NBA sezona 2016/2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će biti prvak?

Anketa je završila: 24 nov 2016, 12:09.

Cleveland Cavaliers a.k.a. LeBron d.j.l.
44
31%
Golden State Warriors a.k.a. doveli smo Duranta, štae?
63
44%
Los Angeles Clippers a.k.a. Paul zvani druga runda
5
4%
San Antonio Spurs a.k.a. mogu Manu i Tony igrati do 50.
18
13%
Neko peti a.k.a. Chuck Norris
12
8%

Ukupno glasova: 142

DANTES
Kontakt:

Re: NBA sezona 2016/2017

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2017, 12:38

Nail for Real je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Jos malo pa Oscar pada,nadam se da ce mu se izmaket Adams kad uhvati skok za 42. :pray:
Nema tu problema, refleksivno mu se izmicu sad, naucio ih babo sta da rade na terenu :mrgreen: .
dokaz njegove vrhunske organizacije :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 apr 2017, 15:28

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 05 apr 2017, 18:27

Idu lajkovi ko ludi, samo rukaj. Mediji i fanovi, hype je nevidjen, nema prestanka. E moj Harden, kud i ti ne ukrade 2 skoka vise, ovako te niko ziv ne spominje. :facepalm: :?
slika

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 05 apr 2017, 18:31

Luminary je napisao/la:Idu lajkovi ko ludi, samo rukaj. Mediji i fanovi, hype je nevidjen, nema prestanka. E moj Harden, kud i ti ne ukrade 2 skoka vise, ovako te niko ziv ne spominje. :facepalm: :?
slika
Mislis da nema komentara ovog tipa o svakom igracu u nba?

Ali neka nema veze, nastavlja se pisati po svima vladar svemira, isus krađe skokova i budha turnovera :opaopa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 apr 2017, 18:36

Steta sto OKC nece igrati protiv Warriorsa il Spursa u prvoj rundi PO, uzivao bih u svakom promasenom sutu i izgubljenoj lopti nabijaca statistike protiv ekipa u pravom smislu te rijeci :kafa:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 05 apr 2017, 18:37

Epidaurus je napisao/la:Steta sto OKC nece igrati protiv Warriorsa il Spursa u prvoj rundi PO, uzivao bih u svakom promasenom sutu i izgubljenoj lopti nabijaca statistike protiv ekipa u pravom smislu te rijeci :kafa:
Jel jedva cekas tandem Russell-Russell :kafa:
puške pucaju lete duhovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2017, 18:41

Epidaurus je napisao/la:Steta sto OKC nece igrati protiv Warriorsa il Spursa u prvoj rundi PO, uzivao bih u svakom promasenom sutu i izgubljenoj lopti nabijaca statistike protiv ekipa u pravom smislu te rijeci :kafa:
Pa i Houston je fantastična ekipa, zar nisi dobio memo? Beverly-Gordon-Ariza-Anderson-Capela su ekipa od 50 pobjeda, mogu svakoga uzeti, plus na sve to Williams sa klupe, D'Antoni elitni strateg, i Harden da uzme malo loptu kad se Beverly i Gordon umore. Svi su prije sezone predviđali 55 pobjeda, niko nije ni pomislio da bi mogli propustiti playoff i biti rubna .50% ekipa. :nene: :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 apr 2017, 18:45

Sto? Dobro je i ovako, nek se pokolju malo, ovog cuva Beverley, ovog Roberson, obojica dobri u odbrani.

2 glavna kandidata za mvp se sastaju u prvoj rundi, bas extra

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 05 apr 2017, 18:47

alemsa je napisao/la: Sto? Dobro je i ovako, nek se pokolju malo, ovog cuva Beverley, ovog Roberson, obojica dobri u odbrani.

Samo sto je Beverly blago receno ganci i opet ce ici da sjebe Wessu sta, po mogucnosti isto koljeno.
Inace sjajan matchup, 4-2 za Hou
puške pucaju lete duhovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2017, 18:48

Sarmelino je napisao/la:
alemsa je napisao/la: Sto? Dobro je i ovako, nek se pokolju malo, ovog cuva Beverley, ovog Roberson, obojica dobri u odbrani.

Samo sto je Beverly blago receno ganci i opet ce ici da sjebe Wessu sta, po mogucnosti isto koljeno.
Inace sjajan matchup, 4-2 za Hou
Zar nisu jarani sad?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 apr 2017, 18:50

Sarmelino je napisao/la:
Jel jedva cekas tandem Russell-Russell :kafa:
Nadamo se da Magic nije zaboravio svoje rijeci iz finala 2012. godine kad je divljaka nazvao najgorim playmakerom u historiji NBA finala. Neka njega u OKCu, tamo moze u miru nabijati statistike i biti sazaljevan da nista ne moze u PO :kafa:

@Donnie mislis ekipa od 50 utakmica kombinovano ? :kafa:

@alem Harden zna igrati za ekipu i dopustiti suigracima da igraju kosarku, ovaj egotriper vise razmislja donjom nego gornjom glavom.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 05 apr 2017, 18:53

Magic inace poznat po svojim legit i promisljenim izjavama
slika
Kakvi upisi ovo nisu istine :rol:
puške pucaju lete duhovi

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2017, 18:57

Epidaurus bogami si dosadan više. Hejtaš Westbrooka jednako ko Belmin i ekipa Currya. Posve isti. :puke:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 05 apr 2017, 19:00

Što se ja i dalje spominjem ovdje ? :rol:

Prošlo finale je dokaz Greivisovih i mojih rijeci za rukometaša. :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2017, 19:02

Belmin6 je napisao/la:Što se ja i dalje spominjem ovdje ? :rol:

Prošlo finale je dokaz Greivisovih i mojih rijeci za rukometaša. :kafa:
pominjanjem greivisa diskvalifikuješ se iz košarkaške zbilje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 apr 2017, 19:02

Lillard je napisao/la:Epidaurus bogami si dosadan više. Hejtaš Westbrooka jednako ko Belmin i ekipa Currya. Posve isti. :puke:
Ja Russa smatram top 5 igracem lige i vrhunskim igracem samo mislim da svojim stilom igre nikad nista ozbiljno osvojit nece, bez obzira kakav tim imao. U Lakersima ga ne bi zelio vidjeti ni po koju cijenu jer isto tako mislim da su mu licne statistike bitnije od rezultata ekipe. Isto tako, ne preferiram njegov pomalo divljacki stil igre al opet ne sporim da se radi o jednom od najboljih igraca na svijetu nit bih pisao idiotarije tipa LMVP i slicne gluposti ako uzme tu nagradu.

@Sarmelino vjerodostojne ili ne, ja se samo nadam da ce ih se drzati i da Russ nikad nece doci u Lakerse.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2017, 19:07

Epidaurus je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Epidaurus bogami si dosadan više. Hejtaš Westbrooka jednako ko Belmin i ekipa Currya. Posve isti. :puke:
Ja Russa smatram top 5 igracem lige i vrhunskim igracem samo mislim da svojim stilom igre nikad nista ozbiljno osvojit nece, bez obzira kakav tim imao. U Lakersima ga ne bi zelio vidjeti ni po koju cijenu jer isto tako mislim da su mu licne statistike bitnije od rezultata ekipe. Isto tako, ne preferiram njegov pomalo divljacki stil igre al opet ne sporim da se radi o jednom od najboljih igraca na svijetu nit bih pisao idiotarije tipa LMVP i slicne gluposti ako uzme tu nagradu.

@Sarmelino vjerodostojne ili ne, ja se samo nadam da ce ih se drzati i da Russ nikad nece doci u Lakerse.
pa ras ti je kobi na horsu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 apr 2017, 19:10

DANTES je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:

pa ras ti je kobi na horsu
Jedina dodirna tacka Russa i Kobea je taj slican mentalitet i srce. Po ofanzivnom talentu i opcenito ofanzivnoj isprofiliraosti Russ ne moze u istu recenicu s Kobeom. O razlici u defanzivi da ne pricam, Kobe je jedan od najboljih defanzivaca na bekovskim pozicijama ikad, a Russa je prosle godine mrtvi Parker na picku ko dijete na ringispilu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2017, 19:14

Epidaurus je napisao/la:

Pišeš jednake gluposti za Westbrooka ko oni tada za Currya. Treba imat 20 asista u prosjeku da zadovolji potrebe odličnih suigrača. Blago njima što on davi loptu toliko, jer da pušta ostalima da rješavaju utakmice ko zna di bi sad bili. Ovako su šesti, na kraju možda i peti što niko nije očekivao na početku sezone. I ja bi volio da Lillard ovako nabija statistiku :cry:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.