Kawhi kad dobije MVP-a, ja ću biti u TOP 5 MVP kandidataKawhi je napisao/la:Kawhi zaslužuje MVPa. Odavno niko nije objedinio DPOY, FMVP i MVP nagrade.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kawhi kad dobije MVP-a, ja ću biti u TOP 5 MVP kandidataKawhi je napisao/la:Kawhi zaslužuje MVPa. Odavno niko nije objedinio DPOY, FMVP i MVP nagrade.
Curry nikad nije ganjao statistiku. A imao je statistički najbolju sezonu ikad.dema je napisao/la:West MVP fora ganja statistiku ko je ne ganja. Svi najveći su je ganjali. On je dobar Harden takodje kome god daju neće pogrješiti
Počni trenirati.Dex je napisao/la:Kawhi kad dobije MVP-a, ja ću biti u TOP 5 MVP kandidataKawhi je napisao/la:Kawhi zaslužuje MVPa. Odavno niko nije objedinio DPOY, FMVP i MVP nagrade.
Imam fizikalije, da budem lockdown defender, plus odličan scorer, šta ti treba višeKawhi je napisao/la:Počni trenirati.Dex je napisao/la:Kawhi kad dobije MVP-a, ja ću biti u TOP 5 MVP kandidataKawhi je napisao/la:Kawhi zaslužuje MVPa. Odavno niko nije objedinio DPOY, FMVP i MVP nagrade.
Melanin.Dex je napisao/la:Imam fizikalije, da budem lockdown defender, plus odličan scorer, šta ti treba višeKawhi je napisao/la:Počni trenirati.Dex je napisao/la:
Kawhi kad dobije MVP-a, ja ću biti u TOP 5 MVP kandidata
U nekom paralelnom svemiru?Brokula je napisao/la:Curry nikad nije ganjao statistiku. A imao je statistički najbolju sezonu ikad.dema je napisao/la:West MVP fora ganja statistiku ko je ne ganja. Svi najveći su je ganjali. On je dobar Harden takodje kome god daju neće pogrješiti
Momak ja položio 3 statistike, neš ti meni govorit šta je statistikaandro234 je napisao/la: Najbolje statisticka sezona u ovom stoljecu je ona Lebronova 09-10, slijede Russova i Hardenova ovogodisnja tek onda rukometas
Manu Ginobili disapprovesKawhi je napisao/la: Melanin.
Hell no.andro234 je napisao/la:U nekom paralelnom svemiru?Brokula je napisao/la:Curry nikad nije ganjao statistiku. A imao je statistički najbolju sezonu ikad.dema je napisao/la:West MVP fora ganja statistiku ko je ne ganja. Svi najveći su je ganjali. On je dobar Harden takodje kome god daju neće pogrješiti
Najbolje statisticka sezona u ovom stoljecu je ona Lebronova 09-10, slijede Russova i Hardenova ovogodisnja tek onda rukometas
LeBronova 08-09 je bolja.andro234 je napisao/la:U nekom paralelnom svemiru?Brokula je napisao/la:Curry nikad nije ganjao statistiku. A imao je statistički najbolju sezonu ikad.dema je napisao/la:West MVP fora ganja statistiku ko je ne ganja. Svi najveći su je ganjali. On je dobar Harden takodje kome god daju neće pogrješiti
Najbolje statisticka sezona u ovom stoljecu je ona Lebronova 09-10, slijede Russova i Hardenova ovogodisnja tek onda rukometas
Od ove sezone se sve dodjeljuje na ceremoniji poslije finala.Sarmelino je napisao/la:Kojeg se ono datuma daje mvp nagrada?
Na to sam mislio,zaboravio za tu promjenu.Donnie Darko je napisao/la:Od ove sezone se sve dodjeljuje na ceremoniji poslije finala.Sarmelino je napisao/la:Kojeg se ono datuma daje mvp nagrada?
Nećemo izgubit od MilvokijaJeftha je napisao/la:I upisati poraz.
Zasto da ne?Dex je napisao/la:Nećemo izgubit od MilvokijaJeftha je napisao/la:I upisati poraz.
Jer smo boljiJeftha je napisao/la:Zasto da ne?Dex je napisao/la:Nećemo izgubit od MilvokijaJeftha je napisao/la:I upisati poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.