fudbal. Zasto?!
Tri godine je se nesto gradilo da bi se vratilo povjerenje ljudi i sada je to sve palo u vodu, ljudi idu sa stadiona i govore da je utakmica prodata, a mozda i jeste kako cemo znati da nije?!
Odgovor je da ti ljudi sad traze svaki nacin da zavaraju svoje Slobodase, lazu nas pljuju nakon svakog neuspjeha na sudije i kako bi imali alibi za nesto

A od velikog trenercine koji je izgubio 4 od 6 utakmica i koji je vjerovatno u raznoraznim talovima ocekujem da izadje pred kamere i kaze da ne zamjeri nista tim mladim momcima, da je primarni cilj ispunjen bla bla bla kuknjava
Na tribinama zadnjih 10 minuta muk i tisina, ljudi se pakuju skontali gdje je ovo krenulo, a vodja prijeti govori im ne smijete otici

Sramno sve od uprave, pa do strucnog staba, pa do ovih koji nas lazu mjesecima i smisljaju alibije. Lijep pozdrav. Idemo odigrati ovih 8 kola onako, prodati gdje se moze prodati preko golmana Hadzica jer je primarni cilj ostvaren

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 apr 2017, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
yebo ja sad sve ovima sto su psovali efendica i trazili nekoga umjesto njega...ovaj todorovic je s marsa pao, a efe je za njega messi...
U Bijeljinu po pobjedu, s remijem bi se morali odrzati na tom zaostatku dok ih ne docekamo na Tusnju, a poraz je katastrofa i 7 bodova bi bilo pretesko ganjati do kraja. Gore od ovog danas ne moze
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 05 apr 2017, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bruka, opucali na gol nismo!
Šta Vlado pokušava, Kalezić mu u napadu, a Ordagu opet tuši na DMF.
Nemojte sudiju spominjati, mogao je svirati nešto, nešto je i pretjerao, ali čist penal nije svirao Sarajevu nedugo poslije prvog gola njihovog, čini mi se baš nad Hebibovićem.
Kakav kontrast, ne mogu da vjerujem, šta je to u glavi pa ovako odigraju protiv ekipe koju su jučer nakantali...pomislili lako ćemo izgleda opet.
Sarajevu čestitke, zasluženo dobili.
Šta Vlado pokušava, Kalezić mu u napadu, a Ordagu opet tuši na DMF.
Nemojte sudiju spominjati, mogao je svirati nešto, nešto je i pretjerao, ali čist penal nije svirao Sarajevu nedugo poslije prvog gola njihovog, čini mi se baš nad Hebibovićem.
Kakav kontrast, ne mogu da vjerujem, šta je to u glavi pa ovako odigraju protiv ekipe koju su jučer nakantali...pomislili lako ćemo izgleda opet.
Sarajevu čestitke, zasluženo dobili.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. . .gdje smo bili u ovo doba prosle godine, a gdje sad. Borili smo se na dva fronta, a sad ni na jednom. Derali smo ko od sale Sarajlije, a sad im prodajemo tekme/igrace i popravljamo gol razliku. . . . .Sta ce biti iduce sezone. Nece imati sta prodavati.Kad krene nova sezona, molit cemo Boga da ne budemo u situaciji gdje je sad Celik. . . . .jeebo im pas mater kad su dozvolili Senadu da preuzme klub.
-
- Kontakt:
Sarajevo isto kao i prosli put na Tusnju, samo sto smo mi sad 120102102012 puta gori.
-
- Kontakt:
Idemo u Bijeljinu, treba nas sad sto vise tamo otic da podrzimo momke jer im sada treba podrska, cetiri boda nam bjezi Radnik, nista previse imamo jos osam kola...
Mi smo danas bili ocajni, nismo imali nikakve volje, nikakve igre, jedna velika nula... Sarajevo imalo vecu zelju, ubili nas presingom i to je to...
Vlado danas totalno podbacio... Formacija gdje se Kalezic i Zilkic smjenjuju u napadu je nesto veoma cudno, tek se danas vidilo da nama Tandir ipak nesto znaci... Hadzic katastrofa i nadam se da ce napokon Eric ili Muminovic dobiti priliku, Todorovic rijeci nemam, koliko god Efendic bio los za njega je Dani Alves i tu je kraj price. Kakav potez u zadnjim minutama pred njihovim golom, ne vjerujem... Skahic i Mehmedagic nisu lose stojali mada su par puna prekomplikovali, kao sto je Mehmedagic kod prvog gola Sarajeva... Pa izbij je brate sta komplikujes... Lazevski je bio solidan po meni, cak jedan od boljih u nasoj ekipi. Hairilahovic danas veoma, veoma lose, dosta je grijesio, dosta netacnih pasova. Nadam se da ce u buducnosti popraviti svoju igru... Kalezic nije bio los, mada nista konkretno nije uradio. Ordagic danas bio previse povucen, nista nije mogao raditi, bio je taj zadnji vezni i velika greska Vlade je sto je Amera stavio na tu poziciji, jednostavno momak je stvoren za centralnog i ofanzivnog veznog. Grahovac tanko, takodjer dosta grijesio, nesiguran je bio... Stjepanovic kada je usao po meni je bio jedan od boljih, borio se, trudio, ali et... Ostatak napada veoma, veoma tanko, nista konkretno, Zilkic i Subic su imali par dobrih poteza ali na tome je ostalo...
Sudija je opet sjeckao igru dosta, onaj jedan korner je bio presmijesan, stvarno ne znam kako je zakljucio da je ono korner... Imao je par odluka u nasu korist, ali vecina je bila u korist gostiju mada navikli smo na to...
Za nadati se da cemo od Radnika vratiti se boljoj igri i zato nas treba otici sto vise u Bijeljinu! Ima ova ekipa potencijala i kvalitete... Samo jako do kraja, imamo jos osam kola do kraja, 24 boda su u igri a Radnik nam bjezi 4... Sve je otvoreno.
Sto se tice posjete slabo, iako je radni dan mislim da je to moglo i moralo biti bolje, ali hajde navikli smo...
Mi smo danas bili ocajni, nismo imali nikakve volje, nikakve igre, jedna velika nula... Sarajevo imalo vecu zelju, ubili nas presingom i to je to...
Vlado danas totalno podbacio... Formacija gdje se Kalezic i Zilkic smjenjuju u napadu je nesto veoma cudno, tek se danas vidilo da nama Tandir ipak nesto znaci... Hadzic katastrofa i nadam se da ce napokon Eric ili Muminovic dobiti priliku, Todorovic rijeci nemam, koliko god Efendic bio los za njega je Dani Alves i tu je kraj price. Kakav potez u zadnjim minutama pred njihovim golom, ne vjerujem... Skahic i Mehmedagic nisu lose stojali mada su par puna prekomplikovali, kao sto je Mehmedagic kod prvog gola Sarajeva... Pa izbij je brate sta komplikujes... Lazevski je bio solidan po meni, cak jedan od boljih u nasoj ekipi. Hairilahovic danas veoma, veoma lose, dosta je grijesio, dosta netacnih pasova. Nadam se da ce u buducnosti popraviti svoju igru... Kalezic nije bio los, mada nista konkretno nije uradio. Ordagic danas bio previse povucen, nista nije mogao raditi, bio je taj zadnji vezni i velika greska Vlade je sto je Amera stavio na tu poziciji, jednostavno momak je stvoren za centralnog i ofanzivnog veznog. Grahovac tanko, takodjer dosta grijesio, nesiguran je bio... Stjepanovic kada je usao po meni je bio jedan od boljih, borio se, trudio, ali et... Ostatak napada veoma, veoma tanko, nista konkretno, Zilkic i Subic su imali par dobrih poteza ali na tome je ostalo...
Sudija je opet sjeckao igru dosta, onaj jedan korner je bio presmijesan, stvarno ne znam kako je zakljucio da je ono korner... Imao je par odluka u nasu korist, ali vecina je bila u korist gostiju mada navikli smo na to...
Za nadati se da cemo od Radnika vratiti se boljoj igri i zato nas treba otici sto vise u Bijeljinu! Ima ova ekipa potencijala i kvalitete... Samo jako do kraja, imamo jos osam kola do kraja, 24 boda su u igri a Radnik nam bjezi 4... Sve je otvoreno.
Sto se tice posjete slabo, iako je radni dan mislim da je to moglo i moralo biti bolje, ali hajde navikli smo...
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 05 apr 2017, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Igra ko damu , mi faula nismo smjeli napraviti nismo igrali jako čvrsto, sudija nas opet zezao al realno prelose odigrano i takticki i fizicki. Ova liga je rasprodaja utakmica mislim da je svima jasno da jedan srpski klub mora u europu. Nama samo mazu oci !
Azmire vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe
Azmire vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
+ Tisućutuzlak1987 je napisao/la:Evo sada sa sjevera i sta reci. Od starta to nije licilo na nista, prakticno nismo opucali prema golu imali izgledne sanse. Na papiru sastav je izgledao odlicno ali u praksi igraci nisu znali gdje se nalaze. Vlado se totalno pogubio i petorici igraca u toku utakmice izmjenjao po 3 ili vise pozicija. Mali Zilkic je igrao 4 pozicije, Ordagic 2, Subic 3![]()
I onda sta stupa na snagu? Tuzlaci se pocinju zaliti na sudijuSudija koji i jeste presutio neka 3-4 zuta kartona nije uticao na rezultat vec smo mi bili losija ekipa, Sarajevo ekipa koja je imala zelju da pobjedi i to je to.
Odgovor je da ti ljudi sad traze svaki nacin da zavaraju svoje Slobodase, lazu nas pljuju nakon svakog neuspjeha na sudije i kako bi imali alibi za nestoZa sve lose sto se desi nadju vec neki razlog. Sada ocekujem ih da ovdje dodju i da vec smisle nesto, da nam slazu nesto, to najbolje znaju raditi.
Na tribinama zadnjih 10 minuta muk i tisina, ljudi se pakuju skontali gdje je ovo krenulo, a vodja prijeti govori im ne smijete otici![]()
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Katastrofa[emoji37] [emoji24]
Zadnja izmjena: boomboom, dana/u 05 apr 2017, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
samo ti na opšte prebacisasistika je napisao/la:Sanjao samNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sanjao sam rezultate.com i da smo ih dobili 7 1

ono što sam uspjela malo da vidim naši su trčali i borili se ali bili su bezidejni, sad ne znam kakav je ostatak utakmice bio, ali očigledno nije to bilo to.. nevjerovatno da u 15 dana sa 3:0 na 0:2 ode

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ljudi vise trcali, vise zeljeli, jaci u duelima i zasluzeno pobjedili i to po istom receptu kao mi njih proslu. Kod nas se samo u odbrani znalo ko sta igra, opsta konfuzija. Valjda ne moze gore od ovog, utakmica protiv radnika ce puno toga otkriti
Definitivno je odluceno da Srpski klub mora u Europu zato su i danas 2 Srpska kluba remizirala u medjusobnom duelu
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 6 gostiju.